Şimdi Ara

Sandisk SSD Plus 240gb Okuma Yazma hızı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sandisk SSD Plus 240gb modelini aldım dün. Windows, gerekli driverlar ve birkaç oyun kurup ssd testi yaptım sonuçlar bu şekilde:

Anlamadığım nokta da ilk testlerimde SEQ1M Read 529 civarında geziyordu ancak 475 görüyor şuan. AS SSD kurup test yaptım, onda da test sonuçları resimdeki gibi. Var mı aynı modeli kullanan acaba veya bir bilgisi olan?

Ek olarak Power tuşuna bastıktan itibaren windows açılma süresi 22-25 sn arası biraz uzun gibi sanki.

• Sandisk plus modelleri içerisinde SMI 2246/2256/2258xt ve SanDisk 20-82-00469-2 kontrolcülü olanları var.
    Sanırım sizdeki sandisk'in kendi kontrolcüsü olan versiyonu.Düşük performans sorunu var.
    SanDisk SSD Dashboard programı üzerinden firmware güncellemesi var mı kontrol edin.
  • Executor Arhentir E kullanıcısına yanıt
    Yükledim hocam üretici yazılımı güncel diyor. Ne diyorsunuz iade edilecek kadar kötü mü? Dediğim gibi power tuşuna bastıktan 25 saniye sonra açılması biraz yüksek gibi geldi.

Ayrıca testlerdeki acc. time da baktığım başka kullanıcılara göre yüksek gözüküyor.
  • Bu testi yaparken ssd'ye yük bindiren başka birşey çalışmıyordu değil mi? Sistem boştayken windows kendi kafasına göre güncelleme veya virüs taraması vb işler filan yapabiliyor o yüzden soruyorum.

Her testte bu sonuçları alıyorsan ssd'de kötü kontrolcü'nün ötesinde başka bir sorun var. İade et bence.
  • Executor Arhentir E kullanıcısına yanıt
    Windows update kapalıydı hocam, windows defender'ı da kapalı kullanıyorum. Yine de emin olmak için tekrar test yaptım, teste başlamadan da görev yöneticisinden yük yapan programları kontrol ettim sistem boştaydı tamamen.

Yeni testler:

• Normal değil access time 0,0### gibi düşük sayılarda olması lazım.
    Erişim süreleri acayip yiksek, 4k değerleri aşarı düşük. USB 3.1 flash bellek gib ssd.

İade et başka bir marka ssd al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 4 Ocak 2020; 21:19:21 >
  • Sistemin masaüstü ise, başka bir kablo ile başka bir sata portuna takmayı dene hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Sonuçlar yine benzer hocam, muhtemelen gelen ssd sorunlu veya taşıma sırasında hasar aldı bilemiyorum. Amazon sadece karton bir zarfa koyup göndermiş, eğer bu şekilde gönderim yaparlarsa daha çok iade alırlar.
    Bana da iade yolu gözüktü sanırım;

Sata 2 girişi ve başka bir kabloyla test sonuçları:
  • Aynen hocam, sorunlu görünüyor hala.
  • Sonucu merak ettim iade yaptın mı?

Benim nerdeyse 4 yıl oldu.
    Kingston 120 GB hızda bayağı düşüş var.

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    Hala kullanıyorum hocam, dosyaları yedeklersem iade edeceğim.
  • Selamlar, ne yaptınız?
  • Hala kullanıyorum hocam, günlük kullanımda bir sorun yaşatmıyor ama testlerden de görüldüğü üzere sorunlu bir ürün bendeki. Günlük kullanımda sıkıntı yaratmaya başlarsa garantiye göndereceğim.
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığınız ürün bu mu ?
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Önermez misiniz peki hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyatına göre iyi hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.