Şimdi Ara

SANDISK SANSA JAM 8 GB // SON BİR ADET KALDI (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
40
Favori
93.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahcivanb

M9p2 aldım 1 hafta oluyor alalı açılması uzun sürdü yada ben fazla dinlemeyedim :) ses çok temiz, berrak ve dengeli. Aşırı basslı dinlemeye alıştıysanız ekolayzır ayarını oynanamanız gerekebilir. Dediğim gibi sesler dengeli hatta midler bi tık önde.Sahne genişliği kulakici kulaklıklara göre iyi. ses yalıtımı da iyi sayılır ama kusursuz değil bir miktar ses alıp veriyor dışarıya ama müziği açarsanız dışarı sesi almıyorsunuz. Dışarı ne dinlediğinizi fazla anlamaz rahatsız olacağını sanmıyorum arı vızıltısı gibi en fazla. Ses seviyesi düşük değil yalnız 110db kulaklıklardan dinlemeye alıştıysanız aynı sesi almak için biraz daha açmanız gerekebilir. Çünkü ses seviyesi 98 db. Kulaklık plastik kulaklıklara alıştıysanız ilk başta biraz ağır gelebilir çünkü metal kablosu da kaliteli ama alışıyorsunuz benim 1 haftalık gözlemlerim Bence bu fiyat.aralığında gerçekten güzel kulaklık.

Güzide yorumunuz için teşekkürler hocam, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satıcı arkadaş çok ilgili bir profil çizmiş ama bu durumun aksine herhangi bir problem çıkarsa cevap alamayacağınızı belirteyim aynen benim yaşadığım gibi.

Kendisinden sanalpazar vasıtasıyla aldığım meelectronics m6 kulaklık günde 2-3 saat kullanılmasına rağmen 20 günde iş görmez hale geldi, ilk önce problemin kendi cihazlarımdan olduğunu sandım ama daha sonra farklı kulaklıklarla aynı cihazlarda sorun yaşamayınca sorunun kulaklıkta olduğunu anladım.(daha önceden philips, sony, akg kulaklıklar kullanmış biri olarak ilk kez bir kulaklığım yıllardır kullandığım kulaklıklarımın aksine bu kadar kısa sürede kullanılmaz hale geldi).

Kendisine sanalpazar üzerinden ve buradan saygı çerçevesinden sorunuma yönelik bir çözüm sunup sunamayacağı ile ilgili mesaj gönderdim kendisi görüp, okuduğu halde tenezzül edip cevap dahi vermedi. Okumak isteyen arkadaşlar satıcının sanalpazar profilinde yorumumu görebilir. Diğer kulaklıklar ve mp3 oynatıcı hakkında yorum yapamayacağım ama benim aldığım kulaklıktan almak isteyen varsa hediye edebilirim, 60 TL'lik bir çöp olarak kenarda duruyor.

• Arkadaşa yardımcı olmaya çalıştığım halde sürekli olarak işi yokuşa sürdü maalesef. Kablonun içeriden kopmasıyla kullanıcı hatası bir sorun olmasına rağmen tamirini önerdim ancak 30 gün süreyi çok bulduğu için sıfırı ile yenilenmesini istedi. Aynı kulaklığı bir sürü kişiye sattım ve bizzat kendim 2 yıldır spor yaparken kullanmama rağmen hiçbir şey olmadı. Bu işte anlayan herkesin söyleyebileceği gibi teknoloji şans işidir. Kulaklık da bu durum daha da kötü. 500 dolara aldığın kulaklık bile kablo sorunlarından dolayı bozuluyor ki 20 dolara aldığın ürünün bozulması çok normal.

Arkadaşın 2 mesajlı bir üye olarak bu kadar uzlaşmaya yanaşmayan bir tutum sergileyip tüm platformlardan bana negatif yorum yapmasında art niyet buluyorum. Kendisiyle alışveriş yapılmasını kimseye tavsiye etmiyorum.

Orijinalden alıntı: Moon Star Turkey

Sansa Clip Zip varmı hocam elinizde.Ayrıca kulaklık varmı bu ürünün içinde**** Alacağım bana bir kaç konuda yardımcı olabilirmisiniz.Rockbox,kulaklık vs..

