Şimdi Ara

SanDisk Ultra® microSDHC™ UHS-I 16gb Class 10 --> Kargo dahil 28,43 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
2.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android telefonuma hafıza kartı alma aşamasındaydım araştırıyordum class 4 kartlar biraz yavaş kalıyormuş class 10 kartlar da pahalıydı derken ucuzunu buldum. ipara ile ödemeyle kargo dahil 28,43 liraya sahip olabilirsiniz. ipara sistemine bayıldım inanılmaz güzel paypaldan çok daha güzel arayüzü var. Ayrıca android için uygulaması da içerisindeymiş, çok önemli değil store dan da ücretsiz indirilebiliyor. İki tane var çok az kuruş fark var aralarında :

16 gb ---> http://www.webdenal.com/sandisk-sdsdqu-016g-u46a-16gb-ultra-micro-sd-sdhc-_439673.html

16 gb ---> http://www.webdenal.com/sandisk-sdsdqua-016g-u46a-16gb-android-ultra-micro_462583.html

• Güzel
  • İpara paypalın p'si bile olamaz.
    Paypal çakması bir site kurmuşlar ama onu bile ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
    Daha 2 hafta önce sanalreyonum üzerinden bir fırın satın aldım ve sanalreyonum adlı sitenin sorunlu olduğunu bildiğim için İpara'nın ''ödeme onayını alıcı verdikten sonra para satıcı hesabına geçer'' kuralına güvenerek ödemeyi ipara üzerinden yaptım ve siparişi geçtim.
    Fırın elime ulaştı ve üzerinde ufak bir problem vardı,bende bu nedenle ipara üzerinden iade işlemini başlatayım diye siteye girdim fakat ipara çoktaaaan benim yapmam gereken ödeme onayını yapmış bile.
    Hemen sitenin destek bölümüne mesaj attım ''nasıl üyenin rızası olmadan parayı satıcıya geçirirsiniz?'' diye,gelen cevap ''sanalreyonum güvenilir sitedir,o yüzden onayı biz kendimiz verdik'' oldu.
    Kısacası tamamen müşteriyi kandırma üzerine kurulmuş bir sistem.

Webdenal ise güvenilir bir sitedir,şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde eksik veya hsarlı çıkma bir yana geç teslimat bile olmadı.

• Tabiki ipara daha yaygın değil ve bu tarz müşteri memnuniyet durumlarını bilemiyorum, ben sadece arayüz ve kullanıcı deneyimi olarak söyledim. Neyse işin güzel tarafı kargo parası vermiyoruz ve de webdenal gibi bilindik bir firmadan alıyoruz.
  • iki linkteki kartları farkı ne ki, bana aynı gibi geldi.

bu ürün class 10 performansını verir mi cidden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

iki linkteki kartları farkı ne ki, bana aynı gibi geldi.

Ürünler aynı, ikinci linkteki kart android uygulaması yüklü halde geliyormuş benim görebildiğim tek fark bu, ilk başta üzülmüştüm ancak bir şey kaybetmemişim.

Şuana kadar okuduklarıma göre class 10 un üzerinde bir performans veriyor, UHS-1 200x diyor, bir nevi hızlandırılmış class10 gibi bir şey.
  • Tlefonda kullanacaksaniz class olayina takilmayin 1080p bile izliyorum class 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Tlefonda kullanacaksaniz class olayina takilmayin 1080p bile izliyorum class 6

okumadan öte yazma daha önemli.1080p video kaydı hatta ve hatta 720p de sıkıntı çıkarabilir class bu yüzden çok önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 30 Eylül 2012; 23:02:53 >
  • tablet e aldık bakalım.
    kargo bedava oldugu için ipara ile aldım.
  • beyler bende bu ürünün 32 gb olanı var. yalnız internette kaydını yapamadan annem çöp sanıp atmış kutusunu. ürünün seri numaralarını nereden öğrenebilirim. fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

iki linkteki kartları farkı ne ki, bana aynı gibi geldi.

Ürünler aynı, ikinci linkteki kart android uygulaması yüklü halde geliyormuş benim görebildiğim tek fark bu, ilk başta üzülmüştüm ancak bir şey kaybetmemişim.

Şuana kadar okuduklarıma göre class 10 un üzerinde bir performans veriyor, UHS-1 200x diyor, bir nevi hızlandırılmış class10 gibi bir şey.

verebilmesi icin uhs destekli bir cihazinizin olmasi lazim. uhs desteklemiyorsa standart class 10 gibi calisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler bende bu ürünün 32 gb olanı var. yalnız internette kaydını yapamadan annem çöp sanıp atmış kutusunu. ürünün seri numaralarını nereden öğrenebilirim. fikri olan?

Kartın üzerinde yazar.
  • mey den 32 ye almıştık zamanında sanırım, da fırsat bulup bi türlü telefona takamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

İpara paypalın p'si bile olamaz.
    Paypal çakması bir site kurmuşlar ama onu bile ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
    Daha 2 hafta önce sanalreyonum üzerinden bir fırın satın aldım ve sanalreyonum adlı sitenin sorunlu olduğunu bildiğim için İpara'nın ''ödeme onayını alıcı verdikten sonra para satıcı hesabına geçer'' kuralına güvenerek ödemeyi ipara üzerinden yaptım ve siparişi geçtim.
    Fırın elime ulaştı ve üzerinde ufak bir problem vardı,bende bu nedenle ipara üzerinden iade işlemini başlatayım diye siteye girdim fakat ipara çoktaaaan benim yapmam gereken ödeme onayını yapmış bile.
    Hemen sitenin destek bölümüne mesaj attım ''nasıl üyenin rızası olmadan parayı satıcıya geçirirsiniz?'' diye,gelen cevap ''sanalreyonum güvenilir sitedir,o yüzden onayı biz kendimiz verdik'' oldu.
    Kısacası tamamen müşteriyi kandırma üzerine kurulmuş bir sistem.

Webdenal ise güvenilir bir sitedir,şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde eksik veya hsarlı çıkma bir yana geç teslimat bile olmadı.

İpara ve sanalreyonumla ilgili aynı mağduriyeti yaşıyorum. Ben gelen hatalı ürünü sanalreyonuma iade ettim ve üzerinden 1 hafta geçti ama hala sonuç yok. Webdenal güvenilir bir sitedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper1234 -- 1 Ekim 2012; 0:48:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

beyler bende bu ürünün 32 gb olanı var. yalnız internette kaydını yapamadan annem çöp sanıp atmış kutusunu. ürünün seri numaralarını nereden öğrenebilirim. fikri olan?

Kartın üzerinde yazar.

o kadar küçük yazıyor ki okuyamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Kartın üzerinde yazar.

o kadar küçük yazıyor ki okuyamıyorum

Büyüteç iş görür veya büyüteş yoksa bazı cam bardak altlıkları,bardaklar v.b cam parçalar da mercek görevi görebiliyor.
    Yada makro çekim ile fotoğraf çekilip bilgisayarda bakılabilir.
    Bunların hiçbiri olmadıysa gözüne güvenen birisine okutmayı deneyebilirsin.

• Webdenal iyidir, hoştur. Scart kablo alacaktım Media Markt'da 10 TL+ fiyatlar görünce internetten almaya karar verdim. 2,5 TL'ye kargo bedava buradan almıştım.
  • bimeksden aynı ürünü aldığımı sanıyorum,
    sandisk 16 GB UHS1 yazma hızı maalesef 6MB,
    %100 aynı ürün mü bilmiyorum dikkat edilmesinde fayda var
  • 30 MB okuma hızı yazma hızı değil !
    yazma hızı 10 küsürler civarında dolaşıyor
  • media markette aynısı 25 tl idi bilginiz olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.