Merhabalar arkadaşlar kafanızı şişirmeye geldim gece gece.Laptopun üzerinde ceviz yediğim için basmıyor kereta idare edin
Kendimi bildim bileli belki kendimi bilmelerim 3 yaş falandır durmadan veterinerlik istedim(veteriner hekim biliyorum)Ciddi anlamda en büyük hayalimdi.Veterinerlik benim için aşktı ve bunları kelimelerle anlatamam.Malesef düzgün hoca olmamasından ve sınıfta kalma korkusu ile mecburen tm alanını seçtim.MF ye geçsem kesinlikle sınıfta kalacaktım.Geçtik TM ye ve dediğim gibi aklımdaydı hep veterinerlik.Biliyordum zor olduğunu ve kendime başka meslekler aramaya başladım.İnanın başka hiç bir meslek bana uymuyor.Tabi strese falan giriyor insan bir hedefin olmadan sadece boşlukta tırmanabilirsin.Son sene (belki size göre salaklıktır) dershaneye gittik.Müdür hangi bölüm olduğunu sordu ve ben son anda MF dedim.Güveniyordum kendime ve yetersiz olduğumu biliyordum.Çok fazla çalışmaya başladım.Babamın artık dışarı çık dediğini bilirim.Sınıfta MF temelimin olmamasına rağmen kendimi farkettiriyordum.Okul dershane sosyal hayat falan on numara gidiyordu.Bir ara cumhuriyet bayramı dolayısıyla volkan konak buraya geldi.1 yıldır görmediğim çocukluk arkadaşımla birlikte gittik çünkü ikimizde küçüklükten beri hayranıyız Volkan Konakın.Gittik halaylar horonlar dev eğlendik.28 ekimde gelmişti.29 ekimde arkadaşımla akşama kadar kaldı takıldık hasret giderdik.Çok güzel kemençe çalar çaldık söyledik.30 ekim sabahı babamın telefonuyla uyandım.Bana "oğlum ben hapise giriyorum annen ve kardeşlerin sana emanet kendine iyi bak" dedi.O kadar güzel geçen bir günden ve tam hayatımı düzene sokmuşken böyle bir durumun olması beni bitirdi.Bu arada babam suçlu değil borçlu zaten belliydi yakalanacağı hep kaçıyorduk polislerden durmadan taşınıyorduk ve tam her şey çok güzel giderken hey allahım ya.O gün gidip bakkaldan sigara aldım ve sigaraya başladım.Ölü gibi geziyordum hep dersleri falan bırakmıştım.Dershaneye çok nadir gidiyordum.Gitsemde bir şey anlamıyordum zaten odaklanamıyordum.Her gün sigaramı alır üst katta boş odada kahve ve sigara içerdim.Mal mal duvarlara bakardım ve yazılar yazardım.Şimdi hepsi çöpte annem atmış Arkadaşlarıma rakı sofrasında anlatmıştım bir keresinde.İçimi boşaltmam lazımdı ve onlarla paylaştım yükümü.Ağladılar abi.Uzatmıyayım şu 3 ayı ama dediğim gibi ölüye dönmüştüm ve etrafımda salak salak aşk acılarına ve ders notları için ağlayanları gördükçe yumruğumu sıktım.Hocalardan da kaçar olmuştum.Babam döndü ve kendime gelmeye başladım.Ama çok yavaş düzeliyordum.Hayatımı tam anlamıyla anlatmak lazım aslında 3 ay hapis pek bir şey değil son damla oldu diyeyim.Düzene girmeye çalışıyordum.Günde 6 saat uyurdum.Sabah 4 te kalkıp evde takılırdım sonra 5.30 da sahile gidip güneşin doğuşunu izlerdim ve 6.30 da okula dönerdim.Dersleri çok boşladığım için toparlayamadım ve matematik fizik bende gerçek anlamda sıfır.Kitaplara verdim kendimi durmadan okuyordum.Müziklerle yaşıyordum.Herkesin okuma derdi olduğu için yalnız kalıyordum.LYS para yatırmak için son gündü.Ben yatırmadım bizimkilere de yalan söyledim.Kazanamıyacağımı biliyordum.Sonra aileme karşı utanmaya başladım ve onların gözüne girmek için mcdonaldsta işe başladım.Gerçekten bana katkısı oldu.Tabi eksileri de çok 10 kg verdim.