Şimdi Ara

sandisk 32 vs kingston 32 class10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kingston http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60003724&Productid=ftkinghfzmcr32cls1

sandisk http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60003724&Productid=fthfzmsd32gbc10adp

Arkadaşlar sorum şu:

Bu ikisi de aynı hız klasmanın da mı ? Biliyorum class 10 görünüyorlar ama uhs-1 kingston modelinde belirtilmemiş. Okuma ve yazma hızlarında farklılıklar olabileceğini düşünüyorum. Kullanan ve ya ikisini de test etmiş olan varsa bilgilendirir mi?

32 lik değilde 16 lıklar arasında test yaptıysanız onun sonuçlarını da paylaşabilirsiniz.

• Hocam ikisinin de tasarımı ve donanımı olarak hızları birbirine çok yakındır. Bilgisayara taktığında ikisinin de aynı hızda okunacağını zannetmiyorum. Bilgisayarın USB Port'larıyla da alakası var tabii ki bunun. Ancak bu gözle görülür, hissedilir bir hız değil. Kısacası ikisi arasındaki farkı karşılaştırmanıza gerek yok. Hız açısından yok en azından. Ama kaba tabirle Sandisk'in daha sağlam ve kullanışlı olduğunu söyleyebilir ve onu tavsiye edebilirim. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrademirtaas -- 23 Aralık 2013; 11:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

kingston http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60003724&Productid=ftkinghfzmcr32cls1

sandisk http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60003724&Productid=fthfzmsd32gbc10adp

Arkadaşlar sorum şu:

Bu ikisi de aynı hız klasmanın da mı ? Biliyorum class 10 görünüyorlar ama uhs-1 kingston modelinde belirtilmemiş. Okuma ve yazma hızlarında farklılıklar olabileceğini düşünüyorum. Kullanan ve ya ikisini de test etmiş olan varsa bilgilendirir mi?

32 lik değilde 16 lıklar arasında test yaptıysanız onun sonuçlarını da paylaşabilirsiniz.

hocam arkdasında belırttıgı gıbı hem saglamlık yonunden hemde tasarım bakımından sandısk daha guzel tavsıye ederım bı arkdasım da gmd ıcın aldı suan catır catır kullanıyor aradakı 10 lıralık bı mıktar senı aldatmasın sandıskten sasma derım ha bırde yazma hızı konusunda ıkısıde aynıdır gozle gorulır bır fark olacagını sanmıyorum

• birini al gitsin n'olcak ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD99

birini al gitsin n'olcak ki...

Hocam aradaki fark nereden kaynaklaniyor onu ogrenmek istiyorum. Yoksa ben de biliyorum direk gidip almasini ama sonucta nereye verdigimi bilmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaprese

Hocam ikisinin de tasarımı ve donanımı olarak hızları birbirine çok yakındır. Bilgisayara taktığında ikisinin de aynı hızda okunacağını zannetmiyorum. Bilgisayarın USB Port'larıyla da alakası var tabii ki bunun. Ancak bu gözle görülür, hissedilir bir hız değil. Kısacası ikisi arasındaki farkı karşılaştırmanıza gerek yok. Hız açısından yok en azından. Ama kaba tabirle Sandisk'in daha sağlam ve kullanışlı olduğunu söyleyebilir ve onu tavsiye edebilirim. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam benim icin asil onemli olan okuma hizi acikcasi. Surekli dosya yukleyip silmeyecegim ama telefondaki programlari sd karta kuracagimdan dolayi hizli olmasi gerekiyor.

Cok fark olmaz mi diyorsunuz peki simdi ikisinin okuma hizlari arasinda

• Hocam peki kingston 32ligi 31 liraya sandiks 16ligi 19 liraya alabiliyorum desem hangisini secerdiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam ikisinin de tasarımı ve donanımı olarak hızları birbirine çok yakındır. Bilgisayara taktığında ikisinin de aynı hızda okunacağını zannetmiyorum. Bilgisayarın USB Port'larıyla da alakası var tabii ki bunun. Ancak bu gözle görülür, hissedilir bir hız değil. Kısacası ikisi arasındaki farkı karşılaştırmanıza gerek yok. Hız açısından yok en azından. Ama kaba tabirle Sandisk'in daha sağlam ve kullanışlı olduğunu söyleyebilir ve onu tavsiye edebilirim. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam benim icin asil onemli olan okuma hizi acikcasi. Surekli dosya yukleyip silmeyecegim ama telefondaki programlari sd karta kuracagimdan dolayi hizli olmasi gerekiyor.