Merhaba kulaklık var ürünlerin içinde ancak artık sadece Sansa Clip+ satıyorum ses kalitesi olarak Zip'ten daha iyi olduğu için.

Satış sonrası her konuda yardımcı olabilir Rockbox vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 31 Temmuz 2015; 18:07:40 >

Ayrıca rockbox yazılımıda istiyorum.Birde güzel bir kulaklık tavsiyeniz varsa onuda yazarmısınız araştırayım.Kaliteli ve dışarı ses vermeyen bir kulaklık istiyorum.(Kulak içi Kulaklık)

Hocam sanalpazar ilanı kapanmış görünüyor.Ben 1 adet alacağım eğer satışa koyarsanız.

Ayrıca rockbox yazılımıda istiyorum.Birde güzel bir kulaklık tavsiyeniz varsa onuda yazarmısınız araştırayım.Kaliteli ve dışarı ses vermeyen bir kulaklık istiyorum.(Kulak içi Kulaklık)

Şimdi gördüm hocam tekrar açtım ilanı.

Rockbox isterseniz anlatabilirim isterseniz belirtmeniz halinde yapıp gönderebilirim.

Kulaklık olarak elimde MEE Audio M6 modeli var şu an elimde en son bir tane kaldı saydam renkli versiyonu. Kaliteli bir sesi var ve dışarıya ses vermiyor kesinlikle yalıtımı da çok iyi. Düşünürseniz ikisini birden alabilirsiniz.

• sevindi42 kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın sipariş geçeceğim.

Kulaklık tavsiyeniz için teşekkürler ama rsimdeki kıvrımlı felan ben kullanamayabilirim.Aradığım tarz kulaklık tipi resimdeki gibi.

Hocam yarın sipariş geçeceğim.

Kulaklık tavsiyeniz için teşekkürler ama rsimdeki kıvrımlı felan ben kullanamayabilirim.Aradığım tarz kulaklık tipi resimdeki gibi.

Hocam o kıvrımlar çok sorun yaşatmıyor kulağınızın üstünden geçiyor bu şekilde kulaklık düşmüyor koşma gibi aktiviteler yaparken de. Ancak düz istiyorum ben dersenzi Xiaomi Piston 3 öneririm kulaklık olarak.

• Xiaomi Piston 3 görseline baktım.Aradığım tarz kulaklık.Sizin elinizde mevcutsa alabilirim.Ayrıca fiyatı nedir bu kulaklığın.

Xiaomi Piston 3 görseline baktım.Aradığım tarz kulaklık.Sizin elinizde mevcutsa alabilirim.Ayrıca fiyatı nedir bu kulaklığın.

Benim elimde yok ancak getirmeyi düşünüyorum, fiyatında en iyi kulaklıklardan biri olduğu için. Fiyatı muhtemelen 70-75 TL seviyelerinde olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben Rockbox yüklemesi istemiştim fakat paketi açarken dikkatimi çekti ilk ben açtım paketi.

Sanırım yazılımı atmayı unuttunuz.

Ürün elime ulaştı hocam.Teşekkür ederim.

Ben Rockbox yüklemesi istemiştim fakat paketi açarken dikkatimi çekti ilk ben açtım paketi.

Sanırım yazılımı atmayı unuttunuz.

Evet hocam ben yollayamadığım için Rockbox atılamadı. Telefonu numaram 0501 913 07 85 eğer ararsanız anlatabilirim zaten çok basit bir işlem :)

Orijinalden alıntı: gardanadam

Bu clip jam modeli nasıl, yeni mi çıkdı ses kalitesinde gelişme var mı diğer sandisk ürünlerinden..

Ses kalitesi olarak aynı hocam hemen hemen. Şekil değişikliği, batarya süresi uzaması vb. faktörler var.

Orijinalden alıntı: tcan

Neden yeni çıkan Jam modeli, eski Clip+'tan daha ucuza satılmakta?

Clip+ modelleri üretimden kalktığı için piyasada çok pahalıya bulunabilmekte.

Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.