Şimdi Ara

Sandisk Sansa Bölümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: okanbozkurts

    up!!
    Arkadaşlar sandisk mp3 player sorunlarınızı buraya yazın hem forum düzenli olur hem de konu güncel kalır

    Bir başlık daha var sanırsam..
  • Ben sandisk'in E250 2 gb'lık versiyonunu bir sene önce almıştım ve Sansa'nın bu modeli üzerine açılmış bir forum bölümü vardı, bi hayli bilgiler girmiştim hatta buradaki reset atma ve problemlerin hepsini yazmıştım.

    Şu an 12 gb'lık Vibez'i 199 ytl'ye alıp kendisinden hemen kurtuldum, çünkü ilk aldığım günden beri beni hiç mutlu etmedi cihaz. Vibez ise beni %100 memnun etti. Reklam olmasın.

    Cihazın kötü tarafları, tuş takımına parmak ucu gibi yer bırakması, ses kayıt tuşunu çok işlek bi yere koyup olur olmaz ses kaydettirmesi, ID3 Tag destekli olup klasör sistemini tanımaması ve bütün şarkılar için Tag programı ile düzen koymak zorunda olmak, ayrıca sürükle bırak yaptıktan sonra, cihazın içinden parça atarken direk sil derseniz, cihazın içinden silinen parçaların içinde yok olması ama parçalar çalarken asla silinmeden kalması ve resetlemek zorunda bırakması, illa kes yapıştır yaparak PC'ine atmanızı istemesi gibi saçma sapan bi sürü ıvır zıvırdan gına getirmesi. Her tür dili her upgrade'inde eklemesine rağmen hala Türkçe dil desteğini bünyesine katamaması da ayrıca bi ayıp.



    Asla tavsiye etmiyorum, zaten çıktığından beri 2 seneyi bulacak, bence yeni çıkan ve Sansa'nın bu takozundan daha avantajlı modellere yönelin. Size de bir Vibez öneririm, ama yine de siz bilirsiniz.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Mart 2008; 0:58:33 >




  • Kesinlikle memnunum.Çok kaliteli.Anlaşılan sen uğraşmayı fazla sevmiyorsun.Tagları düzenlemek de çok basit bir işlem.Ses kayıt tuşunu istersen devre dışı bırakabiliyorsun.Aldığımdan beri bir kere bile elim değmedi o tuşa.Tuş takımı konusunda haklısın.İlk başlarda çok zor gelmişti ama alıştım artık hiç problem olmuyor.Ses kalitesi de gayet iyi.
  • arkadaşlar bende de e250 var yanlız formatlayamadım çoktan beride sadece müzik dinleyebiliyorum

    sorun şu video veya resim atmaya çalıştığım zaman diyorki bu aygıt yanlızca ses, çalma listesi , müzik albümü ve klasör dosyalarını kabul edebilir diyor?

