Şimdi Ara

Sandık oyunu deşifre oldu - Oy ve Ötesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oy ve Ötesi'nin kart oyunu deşifre oldu

Oy ve Ötesi grubunun müşahit kart edinme yöntemini Akit muhabiri Mehmet Özmen kılık değiştirerek deşifre etti. İşte o görüntüler...

Türkiye'de 26. Dönem Parlamentosunun üyelerini belirlemek üzere seçim yapılıyor. Oy verme işlemi sabah 07.00 itibariyle başladı.

Seçimlerde görev alan parti müşahitleri ile sandık görevlileri 175 bin 6 sandıkta yerlerini alırken seçmenlerde oylarını kullanmak üzere sandık başlarına gitmeye başladı.

Sandık alanı ve çevresine alınmamasıyla ilgili yapılan başvurulara YSK tarafından ret kararı verilen Oy ve Ötesi Grubu'nun müşahit kartı edinme oyununu kılık değiştiren Akit muhabiri deşifre etti.

Gizli kamera eşliğinde Oy ve Ötesi Grubu bünyesinde görev almak üzere okula giden Akit muhabiri Mehmet Özmen'e verilen müşahit kartında ıslak imza ve ıslak damga bulunmadığı görüldü.

Oy ve Ötesi grubu kendi isimlerini kullanamadığı için anlaştığı LDP ve Demokrat Parti gibi partilerden boş olarak aldığı ıslak imza ve ıslak damga bulunmayan müşahit kartlarını kendi üyelerine, kendileri ya da alan kişiler boş kısımlarını doldurarak okullarda görev yapabiliyor.

linkte video mevcut inanmayanlara

http://www.dunyavegercekler.com/haber/26289-sandik-oyunu-desifre-oldu.html

• E ne var bunda? Millet akp iktidarından korktuğu için kendi isimlerini yazmıyor fişlenirler diye. Bunu bile sanki hile yapıyorlarmış gibi gösteriyorsunuz.

Edit: Mhpden müşahit olarak görevliydim. Görevli kartına ismimi kendim yazdım, zaten imzalıydı. Herkes de öyle yaptı. Ne yani herkesin ismi basılı olarak gelmesini falan mı bekliyorsunuz? Bu işlere yabancı olduğunuz ne kadar da belli oluyor..
  • E ne var bunda? Millet akp iktidarından korktuğu için kendi isimlerini yazmıyor fişlenirler diye. Bunu bile sanki hile yapıyorlarmış gibi gösteriyorsunuz.

Edit: Mhpden müşahit olarak görevliydim. Görevli kartına ismimi kendim yazdım, zaten imzalıydı. Herkes de öyle yaptı. Ne yani herkesin ismi basılı olarak gelmesini falan mı bekliyorsunuz? Bu işlere yabancı olduğunuz ne kadar da belli oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar -- 1 Kasım 2015; 18:09:44 >
  • Taaa gecen sene Ölmus komsumun ismi listede yaziyo, nasil olcak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akplilerin yaptıklarıylarıyla da ilgili konu açsana. Onlarca tutanak, video var. Hem günlük kotanı doldurmuş olursun hem de hileye karşı olduğuna inandırırsın.
  • Ne oyunu bu ne saçmalıyorsunuz, işiniz gücünüz yok Oy ve Ötesi'ne mi dadandınız şimdi de ? Niye bu kadar korkuyorsunuz ?

Al buyur, boş seçim kağıdı imzalatılmaya çalışılıyor. Bunları örtbas etmek mi amacınız ?

http://www.radikal.com.tr/turkiye/bos-sayim-sonuc-tutanagi-imzalatiliyor-iddiasi-1463875
  • Akite kadar okudum sonra vaz geçtim :)
  • Noldu len rahat çalamıyonuz deme sizi yaban çakalı akpliler sizi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.