Şimdi Ara

Sandık Motor Gelecek Motor Değişecek.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

2009 model passat aracımızın motoru 3 yıl önce şanzımanı ise 4 yıl önce değişti.Aracı satılığa çıkardık.2 haftada tek bir arayan olmadı.İnsanımız 2.elde böyle şeylere karşı çok önyargılı

Motor şanzıman neden değişti hocam ? Aracı satabildiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 23 Kasım 2016; 16:29:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ml_csd_ds M kullanıcısına yanıt
    İkiside fabrika hatası yüzünden değişti.Evet sattık ama çok düşük fiyata gitti hocam

• quote:

İkiside fabrika hatası yüzünden değişti.Evet sattık ama çok düşük fiyata gitti hocam

Kronik bir hata değil baya büyük bir hataymış ozaman. Benim jettanın da (2012 tdi dsg) mekatroniği değişmişti 2 sene önce (kronik arızadan dolayı).

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Ulan şu Japonlar sorunsuz suyunu yağını koy bas diyenlerin Allah müstahakını versin. Corolla aracımı Amerikada en çok tutulan sorunsuz ve çabuk satılan araç diye aldım 1 sene önce. Hiçbir ön uyarı vermeden yeminle hiçbir arıza bilgi ışığı vermeden soğutma sıvısını bitirmiş araç zaman içinde. 70 mil hızla yokuş çıkarken yatak sardı anasını satayım. Düşünün sorunsuz denen corolla hiçbir bok yokken ortada soğutma sıvısını tüketmiş. Tam $2500 masraf çıkardı..

Bence kafaya hiç takmayın sıfır motoru taktırın. Kem küm edene de satmayın aracınızı.

made in japan toyota almak lazım

sonuçta corollalar made in TURKEY
    Hocam hatta motor için bu serideki arabaları biz 20 bin olmadan çağırmıştık.Sizinki 85bine kadar iyi dayanmış demişlerdi

• quote:

Hocam hatta motor için bu serideki arabaları biz 20 bin olmadan çağırmıştık.Sizinki 85bine kadar iyi dayanmış demişlerdi

Böyle hatalar nasıl oluyor inanın aklı almıyor. Acaba kasıtmı var diye soru işaretleri olmuyor değil kafamda.

Bir araç piyasaya çıkmadan önce her şartta her koşulda 100 binlerce km testten geçiyor ve öyle piyasaya sunuluyor. Böyle hatalar varsa testlerde tespit edilmesi lazım piyasaya çıkmadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 23 Kasım 2016; 16:47:04 >
    Valla hocam orasını anlamak güç.Daha 43 bin kmde opel corsamın bugün ateşleme bobinleri bozuldu 800 tl verdim.
  • quote:

Valla hocam orasını anlamak güç.Daha 43 bin kmde opel corsamın bugün ateşleme bobinleri bozuldu 800 tl verdim.

Servislere de para lazım hocam isterlerse yıllarca hiç arıza vermeyen taş gibi araçlar üretirler ama bu firmaların işine gelmiyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 23 Kasım 2016; 16:52:25 >
    Aynen öyle
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Hortum sorunu 2016 da revize edilerek çözüldü yalnız.
    Dün de bizim Astra h nin turbo hortumu yırtılmış 30tl ye hallettik olabilir yani böyle şeyler.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Benim aracım da 2016 model.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Servise uğradınız mı hiç eski hortumu yeni hortumla değiştiriyorlar diye biliyorum tabi araba sizin siz daha iyi bilirsiniz dediğiniz gibi de olabilir.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Serviste değişti. Yalnız hortum değişmiyor sadece kelepçe.

• Hoca yol yakınken ya sıfırı yada para iadeni iste.
    Sandık motoru kimseye izah edemezsin.

Kabul etmiyorlarsa Tüketici Mahkemesinde hakkını faiziyle alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Birde honda cephesi var. Kronik problem olarak crv lerin %60-70 i şanzıman Ve turbo hortumu sorunu yüzünden yolda kalıyor.

Ayrıca Alman araçlarının yanına yaklaşamayacak rezil yalıtımı Ve işçilik kusurları var. Ben bir daha Japon malı almam

+1905
    Benide yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Birde honda cephesi var. Kronik problem olarak crv lerin %60-70 i şanzıman Ve turbo hortumu sorunu yüzünden yolda kalıyor.

Ayrıca Alman araçlarının yanına yaklaşamayacak rezil yalıtımı Ve işçilik kusurları var. Ben bir daha Japon malı almam

+1905
    Benide yaz

Hangi yıl CR-V' ler?
    HR-V' de durum nedir?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Sattım abi bugün arabayı. Tavsiyem sen de sat kurtul. Piyasası mum gibi eriyor günden güne.

• bizde daha yeni sattık kaşkaiyi turbo ve motor sorunu yüzünden..
    görüntü var icraat yok bir makina..

olduğuna melez.
    kötü bir devşirme.
  • quote:

keşke kronik sorunlara olan objektifliğini
    volksfagen markasında da görsek
    mis gibi b8 alınır deyip öteliyorsun konuları
    halbuki kullanıcılar tel tel dökülüyorlar trim sesleri ile başlayan furyada..

arkasıda var rölantide kendi kendine sağ sol manevra yapan direksyonlar vs..
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    İyi de 2 sene b8 passat kullandım hem de 2 farklı model sana resim de atayım istersen. Eğer inanmazsanız da ruhsat resimleri duruyor onları da göndereyim.

Bakın ayda 3 bin tane passat satılırken ayda sadece 400 tane satılıyor. Passat Türkiye forumunda bir sürü memnun kullanıcı var.

En ufak problem yaşamadım. Birinde ufak bir ses oldu da 10 dakika da halledildi. Eğer passat inceleme konumu okursanız orada arka camın da değiştiğini görürsünüz. O da kronik değil. Cam hatası. Tek sözüme değişti ikame araç verildi yerine.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.