    ya çıldırıcam önceden ne güzeldi bu cihaz ne oldu anlayamadım bilen varsa bir yardımcı olsun lütfen ?!
  • merhaba arkadaşlar bende SANSA m250 V4.0.44E versiyonunda 2gb cihaz var ancak sadece açma kapama tuşuna bastığımda açılıyor ve öylece kalıyor hiç bir işlem yapmıyor ayrıca bilgisayara bağladığımda da görünmüyor sorun format atılmasımıdır acaba bu sorunu nasıl giderebilirm bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
    İYİ GÜNLER..
  • kendi sansamı bir başkasına vermiştim kullanması için; geri aldım şimdi ama data kablosu yok, kaybetmiş. malum şarj olayıda ondan oluyor.
    bildiğiniz satan bir yer???? yada uyumlu bi kablo??
  • arkadaşlar e250 modeli kardeşimde var, gençlik işte güncelleme yapmaya çalışırlarken cihaz kapanmış şuan kullanılamıyor. takrar yazılım atsak düzelir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zMrLEEalex -- 2 Ekim 2009; 11:04:44 >
  • Bu nalet olası aleti (e250) aldım 1 gün yüzüm gülmedi 2 yıldır kullanıyorum kırmamak için atmamak için kendimi zor tutuyorum. Sebebini merak edenlere söyleyim. bu alette 2 format uzantısı war biri mtp diğeri msc.
    msc yaptığım zaman sorun yok ama bundan şarkı listesi oluşturamıyorum attığım şarkılar karışık oluyor. Gelelim esas soruna Mtp de şarkı listesi oluşturuyorum ama isim werdiğim zaman kendi kendine reset atıyor we yaptığım listeler karşıyordu ilk zamanlar 3. 4. denememde zar zor dua ederek reset atmazsa listeyi kafama göre oluşturup 2 ay şarkı eklemeden dinliyordum. Şimdi iyice kafayı yedi bilgisayara format attım bağladığım da MTP olarak, donanım olarak tanıması gerekiyor, donanımı yükle diyorum donanım bulunamadı yüklenemedi diyor. internetten driwer araştıyorum YOK. Format atıp güncelleme yapıyorum gene olmuyor. bi kenara attım 2 ay kullanmadım belki aklı başına gelir die bugün aklıma geldi deneyim dedim gene aynı fıttıracam parçalicam bunu. 1 kere garantiye gönderdim oldu yazılım yükledik dediler geldim pc ye bağladım yok. tekrar gönderdim 1 ay daha bekledim bi umutla geldi bu sefer orda denedim ewe gitmeden gene olmamış allah kitap sizin yapacağınız işinde sattığınız malında a. koyim sövdüm kawga ettim göndermicem lan bidaha dedim o günden beri alacak olanlara sakın diorum burada bi kaç kişi alayim mi demiş eğer geç kalmadıysam buradan alacak olanlara sesleniorum sakın ha sakın ALMASINLAR görünüşüne aldanıp.
    Bide bu donanım işini nası halledecem bilen warsa bi haber wersin lütfen msn= allahallah.com@hotmail.com




  • arkadaşlar sansa bölümü diye buraya yazayım dedim.sansa view 16 gb almayı düşünüyorum.kullanan bilen yorum yapabilecek birileri varmı.sesi ve görüntü kalitesi nasıl
  • YA ARKADAŞLAR BANA LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEN BENDE SANSA E250 VAR VE FORMAT GEREKİYORDU ABİSİ1 'İN DEDİKLERİNİ YAPTIM MAKİNE KAPANDI BİRDAHA AÇILMADI SADECE O KENARINDAKİ YUVARLAK BEYAZ YERDE ŞİMDİ MAVİ IŞIK YANIYOR O KADAR BAŞKA BİRŞEY YOK YARDIM EDİN LÜTFEN !!! :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abisi1

    Öneririm...
    Valla taş gibi alet.
    Kendi kulaklıklarıyla kullanıyorum gayet güzel sesi var düşün artık daha sağlam bir kulaklık kullandığını.
    video-resim-radyo-mp3 gayet iyi...
    pc'den şarj alıyo bunu belirteyim.
    satıcı yanında şebekeden şarj cihazı felan sağlayabiliyorsa senin için iyi olur.
    ama ben şöyle yapıyorum.
    elektrik gidince devreye giren güç kaynağını kapamıyorum, aleti pc'e (usb'e) takıyorum (pc kapalı)
    o şarj oluyor...
    en üstteki resimde bataryasını da görebilirsin. kendim çektim o resmi.
    ayrca müzik dilerken (mp3-radyo) resimlere bakabiliyorsun. müzik kapanmıyor.


    en güzeli sen bunu izle.
    http://www.youtube.com/watch?v=yoC3UIzvWAQ&feature=related

    videoyu izledim güzel alete benziyor




  • İNSAN BİR YARDIM EDER AYIP HEPİNİZE O KADAR YAZDIK YARDIM DİYE BU NASIL FORUM!!!
  • BEn de Sansa e250v2 var actıgımda reflesh database yazıyo kalıyoo. Nasıl düzeltecegim yardım edebilirmisin...
  • database refreshıng de takılıp kalıyo alet napıcam ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.