Kesinlikle öyle diyorum hocam. Kaldı ki her firma flash bellek çıkarmaya başladı günümüzde. Ve gözle görülür bir hız farkı yok açıkçası uyduruk bir marka olmadıkça. Fiyat olarak da uygun olan Sandisk'i alın derim ben. Tercih sizin.

• quote:

Hocam peki kingston 32ligi 31 liraya sandiks 16ligi 19 liraya alabiliyorum desem hangisini secerdiniz.

İkisinin de çakma olduğunu söylerim

• class 10 yerine IHS alın. 10 telefonun hafızasının yanında sönük kalır. 16gb olan versiyon var, 16gb class 10 kartım olmasına rağmen takmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

class 10 yerine IHS alın. 10 telefonun hafızasının yanında sönük kalır. 16gb olan versiyon var, 16gb class 10 kartım olmasına rağmen takmıyorum

Kargo benden 5liraya alayim hocam class 10 16ligi :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Welc

quote:

class 10 yerine IHS alın. 10 telefonun hafızasının yanında sönük kalır. 16gb olan versiyon var, 16gb class 10 kartım olmasına rağmen takmıyorum

30TL'lik kartı 5TL'ye vereyim oldu başka, yanında çay kahve ne istersiniz?
    Kardeşime hediye ederim daha iyi, tabletini kartsız kullanıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Welc

quote:

30TL'lik kartı 5TL'ye vereyim oldu başka, yanında çay kahve ne istersiniz?
    Kardeşime hediye ederim daha iyi, tabletini kartsız kullanıyor.

Bende tablete takcam yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: big.LITTLE

quote:

Hocam peki kingston 32ligi 31 liraya sandiks 16ligi 19 liraya alabiliyorum desem hangisini secerdiniz.

İkisinin de çakma olduğunu söylerim

Hocam cek ve enparayla hepsiburadadan aliyorum. Rahat olun nerden alinacagini ve nasil alinacagini iyi biliyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle öyle diyorum hocam. Kaldı ki her firma flash bellek çıkarmaya başladı günümüzde. Ve gözle görülür bir hız farkı yok açıkçası uyduruk bir marka olmadıkça. Fiyat olarak da uygun olan Sandisk'i alın derim ben. Tercih sizin.

Kingston daha uygun olan. Siz sandisk ki oneriyorsunuz? Yoksa ucuz olani al gitsin mi diyorsunuz

• team 32 GB 17 MB yazma çoğu uhs1 kartlar yazma da 11 MB yi gecemiyor okuma 24 MB 55 TL ye geldi 3 ay evvel

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Sandisk Ultra 32 Gb Class 10 MicroSD kart kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Ehe. Kavram karmaşası yaşamışım hocam af edersin. Evet ucuz olanını alın diyorum. Çok flash bellek harcadım; yaktım, kırdım, bozdum vesaire. Ama dediğim gibi yine de karar sizin.
  • quote:

quote:

Ehe. Kavram karmaşası yaşamışım hocam af edersin. Evet ucuz olanını alın diyorum. Çok flash bellek harcadım; yaktım, kırdım, bozdum vesaire. Ama dediğim gibi yine de karar sizin.

Hocam simdide yanlis postu alintilamissiniz ama anladim ben sizi sikinti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

team 32 GB 17 MB yazma çoğu uhs1 kartlar yazma da 11 MB yi gecemiyor okuma 24 MB 55 TL ye geldi 3 ay evvel

Benim icinde okuma hizi onemli aslinda hocam cunku uygulamalari muzikleri falan acarken okuma hizi onemli diye biliyorum. Yazma hizi ise bilgisayardan aktarim yaparken ki alinan degerler sanirim. Sizinki de fena degilmis aslinda.

• quote:

Hocam ugrastirmis olucam ama acaba hafiza kartinizi test etmeniz mumkunmu yazma ve okuma hizlari hangi degerleri gosteriyor. Zahmet olmayacaksa :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.