Bildirim
sandisk8gb microsd bestbuy mesada 19.90
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Orası daha kapanmadı mı? Başka indirimler var mı peki? -
gecen hafta gittiğimde girişte bestbuy panosunu görmeyince ve de yeni brosurler de çıkmayınca eee artık kapanmış dedim içimden.
henüz kapanmamış sanırım.
başka uygun fiyatlı urunler de var mıydı?
usb den dvd yazıcı var mıydı mesela? -
dikkatimi çeken başka birşey olmadı, bekleyelim biraz belki yeni haberler görürüz arkadaşlardan. ürünler azaldıkça bizi daha çok düşünürler belki. -
Bestbuy teknosa ya satıldı arkadaşlar. -
sitesi de kapanmış -
nerde bu best buy ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Vega_dj
nerde bu best buy ?
A.B.D. yani bundan sonra böyle
Ankara'da Çayyolu'nda vardı bir de İzmir'de vardı. Türkiye ve Çin piyasasından çekildiler. -
teknosa bestbuy türkiyeyi olduğu gibi satın aldı, elemanlar bile işten çıkarılmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: SPETNAS
quote:
Orijinalden alıntı: Vega_dj
nerde bu best buy ?
A.B.D. yani bundan sonra böyle
Ankara'da Çayyolu'nda vardı bir de İzmir'de vardı. Türkiye ve Çin piyasasından çekildiler.
O zaman alamicam desenize. Yaa ebaydan hafıza kartı alan var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: [][][]
teknosa bestbuy türkiyeyi olduğu gibi satın aldı, elemanlar bile işten çıkarılmadı.
En azından izmir için konuşayım, 1 kişi bile teknosaya geçmedi.
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batistuta -- 8 Temmuz 2011; 11:58:18 > -
ben gazete haberlerinin yalancısıyım -
Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum ama 8 gb lıklar vardı lakin 43 liraydı...4 lükler ise halen 9.90 Ankara Mesa da -
class ı nedir arkadaşlar? Kesin class 2 dir ama yüne sorayım dedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Batistuta
quote:
Orijinalden alıntı: [][][]
teknosa bestbuy türkiyeyi olduğu gibi satın aldı, elemanlar bile işten çıkarılmadı.
En azından izmir için konuşayım, 1 kişi bile teknosaya geçmedi.
edit:imla
geçmezler tabii best buyda aldıkları maaşı,teknosa verirmi hiç adama,zaten best buy gibi maaş veren olmaz artık
o kadar hevesle girdiler Türkiye pazarına,işe alım süreçleri ise tam bir artist editiondu,sanki harwarda öğrenci alıyordu amcalar-ablalarama üzülmüyorum Amerika pazarındaki müşteri stratejisiyle,burada iş yapmaya kalkarsan böyle indirirsin işte kepengi
-
quote:
Orijinalden alıntı: fleischman
Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum ama 8 gb lıklar vardı lakin 43 liraydı...4 lükler ise halen 9.90 Ankara Mesa da
rica ederim. Sandisk 8'liklerde rafta iki farklı fiyat vardı, kasada baktırdım 19.90 deyince aldım. toshibalarda indirim yapmamışlardı. -
Best buyun zararı 50 milyon dolar civarı. Bütün mağazalar ilerleyen dönemde teknosa olarak devam edicek arkadaşlar. -
Eee o zaman teknosa bestbuy ın binasını almış sadece broşürleri iyi oluyodu ya ucuz bir şey denk geliyodu hep sindi teknosada bu rüya olur
-
Teknosa olacak Best buy mağazaları...Best buy haftada bir kampanya yapıyordu(Teknosa'dan beklenmeyecek hareketler) -
teknosasa bazen broşürde hemen alalım dediğimiz ürü kampanya (!) bitince daha avantajlı oluyordu!
teknosa neresi (rahmetli) best buy neresi :))
Benzer içerikler
- arctic freezer 36 duo
- deepcool morpheus
- bim monster laptop
- terabox nedir
- zara indirim ne zaman 2025
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X