Şimdi Ara

sandero stepway mı fabia mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamün aleykum arkadaşlar bu sıralar elimde 30 bin tl gibi bi para var hp b sınıfı içi geniş araç ararken fabia ile sandero stepway arasında kaldım fabia 1.4 lpg li stepway dizel, stepwayda ki standart abs asp asr cazip gelmeye başladı fabia alırsam evet bir vw almış olacağım yakıtı az ama esp ve asr yazgeçmek zorunda kalacağım ikisinin hemen hemen bagaj kapasiteleri aynı bi fikir verebilirmisiniz bilhassa kullanan arkadaşlar.

• bir stepway kullanıcısı olarak arabadan memnunum ama aracın içinde çok eksik var en önemlisinden başlamak gerekirse emniyet kemeri yükseklik ayarı yok,el freni konsolu yok, yan aynalar manuel ayarlı,ön cam otomatiği orta konsalda olması gibi eksiklikler mevcut ama aracın farklı bir tarzda oluşu yüksek geniş ve konforlu olması ve standart usb aux blutootlu radyosu ve ESP ASR ve en önemlisi yeni nesil motora sahip olması en önemli tercih sebebi ve uygun fiyatlı olması
  • ya stepway de beni düşündüren zaten koltuk yükseklik ayarının olmaması yada direksiyon yükseklik ayarının ikisinden biri olsaydı iyiydi ama işte esp ve asr cazip kıldı stepway i onun için bu özelliklerden ve dizelden vazgeçip fabia almak mantıklı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekvalesi20

ya stepway de beni düşündüren zaten koltuk yükseklik ayarının olmaması yada direksiyon yükseklik ayarının ikisinden biri olsaydı iyiydi ama işte esp ve asr cazip kıldı stepway i onun için bu özelliklerden ve dizelden vazgeçip fabia almak mantıklı mı

eğer boyunuz çok uzun veya kısa değilse çok rahat ideal sürüş pozisyonu ayarlanıyor.boyum 176 bir sıkıntı yaşamadım sadece emniyet kemeri biraz rahatsız ediyor.
  • quote:

ya stepway de beni düşündüren zaten koltuk yükseklik ayarının olmaması yada direksiyon yükseklik ayarının ikisinden biri olsaydı iyiydi ama işte esp ve asr cazip kıldı stepway i onun için bu özelliklerden ve dizelden vazgeçip fabia almak mantıklı mı

ya bu koltuk yükseklik ayarı ve direksiyon yükseklik ayarı benim dandik albeam da bile var. sanderoda olmaması saçmalık.
  • Dacia ucuz bir araç değil.Aracın içerisinde yığınla donanım eksik.Fiyatının çok üzerinde bir araç.

Euro ncap hayrına esp,asr olabilir.

Düşünmeden fabia alırdım.
  • Dacia f/p özelliğini kaybetmeye başladı, fabia donanım olarak çok daha iyi ama Dacia a öyle bir dizel motor var ki adamı ihya eder ihtiyaçlarınıza göre seçiminzi yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto düşünebilirsiniz ek olarak. Genişlik olarak ikisinden de iyidir.

• quote:

selamün aleykum arkadaşlar bu sıralar elimde 30 bin tl gibi bi para var hp b sınıfı içi geniş araç ararken fabia ile sandero stepway arasında kaldım fabia 1.4 lpg li stepway dizel, stepwayda ki standart abs asp asr cazip gelmeye başladı fabia alırsam evet bir vw almış olacağım yakıtı az ama esp ve asr yazgeçmek zorunda kalacağım ikisinin hemen hemen bagaj kapasiteleri aynı bi fikir verebilirmisiniz bilhassa kullanan arkadaşlar.

Aleykümselam,
    model bilgisinden bahsedilmemiş ama tereddütsüz fabia alınır.
    ama 30bin liraya dizel fabia alınabiliyor.
    bahsettiğin benzinliler 25bin lira civarında alınabilmesi lazım.
    1.4, 101 bg ler veya elegant donanımlılar daha Full dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: predator93

bir stepway kullanıcısı olarak arabadan memnunum ama aracın içinde çok eksik var en önemlisinden başlamak gerekirse emniyet kemeri yükseklik ayarı yok,el freni konsolu yok, yan aynalar manuel ayarlı,ön cam otomatiği orta konsalda olması gibi eksiklikler mevcut ama aracın farklı bir tarzda oluşu yüksek geniş ve konforlu olması ve standart usb aux blutootlu radyosu ve ESP ASR ve en önemlisi yeni nesil motora sahip olması en önemli tercih sebebi ve uygun fiyatlı olması

logan blackline var bende. koltuk yükseklik ayarı var, emniyet kemeri yükseklik ayarı var, elektrikli aynalar var. stepwaylerde komple mi yok yoksa sizin pakette mi yok bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

quote:

Orijinalden alıntı: predator93

bir stepway kullanıcısı olarak arabadan memnunum ama aracın içinde çok eksik var en önemlisinden başlamak gerekirse emniyet kemeri yükseklik ayarı yok,el freni konsolu yok, yan aynalar manuel ayarlı,ön cam otomatiği orta konsalda olması gibi eksiklikler mevcut ama aracın farklı bir tarzda oluşu yüksek geniş ve konforlu olması ve standart usb aux blutootlu radyosu ve ESP ASR ve en önemlisi yeni nesil motora sahip olması en önemli tercih sebebi ve uygun fiyatlı olması

logan blackline var bende. koltuk yükseklik ayarı var, emniyet kemeri yükseklik ayarı var, elektrikli aynalar var. stepwaylerde komple mi yok yoksa sizin pakette mi yok bilemiyorum.

Evet loganların blackline serisi getirildi ama yeni sandero stepway sadece ambiance olarak getiriliyor. Avrupada laureate ve prestige diye full paketleri var ve cruise control 4 cam otomatik yan hava yastıkları gibi özellikler mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üçü de birbirinden güzel.

• quote:

selamün aleykum arkadaşlar bu sıralar elimde 30 bin tl gibi bi para var hp b sınıfı içi geniş araç ararken fabia ile sandero stepway arasında kaldım fabia 1.4 lpg li stepway dizel, stepwayda ki standart abs asp asr cazip gelmeye başladı fabia alırsam evet bir vw almış olacağım yakıtı az ama esp ve asr yazgeçmek zorunda kalacağım ikisinin hemen hemen bagaj kapasiteleri aynı bi fikir verebilirmisiniz bilhassa kullanan arkadaşlar.

Bence her ikisi yerine punto 1.3 dizel alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Aleykümselam,
    model bilgisinden bahsedilmemiş ama tereddütsüz fabia alınır.
    ama 30bin liraya dizel fabia alınabiliyor.
    bahsettiğin benzinliler 25bin lira civarında alınabilmesi lazım.
    1.4, 101 bg ler veya elegant donanımlılar daha Full dur.

ya 1.4 2012 bi fabia düşünüyorum fabia 101 bg ler çok yakıyor diye biliyorum ama yeni kasa fabialar ( 85 bg ) yakıt tüketimi çok iyi diye biliyorum b sınıfı başka araç düşünmüyorum çünkü bagajları çok dar diğer araçların sandero 320 fabia ise 315 lt b sınıfında onun için bu iki araç arasında kaldım sanderoda beni düşündüren yükseklik ayarlarının olmaması ayların manuel olması birde herkesin bu araç dökülüyor içi çok adi denmesi diğer türlü soğutmalı torpidodur hız sabitleyici dijital klima gibi özellikler çok cazip gelmiyor araçdan beklentim bagaj , kendisi küçük park sorunu olmayan, az yakması ve birazda dayanıklı çünkü aldığım arabayı bi 7-8 sene kullanmayı düşünüyorum dacia da bu konuda düşündürüyor 4-5 sene sonra işte torpido kapağı klima kapakları kırılıp çatlamasında.

• Fabia tabiki. İbiza da bakılabilir, Abs Esp Hill Holder Lastik Basınç standart. Ha bu arada 8 sene Fabia 1.4 75bg kullandım sorularını alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 21 Aralık 2014; 14:04:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinekvalesi20 S kullanıcısına yanıt
    1.4 fabia 101 bg 2002 model arkadaşımda vardı, bir depo ile 1050 km şehir dışı gidebiliyordu, her neyse, zaten yeni modellerde 101 lik yok, 85 bg veya dizelleri de iyidir.
    30 bin lira civarında 1-2 yaş daha yaşlı C segmenti Hb de değerlendirilebilir. Konfor ve bagaj daha iyidir ve sadece bir karış uzundur. Astra3, focus2.5 gibi.
    veya Ford fusion, Nissan note, Honda jazz gibi mpv ler de değerlendirilebilir.

• Arkadaşlar 1 karış dahi uzun araç istemiyorum çünkü yaşadığım şehir çanakkale ve bazen paralı otoparklarda dahi yer bulunamıyor yani bulabildiğim en küçük yere girmem gerekiyor araştırmalarım sonuçu stepway ile fabia 4000 mm uzunluk var ve bagaj kapasitesi 300 lt nin üzerinde ama fabia alırsam tüp taktıracağım oradanda daralma olacak ama fabia daha kaliteli dediğim gibi 3-5 sene sonra yok iç konsolda göğüslük çatladı yok torpido kapağı çatladı gibi olaylar olmasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.