Şimdi Ara

Şans oyunlarını neden kimse tutturamıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden çevremizde tutturanlar olurdu duyardık hep. Tv lerde de çıkarlardı. Son zamanlarda ben tutturan kimseyi görmedim. Acaba bu KPSS ve YGS de yapılan yolsuzluklar şans oyunlarında da yapılıyor olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Eskiden çevremizde tutturanlar olurdu duyardık hep. Tv lerde de çıkarlardı. Son zamanlarda ben tutturan kimseyi görmedim. Acaba bu KPSS ve YGS de yapılan yolsuzluklar şans oyunlarında da yapılıyor olmasın?

Şans oyunlarında hile olmaz, çıkma ihtimali çok çok düşük olduğundan tutturan olmuyor, ayrıca da sayısal loto geçen hafta devretti ama ondan önce bilen olmuştu altıyı mesela; iddaa ( bu kelimeye de gıcığım Türkçe'de yok böyle bir kelime-iddia diye bir kelime var ) oynamak daha mantıklı, en azından tamamiyle şansa dayalı değil, az çok bilgiye ve öngörüye dayalı. Milyonlarca milli piyango bileti basılıyor mesela, senin biletine çıkma ihtimali nedir ki, milyonlarda bir ihtimal, o yüzden bel bağlamamak lazım şans oyunlarına.

• şanssız olduğumuz için
  • quote:

Eskiden çevremizde tutturanlar olurdu duyardık hep. Tv lerde de çıkarlardı. Son zamanlarda ben tutturan kimseyi görmedim. Acaba bu KPSS ve YGS de yapılan yolsuzluklar şans oyunlarında da yapılıyor olmasın?

Sektörler arası dağılım ile içe aktarılıyor....tutsa tutsa en fazla 5 tutar.... ;9
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Şans oyunlarında hile olmaz, çıkma ihtimali çok çok düşük olduğundan tutturan olmuyor, ayrıca da sayısal loto geçen hafta devretti ama ondan önce bilen olmuştu altıyı mesela; iddaa ( bu kelimeye de gıcığım Türkçe'de yok böyle bir kelime-iddia diye bir kelime var ) oynamak daha mantıklı, en azından tamamiyle şansa dayalı değil, az çok bilgiye ve öngörüye dayalı. Milyonlarca milli piyango bileti basılıyor mesela, senin biletine çıkma ihtimali nedir ki, milyonlarda bir ihtimal, o yüzden bel bağlamamak lazım şans oyunlarına.

Neden olmasın ki? 2 haneli topların 1 haneli toplara göre daha fazla çıktığı tespit edilmiş. Nedeni ise bu toplarda kullanılan mürekkeplerin daha ağır basmasıymış. Bu küçücük şey bile ihtimali etkiliyor iken toplarda neden oynama yapılmasın ki. Sonuçta biz sadece topları görüyoruz. Ağırlıklarını bilmiyoruz ki. Neyse kısacası ben bu işten kıllandım. Şans oyunu oynamak yerine her hafta iddaa da 15 maç sallayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.