Şimdi Ara

Sandero stepway mı, clio sport tourer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar,ben de kia rio 2013 hb var aile geniş olduğu için bunu satıp yerine fiyatıda uygun bir araba almak istiyorum.dacia sandero stepway ve renault clio sport tourer.sandero için güvenli değil,renault için de arka koltuklar dar ve sıkışık şikayetleri var.fazla hız yapamam bebek olduğu için,genellikle şehir içinde kullanılacak.arabayı kullanan deneyimli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..
    Edit:sandero ve renaulttan vazgeçtim,chevrolet cruze almaya karar verdim.
    Arkadaşlar iy akşamlar aşağıda ki arabalardan hangisini seçmeliyim sizce.benim aklım ilkin de kaldı,büyük ihtimal yarın alacağım ama içimde bir şüphe var sizlere danışayım dedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-cruze-ozel-seri-225682533/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-satilik-chevrolet-230879750/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-full-plusfull-63binde-ls-plus-otomatik-navigasyon%2Cgerigorus%2Ctv-229295213/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper_Sensation -- 14 Eylül 2015; 21:59:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Madem aileni taşıyacaksın b sınıfı yerine c sınıfına yönelsen daha iyi olmaz mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    Belirttiğim gibi fiyatı da uygun olan model bakıyorum,ikisi arasında tavsiye edebileceğiniz model var mı? Yada sizin tavsiye ediyorum dediğiniz bir marka var mı?

• Fiyat aralığınız nedir ? Bahsettiğin iki araç arasından clio yu tercih ederim sandero hiç güvenli gelmiyor bana.

• Sandero stepway için 46000 lira fiyat aldım,clio sport tourer joy modeli de aynı fiyat aralığında.bir de hyundai i20 nasıl içi genişmiş.ben de ki amaç şu ailenin geniş olmasını ikinci plana attım,kiayı satıp borçlarımı kapadıp diğer arabayı taksitle almak.

• Yok mu yardımcı olacak arkadaş,hyundai i20, dacia sandero stepway veya clio sport tourer joy hangisini alayım bunlardan.

• Rio satip stepway almak sacma olur :S

Ford Coruier bakmanizi tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia Sandero mu Clio mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Airapper A kullanıcısına yanıt
    Maksat borç kapatmak,alacağım arabanın taksitlerini de ev kirası karşılayacak,47000 tl yi geçmeyecek fiyatı.şu an üç araba var aklımda.clio sport tourer, dacia sandero stepway ve hyundai i20.ford fiyat olarak beni aşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

Maksat borç kapatmak,alacağım arabanın taksitlerini de ev kirası karşılayacak,47000 tl yi geçmeyecek fiyatı.şu an üç araba var aklımda.clio sport tourer, dacia sandero stepway ve hyundai i20.ford fiyat olarak beni aşıyor

temiz 2. el bulunabilir.

• Stepway o kadar pahalandimi ya.

• Hocam dacia almayın.. aynı aracın kuzeni olan 2015 1.5 dci sıfır km symbol 1 hafta kullandım zor dayandım clio4 ile değiştirdim kiralama firmasından.. Rezalet bir arabaydı. Clio4 filan bakın daha iyi bence.
  • Dacia yı sildim zaten büyük ihtimal clio 4 alacağım,zaten fazla km ile işim olmayacağından clio sport tourer benzinli olan model düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

Dacia yı sildim zaten büyük ihtimal clio 4 alacağım,zaten fazla km ile işim olmayacağından clio sport tourer benzinli olan model düşünüyorum

Hocam kesinlikle dizel alin az km cok km farketmez. Bunu niye soyluyorum şuan kullandigim clio 4 benzinli ve ankara ş.ici 8.5 lt nin altina inmiyor arac. Haddinden cok fazla yakiyor ve performansi cok kotu.. turbo benzinli oldugu halde tork dusuk oldugu icin rampalarda cok bayiliyor. 1.5dci 90 lik dizel motor cok basarili hem yakit hem peformansa uzmez sizi belki alirken 4 5 bin lira pahaliya alirsiniz ama satarkende hem kolay satarsiniz hemde deger kaybi daha az olur.

• Burada bizler sadece size fikir ve tecrube acısından cevaplar veririz ama şuanki sizin sorunuzda asıl cevabı sizin cebiniz ve beklentileriniz vericek ..cok km yapmam derseniz bu da yılda 10 bin km altı demek o zaman benzini Clio 4 alın bence ama dizel clio olursa buda bütcenizi sıkar hic gerek yok.Akaryakıt istasyonuna ayda bir uğramak isterseniz dacia sandero stepway'a yönelin,
    + yakıt parasınıda hesaba katın herzaman ..ayrıca her 2 aracın yedek parça, servis gibi sıkıntısı yok

• aile taşıyacaksan 2.el donanımlı c sınıfı alman daha sağlıklı bence

• Aslında öyle yapmak istedim ama,dediğim gibi amacım borçlarımı kapatıp geri kalanı ev kirası ile taksitlerle ödemek,taksit yapan 2.el olmadığı için 0 araca yöneldim uygun olanlara

• Clio Sport Tourer kesinlikle bence
  • sandero fazlasıyla iş görür..
  • Megane 3 sw alirdim ben yerinde olsam. Öyle de yapmıştım zamaninda

• Arkadaşlar son zamanlarda
    Clio Sportourer 1.5 Dci ICON
    Fluence 1.5 Dci ICON
    Kadjar 1.5 Dci ICON
    alan varsa hangi tarihte ne kadara aldığını yazabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.