Şimdi Ara

sanirim sorun anakartta ama emin degilim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun pcmi normal olarak kapatmistim ama bugun acmayi denedigimde malesef acilmadi.dugmeye bastigimda klavyenin isiklari bir kere yaniyor sonra hicbisey olmuyor.mause zaten hic calismiyor.ilk once HD sandim fakat obur pcde denedim calisiyor.ramleride denedim onlarda calisiyor.
    anakartida ramleri cikararak denedim.ama hicbirsekilde hata sesi filan vermiyor.zaten acilistada ses cikarmiyor.
    sizlere sormak istedim bu ornekler dogrultusunda sorun nereden kaynaklaniyor?

• Power Suply Yani güç kaynagını denedinizmi?Güç Kaynağını başka bir pc'de deneyin,veya başka bir güç kaynagını o anakart'da deneyin.Eğer gene sonuç alamaz iseniz sorun anakart'da gibi gözüküyor.Anakart'ın üzerindeki 24 pinli güç girişinin yanında 4 pinli girişinde takılıp takılmadıgını kontrol edin.
  • tesekkur ederim ilgilendiginiz icin.
    sanirim sorun guc kaynaginda olsa hd,cdrom-dvd,fanlar calismazdi yanlis degilse.bunlarin hepsine elektrik gidiyor.anakartin uzerinki isikta yaniyor.
    fakat dedigim gibi hicbir ses vermiyor.bu arada anakart asus a7n8x
  • arkadaşlar aynı proplem bendede var monütör klevye ve maus çalışmıyor ama diğer parçalar çalışıyor benim ekran kartım onbord ben ekran kartından süpelenmekteyim görüntü falan olmayınca ilk akla gelen ekran kartı sizler ne dersiniz elimde ekran kartı olmadığı için deneme fırsatım olmadı.bunu konuda yardımlarını bekliyoruz.

saygılar.
  • sorunlarınız ekran kartından kaynaklanmaktadır harici bir ekran kartı takıp onbord ekran kartını biosdan devre dışı bırakırsanız çözüm bulunmuş olur kolay gelsin
  • senin yerinde olsam başka mouse takardım ok
  • en iyisi bi teknik servise goturmek sanirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce de oyle degil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede var işlemci yada anakarttan olabilirmiş
  • arkadaşlar sorun ram slotuna kacan bir tozdan kaynaklaniyormus sadece.
    bugun anakarti ve powersuplyı cıkararak yeniden denedim.
    yine ilk 2 deneyiste anakrttan ses cikmadı.sonra ram slotlarını fırcayla temzledim bu sefer calıstı.
    canı sıkılınca boyle yapıyorı işte :)
  • diyeride ankartın pili cıkarıp 5 dakıka sonra geri tkın derim çözülür belki
  • ben çok uğraştım ama bir türlü düzelmedi hdd sağlam diğer leride yarın arkadaşa götüreceğim onda ekran kartı var ekran kartı takıp deneyeceğim olmazsa yeni bir pc oluşturma zamanı geldi gibi görünüyor.
  • power kablosunu sök bios pilini de sök 5 dajja beklesin öle
    eğer sorun çözülmezse anakartı sök dışarıda çalıştır
    daha kolay anlarsın sıkıntının nerde olduğunu
  • Ve anakartın ses hatalarını duyamıyorsan sanırım anakartının uzerınde buzer yok ama tkabılecegın yer vardır bu hata seslerını duymak ıstıyorsan bır tane buzer tak sana cok faydası olacaktır Kolay GelsiN
  • arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için akşam gidince deneyeceğim umarım olur.

syg.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.