Şimdi Ara

Sandisk Sansa Clip+ İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sansa Clip+, Sandisk tarafından 31 Ağustos 2009′da duyurulan müzikçalar. Açıkçası Sandisk’in bu piyasa da olduğundan haberim yoktu, çoğu okuyan gibi. Müzikçalar ihtiyacım için arayış içerisine girdiğim vakitlerde bakmadığım araştırmadığım marka/model kalmadı. Sonunda Sansa Clip+ (Sansa Clip Plus) modelinde karar kıldım. Kısaca özelliklerine bakacak olursak:

    2, 4 veya 8 GB bellek: Alacak olursanız en aşağı 4 GB’lık modeli tavsiye ederim. Ama yine de karar size kalmış, sonuçta belleği arttırabiliyorsunuz.
    microSD kart yuvası: 32 GB’a kadar destekliyor. Muhtemelen 64′ü de destekleyecektir, bu da tüm müzik arşivinize küçücük bir cihaza sığdırmak demek.
    1″ (inç) ekran boyutu: Ekran küçükmüş gibi gelmesin gözünüze. Bu boyutlarda bir müzkçalar için oldukça ideal ve kullanışlı.
    15 saate kadar dayanan pil ömrü: Bunu henüz test etme imkanım olmadı ama okuduğum incelemelerde 15 saatten de fazla gittiği yönünde kullanıcı yorumları var.
    Radyo: Dijital FM alıcısı var ve çekim gücü gayet iyi. Benim gibi radyosuz yapamayanlar için bir artı.
    Dahili mikrofon (ses kaydı için): Deneme amaçlı yapmış olduğum birkaç kayıtta tahminimin de üstünde berrak bir kayıt oldu. Sesimi gayet net almış ve neredeyse pürüzsüz bir şekilde kaydetmiş.
    Desteklediği dosya biçimleri: MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC ve dahası…

     Sandisk Sansa Clip+ İncelemesi


    Şimdi kullandığım zaman dilimi içindeki deneyimlerime gelecek olursak:

    Öncelikle ses kalitesine değineyim. Oldukça iyi ve tatminkar. Bu kadar küçük aletten nasıl böylesine iyi bir ses çıkar diye düşünüyor insan. Sesin kalitesi yanında yüksekliği de önemli. Çoğu müzikçalarda olan sesin yükseldikçe patlaması sorunu yok. Tabii bu sesi yakalayabilmek için güzel bir kulaklık şart. Kulaklık demişkten yanında verdikleri kulaklık fazla iyi değil. Bu yüzden başka bir kulaklıkla kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ekolayzırını keyfinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

    Devamı için tıklayın.

    Yorumlarınızı blog üzerinden bırakırsanız sevinirim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi adam -- 19 Şubat 2013; 22:19:10 >







  • Emeğine sağlık kardeş
  • merhaba,
    artırılabilir hafıza yalnızca sansa clip + (plus) modellerinde mi var yoksa tüm sandisk sansalarda (+ -plus- olmayanlarda da) micro sd kart yuvası bulunuyor mu?

    sansa clip + ile sansa clip zip arasındaki fark nedir?

    selamlar,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 29 Ocak 2014; 11:48:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.