Şimdi Ara

Sanırım İntihar edicem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasihat olarak falan algılamayın, aynı sınavlara girmiş 24 yaşında bir öğretmenim, yani sizden çok çok da büyük değilim.

Aileleriniz/miz emin olun şu çocuğa hayatı nasıl zehir ederiz mantığıyla hareket etmiyor. Yok mudur istisnası , vardır ama onlar da aile değildir.
    Tekrara kaldığınızda başarılı olacağınıza dair onlara güven vermek önemli olan, buradaki başarı söylemimi de yanlış anlamayın. Herkes derece yapmak zorunda değil, ama hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek sizin göreviniz ve bu hedeflere ulaşmak-yaklaşmak başarıdır. Ben ODTÜ istiyorum ben Hacettepe istiyorum düşüncesiyle hareket edip bu isteğinize sizi yaklaştıracak bir hamleniz olmuyorsa siz başarısızsınız ve hedefi olmayan bir bireyden öte değilsiniz.
    Kendi hayatım ben karar vereceğim mantığı bir yere kadar doğrudur ama abiniz,ablanız,babanız,annenizden destek almak , fikir almak kötü şeyler değil. Kendi hayatım dediğiniz hayatın ailenizi ne kadar etkilediğini düşünerek de hareket edin. Gereksiz bir agresifliğe ve hırsa bürünüp insanları üzmeyin. Bu tür üzüntüler sağlık problemlerine bile yol açar.
    Her istediğimiz hayatta olmuyor maalesef , bu sınav da onlardan biri. Ancak bazı şeyler öngörüldüğü halde zorlamak manevi zarar görmekten öteye götürmez insanı.

• bichpalinbideeinstein kullanıcısına yanıt
    bence komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende 97' liyim profilimden son actigim konuyuda okuyabilirsiniz. Bende suan onlisans 2.sinifim ve hem liseyi hemde bu onlisansi okuduguma o kadar pismanim ki kafayi yemek uzereyim bosa gecen 7 sene..

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    benim demek istediğim nokta bu işte, yalnız değilsiniz herkes mükemmel değil, isteklerimiz için çabalıyoruz, teselli gibi olacak ama 95 li 94 lü çalışanlar bile var hala
  • scetin01 S kullanıcısına yanıt
    Abi çok sağlam tutunmuşun hayata etkilendim

• Yas kaç hangi şwhirde yaşıyorsun????

• Fırat üniversitesinde yazılım mühendisliği okumayı düşünebilirsin

• lnsurgent kullanıcısına yanıt
    ömür boyu hayatını etkileyeceği bir konuda kendisini değil ailesini mi düşünmesi gerekiyor? really? ben bu arkadaşın istemediği bir yerden mezun olup istemeediği bir işte çalışınca mutsuz olduğunda yaşayacağı pişmanlığı iyi biliyorım. o yüzden otuz yaşında tekrar sınava girdim ve istediğim yere gidebileceğim. bazı konularda insanın kendisini düşünmesi bencillik değil, bilinçli olduğu anlamına geliyor.

• Hala yaşıyor musun bilmiyorum ama asla umudunu kaybetme.
  • quintell Q kullanıcısına yanıt
    Cok komikmis ayi

• intihar etmişmi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.