Şimdi Ara

Şans Kapıyı Kırınca *SAKIN*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü vizyona girer girmez akşamın 7 sinde kuzenin zoruyla izledim beyler yorum :
    Konusu şans kapıyı çalınca adlı programda ferhan şensoy patatesin kalorisini 91 yerine 90 söyleyince ödüllerden mahrum kalıyor...Bunun üzerine eniştesine,kocasına babasına flm. sinirlenen aileye teselli ödülü olarak barbunya adasına seyahat veriliyor 1 hafta..
    Gittikleri ülkede de ferhan şensoy un ikizi diktatör..Paso sokakta gördüklerinde "NAH" işaretinin 2. parmakta olanını yapıyorlar.2 de 1 ya-man diyip duruyorlar..Yaman da ferhan şensoy un oğlunun adı..Aa bu da adımı biliyor flm. tarzı kötü şeyler...5-6 ince espri hariç hiç 1 komik yanı yok.O da hangi türkün başına gelse aynı şeyi yapacağı espriler..

Genede söyleyeyim dedim oldukça kötü Gidecek olanların hevesini kırmayayım ama bari o kadar pahalı sinemada seyretmeyin yinede seyretcem diyenler için..

• Walla saol kardeş bende gitmeyi düşünüyordum iyi olduu senın yorumlarını okumam...

Bendende sana tavsiye gönül yarasına git...gercekyende cok kaliteli bir yapım
  • hangi film güzel peki
    o kadar kötü yabancı filmler varken adamlar resmen reklamla sinema salonlarını doldurtuyorlar
    bir çıkıyorsun herşey fos
    hatta fos bile değil

tüm türk filmlerine sonuna kadar destek veriyorum o yüzden
  • Vizyondakilerden sinemada seyretmeye değer tek film Gönül Yarası bence de. The Incredibles da çok koş bir film. 'o çocuk filmi' tarzı bir takıntınız yoksa. Zira aynı temayı biraz daha ciddi işleyen: spider-man, daredevil vs.den çok çok daha güzel. alın kardeşinizi yeğeninizi gidin derim.
    Daha Fazla Göster
  • Ferhan Şensoy bir ortaoyuncusu ve espri tarzı Kavuklu-pişekar türü klasik espriler içeriyor zaten. Filmi izlemedim ama kahkahalarla ayrılacağım hissi yok zaten içimde.

Gora'yı da çok şişirdiler mesela, hatta çoğu beğendi ama onda da Cem Yılmaz stand-up yapıyordu. Film falan yoktu ortada(kostümler hariç). Sahnedeki Cem Yılmaz esprilerinin farklı kişilere dağıtılmış haliydi. Bu Gora'yı beğenmedim manasına gelmiyor ama filme giderken neyle karşılaşacağınızı az çok bilmeniz lazım hüsrana uğramamak için.

Mesela Levent Kırca bir film yapsa televizyondaki esprilerinden ne kadar farklı olabilir ve o film ne kadar komik olabilir ki.. Barnoş tiplemesi.. Iyyy.. İçim bulandı artık.. Bir de memur esprileri. Böğğğğğ
  • hangi filme gidiler sizce
    Laf yapacağına İş yap
    05425530946
  • Hırsız vara gittim hoş bir film olmuş güleyi seviyosanız gidin derim

Orjinalden alıntı: scorpo_raptor

her filem kötü dorsunuz 1 filmi sevemediniz gitti tavisye etiğin ne var

topice bakıp hiç okumayan direk post atıyor ya olacak iş değil..Ben sadece görüşlerimi bildirdim zaten hem zorla hemde türk filmlerine talep artsın arttıkça daha iyi filmler çekilsin diye gittim..Komik yanı yok değil ama ferhan şensoy sonuçta 1 tiyatro oyuncusu şişerek gitmeyin diyorum..
    Hafif duygusal yanının,ferhan şensoy un acıklı bakışları belki kahkaha havasını bozuyor..Şimdi üst üste türk komedi filmleri gelince herkez bekliyordu hepsinde kopucaz,yarılcaz,yıkılcaz..Takcilikle geçimini sağlayan 1 insanın adı-sanı duyulmamış 1 adaya tipik türk ailesinin gitmesi sonucu gelişen olaylar..
    Yarın Hırsız Var a gitmeyi planlıyorum giden az veya çok güzel bulan varsa yorumlarını yazsın lütfen..

• şu sıralar sinemacılar ile sabah gazetesi yazarı ahmet hakan arasında hararetli bi tartışma war bence ahmet hakan haklı bi sürü kalitesiz filmi şişirip zorla izletmeye çalışıolar en baştada gora olmak üzre
  • arkadaşlar şans kapıyı kırınca filminin ilk yarısı komik. ikinci yarısı ise ilk yarı yayılan konuyu toplamak ister gibi geçiyor. filmin geneli müzik fonda hep küba taraflarının müzikleri çalıp duruyor. genel olarak fena değil fakat filmi beğenmek için biraz ferhan şensoy sevmek gerekir. çünkü öne çıkan başka kimse yok

pardon bi köpek balığı var oda epey iyi rol çıkarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent scream -- 31 Ocak 2005, 21:36:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.