Şimdi Ara

sanirim kiz arkadasimdan ayrilicam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana onu sevdigime inanmadigini bunu ona hissettiremedigimi soyledi bende bana guvenmiyosun guvenmemenin sebebini dusunuyorum ama bulamiyorum benim dediklerimin hic mi anlami yok dedim o da guveniyorum dedi ben guvenmiyosun guvenmesem 2 ay yururmuydu ya falan dedi bende ilginc gercekten dedim ( baya sinirlendim cunku ondan yazdim) o da guvenmedigimi dusunuyosan terk et beni dedi hayatinda ilginclik kalmasin hala guvenmedigimi mi dusunuyosun umarim arkasinda duramayacagin sozler soylememissindir dedi bende suan ne dusunuyosam soyledim dedim o da peki ondan sonra daha cevap atmadim buna

Not: Ben ona hic bi konuda ufacik bile yalan soylemedim suan bu konuda o da biliyo hatta biz cikmadan once benim onunla birlikte olacagim aklima bile gelmedi ve o zamanlar baska bi kizi seviyodum ama konustukca o da bende mutlu oluyodum konusmaya devam ettik ben daha fazla tutamadim icimde soyledim boyle boyle diye her seyi anlattim bi iki gun konusmadik ikimizde dusunduk ve konusmaya devam ettik en sonunda birlikte olduk iste yani baska birini sevdigim konusunda bile durust davrandim ona ama nedense onu sevdigime inanmiyomus cok garip geldi bana her sey iyi gidiyodu ve suan cok sinirlendim acikcasi ayrilmayi dusunuyorum benim onu sevdigime inanmiyosa sizce ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yazdımdan sonrasını okumadım. İyice sanal aşıklar oldunuz çıktınız yüz yüze konuşsana benim güzel kardeşim
  • Yazmayi unutmusum biz onun onceden makarasini yapmistik baya beraber olmaya baslayincada makarasina yolladim ciddi degildim cocuk degiliz

• "Sanırım" diyorsan olmaz bu iş hocam. Nikaha geliriz artık :)
  • Bende isterim gelmenizi. Bi yanim ayril diyo bi yanim ayrilma onu gercekten cok seviyorum ama boyle dusunmesine anlam veremiyorum annemle bile tanistirdim erken olmasina ragmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    babayi aldim
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

Bende isterim gelmenizi. Bi yanim ayril diyo bi yanim ayrilma onu gercekten cok seviyorum ama boyle dusunmesine anlam veremiyorum annemle bile tanistirdim erken olmasina ragmen

Sevdiğine inanıyorum lakin bunu bana hissettiremiyorsun deseydi neyse.Sevdiğine inanmıyorum ne demekla? Son kez verdirt sonra ayrıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.