Şimdi Ara

Sanki kendim için çalışmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet problemim bu kendim için değil başkası için çalışıyorum gibi zorla bu yüzden çalışırken hiç mutlu olmuyorum. yazın esip gürlüyordum okul açıldığından beri performansım iyice düştü. Deneme yapıyorum nasıl olsa düşük gelecek bu da kesin diyip bırakıyorum öğrenilmiş çaresizlik oldu sanırım ama aradan zaman geçtikten sonra açıp yarım bıraktığım matematiği çözüyorum 85-90 net geliyor hangi konudan eksiğim olduğunu bilmiyorum rastgele soru çözüyorum yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 8 Ekim 2018; 21:19:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam saçma olacak ama bırakmamaya çalışın. çözün devam ettirin zorlayın ki beyniniz nasıl çaresizliği öğrendiyse bunu da öğrensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: universitelibirveled

hocam saçma olacak ama bırakmamaya çalışın. çözün devam ettirin zorlayın ki beyniniz nasıl çaresizliği öğrendiyse bunu da öğrensin.
    hocam olmuyor kafayı yemek üzereyim nerdeyse 1 haftadır günlük 100 soru bile çözmüyorumdur bu konuyu açtıktan beri 2-3 defa oturup oturup kalktım yok olmuyor

• Biraz dinlenseniz belki bu isteksizlik geçer hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94B38574C

Biraz dinlenseniz belki bu isteksizlik geçer hocam
    belki hocam bilemiyorum, üstümde sürekli bir baskı var kendime tatil verdiğim günlerde de inadına çalışasım geliyor ne yapıyorsun zaman boşa gidiyor tarzında. tam bir çıkmazdayım açıkçası

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de oluyordu hocam. Kendinizi motive edecek şeylerle uğraşın. Saçma gelecek belki ama mesela gecen sene bi ameliyat izliyeyim dedim sonra tıbba olan hevesim arttı daha istekli calismaya başlamıştım ama su an tıp okumuyorum sorun orda :) Bence bir gün ara verin, kafa dağıtın, motivasyonunuzu toparlayın sonra tam gaz devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94B38574C

Aynısı bende de oluyordu hocam. Kendinizi motive edecek şeylerle uğraşın. Saçma gelecek belki ama mesela gecen sene bi ameliyat izliyeyim dedim sonra tıbba olan hevesim arttı daha istekli calismaya başlamıştım ama su an tıp okumuyorum sorun orda :) Bence bir gün ara verin, kafa dağıtın, motivasyonunuzu toparlayın sonra tam gaz devam
    o tatili yarın vereyim diyeceğim çarşamba da okulda sınav var senenin ilk sınavı önemli yani ona da çalışmam lazım

bir yolunu bulmaya çalışıcam artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O zaman çalışın hocam yapacak bisey yok :) Hafta sonunda bir gün ayırabilirsiniz belki. Dedim ya aynı isteksizlik bende de oluyordu ama kalıcı bisey değil bir süre sonra yeniden sıkıntısız devam edebiliyorsunuz.

Hocam istemediğiniz bir üniversitede bir bölümde okursanız olmamanın ne demek olduğunu anlarsınız. Zorlayın azcık.

• Açın üniversite vlogu izleyin ama karstaki üniversiteden bahsetmiyorum, bir boğaziçi vlogu izleyin, koç tanıtım filmini izleyin, odtü kampüs turu izleyin, kendinize hedef belirleyin, hedefleriniz doğrultusunda çalışın, gerekirse odanızın duvarlarına hayallerinizdeki üniversitenin resimlerini asın ve asla çalışmayı bırakmayın, ipin ucu bir kez kaçarsa tutmak zor olur.
  • önlük giyme toreni izle

doktor olmayi istiyorsan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.