Üstüne yetmezmiş gibi aşık oldum hergün içmeye başladım.Kızın peşinden çok koştum ona bir yazı yazmıştım uzun uzun.Alkollu olduğum için smsle yolladım kazmayım işte :D Sonu "Aşk insan organizmasının amacına ulaştığı en yüksek nokta ve bende yakınım amacıma ulaşmaya,her zaman biz olalım bugün yarın ve daima"diyerek bitirdim.Baya uzun da sonu aklımda kaldı.Hayır dedi falan neyse bunuda uzatmayalım 3 ker sordum :D İstemiyorum dedi en sonunda kimseyle böyle bir şey istemiyormuş.Yavaş yavaş aile ortamı düzene girmeye başladı.İyidi her şey.Bu arada mcdonaldsta 4 ay çalıştım ama ayrıntılı anlatmak istiyorum onu sonra :D İstanbula gittim.İcadiye caddesine gitmeyi kafaya koydum ve tek başıma kaybola kaybola gittim.Orasının bende yeri ayrıdır.Bilen bilir ekmek teknesi orda çekildi ve ekmek teknesinin hastasıyım 2 kere bitirdim.Çıktım yukarı açtım müzik falan aşağıya bakarak sigara içtim.O duygulu anda arkadaşım aradı.Veterinerlik zor dedi ve başka bir bölüm önerdi.O anda dank etti kafama hayal içinde hayal dedim kendi kendime.Bir sene daha hazırlanacaktım ve hayaller için bir yılımı riske atamam diye saçma salak bir söz söyleyip vazgeçtim.Gireceğim bölümle ilgili gram bilgim olmamasına rağmen onu istiyordum.TS den alıyordu ve rahat girmek.Hazırlanıyorum bu arada.Bir süre sonra kendimden nefret etmeye başladım çünkü en büyük hayalimi bırakmıştım.Kendimi suçluyordum hep sen niye yapamıyorsun diye hala öyleyim.Tüm arkadaşlarım üniversite kazandı nerdeyse ve ben burada yalnızım.1 ay boyunca evden çıkmadığımı hatırlarım.Bir allahın kuluyla iki kelam etmeden yaşamak zor.Çok düşünmeye başladım ve atilla matillanın dediği gibi düşünmek çok zararlı doktor.Yavuz abinin şarkısında bir söz var " geçmiş için hayıflanmadım gelecek için kaygılanmadım" diye.Hep buna uymaya çalıştım ama beceremedim.Akşama kadar düzensiz beslenip uyuyup sigara içerek geçiyordu günler.Sistem saçma be arkadaş.Tamam herkesin hayalini kurduğu meslekler var.O mesleği yapıp aç kalsan bile mutlu olursun çünkü hayalini gerçekleştirmiş oluyorsun.Ben baştan bıraktım hayallerimi.Sistemi burda suçluyorum.Veteriner adamın matematik ve fizikle ne işi var.Tarih falan geçen sene fenden daha fazla puan verdi mfden.Tüm TM arkadaşlarım beni geçmişti dikkatinizi çekerim MF den.Baya farkla hemde.Çok uzattım şunu da anlatayım gideyim.Geçende mc donalds a gittim ziyarete.Aslında kızı görmek için.Yüzüme bile bakmadı sanki kötü bir şey yapmışım gibi.Vardiyası biten bir arkadaşım tam o sırada dışarı çıktı.Bende kıza bakmaya çalıştım falan farketti.Kimi kesiyorsun falan diyip güldü bende geçiştirdim.Sohbet ederken telefonunu çıkardı bir anda telefonun masaüstümü denir artık bilmiyorum ama kızın fotoğrafını koymuş.Çıkıyorlarmış sormadım bir şey.Rol yaptım 2 saat boyunca.Çocuk sigarayı bırakmış yılbaşından beri içmiyormuş.Bende "helal olsun iyi dayandın" dedim.O da "bırakana değil bıraktırana bakıcaksın" dedi.Beyler o kız banada sigarayı bıraktırdı 2 hafta sigara içmedim 2 haftanın sonunda yine o beni başlattı saolsun o bıraktıran.Neden ben değilde o arkadaş o kadar peşinden koştum.Kıza şarkılar söyledim ya.Şiirler yazdım.Sadece 5 dk birlikte yürümek için 4 saat bekledim(çok 4 saatler oldu)ama o yani neden ?İlla beyinsiz mi olalım.Kimseyle böyle bir şeyi istememkte çok kararlıymış.Çok uzun ve karmaşık oldu amacım içimi boşaltmaktı yine de teşekkür ederim beyler seviyorum sizi
Tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Xeşke okuma bilseydim
Bu kadar yazabildiğine göre dertlisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme