Şimdi Ara

Sandisk Ultra Dual 32GB Usb Bellek Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem bilgisayar hemde telefonum için istiyorum aslında. OTG kablo kullanmaktan sıkıldım.
    Sizce nasıl ürün , almaya değer mi ?

http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-ultra-dual-32gb-usb-bellek-sddd-032g-g46/productDetails.aspx?productId=bd501200&categoryId=970

• antizero kullanıcısına yanıt
    Benimde ilgimi çekti 16GB'lığını almak isti ama uyumluluk sorunu olurmu acaba cihazda OTG çalışıyo buda çalışırmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Werewolf_

Benimde ilgimi çekti 16GB'lığını almak isti ama uyumluluk sorunu olurmu acaba cihazda OTG çalışıyo buda çalışırmı acaba?

Cihaz uyumluluk listesi paylaşılmış linkte. Ama sanırım otg olan cihazlarda çalışır. Tek istediği fat formatında olması..
    Güzel ürün gibi duruyor hala beklemedeyim duruma göre alacağım.
  • Merhaba elimde 64 gb OTG Bellek var.İsterseniz güvenli bir e-ticaret sitesi üzerinden satabilirim .75 tl istiyorum .İletişime geçerseniz nasıl ulaştıracağım konusunda görüşebiliriz. .Sıfır hiç kullanılmamıştır.
  • salcaki S kullanıcısına yanıt
    Bana o fiyatlar fazla. O yüzden 2. el arıyordum.
    cihaz 64 gb siz ne kadarlık bir ürün arıyorsunuz
  • ben belirttiğim linkteki gibi 40-45 lirayı geçmeyecek şekilde bir ürün arıyordum. Çünkü diğer türlü pahalı geliyor üniversite öğrencisiyim. Çok açılamıyorum parasal konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 24 Ekim 2014; 17:43:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    32 gb lık 45 tl ya verebilirim hangi şehirde yaşıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.