Yaklaşık bir hafta önce tam uykuya dalmak üzereyken (henüz uykuda değilim) kendi kendime serap gördüm. Çanakkale'nin pek bilinmeyen bir köyünde, neredeyse yıkık dökük eski beyaz bir köy evinin önündeyim. Evin önü tamamen taş duvarla örülü ama çok yüksek değil. Sağ karşıda artık tahtaları çürümüş, tahtadan yapılan bi odunluk var. Sol tarafımda beyaz Fiat Punto model araba var. Tam odunluğun önünde de teyzem var ve ben ona 'şarjı almayı unutma diyorum' ayrıca teyzemin üstünde pembe bi ince mont vardı. Tam o an kendime gelip ne alaka lan dedim. Bu olay bi anda oldu 1-2 saniye içinde.Herneyse bu serap olayı kurban bayramından yaklaşık bir ay önce başıma geldi. Aradan bir ay geçti ve bayram bayramın ikinci günü karşıya bir aile büyüğünü ziyarete gittik. yol toplu taşıma araçlarıyla yaklaşık 2.5-3 saat sürüyor (normal trafik şartlarında).Oraya gittiğimizde teyzem(ler) de orradaydı. Benim kuzen çanakkaleye gidicez sende gelsene dedi iki gün için, hem bi kafa dağıtırsın falan dedi. Bende o aralar boş olduğum için kabul ettim.Çanakkale'ye gittik o köyde 3 gece - 2gün kaldık ama ben o gideceğimiz son ana kadar serap hakkında hiç bir şey hatırlamadım. Ta ki o gördüğüm serap %100 olarak gerçek olana dek.Teyzeme tam şarjı unutma diyecektim ki aklıma o serap geldi. Vücudumdan soğuk soğuk terler aklamaya başladı. O an ki karamsarlığı anlatamam.Bence ben kendi paralel evrenimde bi yolculuk yaptım serap gördüğüm yani yolculuk yaptığım paralel evreninde 'şarjı almayı unutma' diyorum. Ama normal yaşağıdığım birincil evrende bunu söylemiyorum. Sizce de garip değil mi ? Beni dinlediğiniz için sağolun. Bu olay %100 gerçektir csb değildir.