Şimdi Ara

Sanırım hiçbir liseye yerleşemeyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, derslerim kötü malum teogda kötü geçti. Şöyle söyleyeyim bilgisayar ile acayip derecde ilgiliyim programlama konusunda c# ve vb.net hakkında ileri derecede bilgim var yaşıma göre.
    Meslek lisesi istiyordum ama belliki giremeyeceğim. Para ile vs. giriş yapılabiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theworkmanthe -- 20 Mayıs 2015; 17:46:54 >

• 2005 falan mı oluyor
  • Meslek liselerinde çok rahat kayırma olabiliyor müdürüne göre (arkadaşımdan biliyorum) ama programlama bilgin yüksekse zeki olman gerekir. Biliyorum Türkiye'deki hiçbir sınav zekayı ölçmüyor ama 200 puan için sadece 6-7 tane Türkçe çözmen yeterli diğer tüm soruları boş bıraksan bile. Yani programlamada ileri derece bilgiliysen 5-6 tane de matematik yapabilirdin, ingilizceyi zaten fullemen gerekir ya da en fazla bir yanlış çıkarırdın. Demeye çalıştığım şey şu, sadece programlama öğreneceğim diye ya tüm derslerini bırakmışsın ya da programlama bilmiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Selamlar? ney 2005mi oluyor yaşımmı? 2001 doğumluyum.
  • Selamlar

Evet 2 yıldır vb.net ve c# ile uğraşıyorum. Kendime göre ileri derecede biliyorum yani istediklerimi basitçe yapıyorum dediğiniz gibi matematikten yapabilirdim 6-7 tane. Ama bu sene çok boşladım malasef ki. artık lisede tekrar bastıracağız.
  • Lisede işin zor ne diyim kolay gelsin ortaokuldan çok daha zor bide şimdiden yapamıyorsan ohh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Sadece şunu diyorum forumda sanırım benden de küçük yoktur . Hep söylerlerdi oku oku oku diye hep makara ile hayatım geçti şuan gerçekten pişmanım. İnşAllah bir lise tutturabilirim. İmamHatip çıkarsa zaten gitmeyeceğim. Dediğim gibi çok kişi derdi ileride pişman olursun diye şimdiden pişmanlıkları yaşamaya başladım içine oturdu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okuma ben okudum bişey yok işler dahda karışıo
  • Yok be en azından aylık bir paran cebine girecek. ama okuyamassan belkide işsiz kalacaksın. Belli olmuyor hayat bu.
  • Eml gidersen gitme paraya kıydırıp temel liseye geç emlde yaşam tehliken bile olur zamanla.

• Meslek lisesi yolu gözükür sana. Meslek lisesi mezunu ve şuan hukuk öğrencisi olarak sana tavsiyem teknik oku ders görürsün. İşin zor iyi çalışman lazım. Ben 4 yılımı hibe ettim resmen. Okumayı sev gönlüne göre. Seneye mezunum ve herkes meslek lisesi mezunu olduğumu duyunca şaşırıyor

• Blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

Eml gidersen gitme paraya kıydırıp temel liseye geç emlde yaşam tehliken bile olur zamanla.

Nasıl yani? yaşam tehliken vs. :D

Arkadaşlar biri bunun cevabını verebilirmi çevremde 1-2 meslek lisesi var. Para verip girdirebilirmiyiz. Malum çogu kişi öyle yapıyor diyorlar.
  • Gidersin gidersin bizde diyorduk bi yere gidemeyiz diye .
    Diploma puanıyla meslek lisesine yerleşirsin merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theworkmanthe

quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

Eml gidersen gitme paraya kıydırıp temel liseye geç emlde yaşam tehliken bile olur zamanla.

Nasıl yani? yaşam tehliken vs. :D

Arkadaşlar biri bunun cevabını verebilirmi çevremde 1-2 meslek lisesi var. Para verip girdirebilirmiyiz. Malum çogu kişi öyle yapıyor diyorlar.

Her türlü serserisi oluyor. Okulun tuvaletine sigara harici giremiyorsun, çakıyla içeri giriyorlar, 4883939xeşek şakaları, her gün kavga tehlikesi vs. Ben allaha şükür 440 450lik anadolu lisesindeyim ama bizim bu semtin yarısı orda okuyor hepsi anlatır bana. Gençliğin için ve gelecegin için temel liseye git.

• kardeş yavaş 280 nedir.

Ben bile çalışmadan 400 aldım.

Ki türkçe çok basitti bizim salaklar bile 16 doğru filan yapti
    Programalama bilioyr olsaydin matematiğinde iyi olurdu.
    İngilizcende iyi olurdu inklap zaten bilgi değil yorum soruyordu
    Dinide yapardın bi şekilde

Yani bence 280 almak bir yetenek...
  • blok
  • Anadoluya git sayısaldan yardır mühendis ol

• 205 mi ? Beyler sınavın sorularına baktım. Sadece okula 1 gün gelen biri bundan en az 270 alır.
  • 280 bilmiyorum matematigim o kadar kötü değil ortadan biraz aşşagıda ama gerçekten programlamaya yetenegim var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.