Şimdi Ara

sanat! dünyasına ne oluyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanatcilarin icki ve uyusturucu kullanmasi her donemde vardi. Yerli sanatcilar bu yonden pek dikkat cekmemis olabilirler ancak yabanci sanatcilardan bunu cok iyi biliyoruz. Ozellikle 1980 muzik dunyasina bakarsaniz bunu daha net gorursunuz.

Muzik sanatcilarinin bu maddeleri kullanmalarinin onlara bir seyler kattigini dusunuyorum. Tabi abartma sonucu ne gibi sanatcilarin oldugunu de biliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uzun yazmaya gerek yok parayı ve şöhreti bulan sapıtıyor hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

arkadaş bende sanatı görünce bir heycanladım bir bakayım dedim ama magazin tartışmasından başka bir şey değilmiş

Magazin tartışması olarak görmek senin tercihin, Kb de yazıyor olabiliriz ancak bazen elbetteki havvas lisanı ile konuşulmayacak, kaldıki ortada magazinel bir durumda yok. Bunu nereden çıkarttığınızı anlamış değilim.

bir sanatçı özel hayatnda ne yapıyormuş ne kullanıyormuş beni ilgilendirmez benim için yaptığı işler önemli bu haberler ilk çıktığı günden beri ilgilenmedim içeriğini de bilmiyorum umrumda da değil
    açıkçası bir sanatçı hangi tiyatro eserinde oynamış hangi dizi filmde yer almış vb konular önemli benim için günlük hayatında ne alıyormuş ne kullanıyormuş magazinden başka birşey değil

Hocam o zaman bir adım ileri gidelim sanat bir insanın hayata bakış açısıdır. Dolayısı ile hayatı ne kadar dolu yaşıyorsa eserinede o kadar güzel yansıtır. Gerçekçilik aramak gibi bir yargımız var zamanımızda dolayısı ile bu gerçekçiliği yargılarken sanatçıdan olayı yaşayıp yaşamadığınızı sorgularız. Dolayısı ile Para vs zevkler uğruna yapan insanların sanatını önemsiz klanda yaşadığı hayattır. Ben, benim kullanmadığım tercih etmediğim ve toplumunda uygunsuz davranış olarak gördüğü şeylerden uzak dururum. Yapılan hareketin kötülüğünü nasıl biliyorsunuz derseniz. Toplum içerisinde kabul görülmüş değerler vardır. Sadece bizde değil her toplumda. bunların dışına çıkmanız demek kendi kendinizi dışlamanız demektir.

Kanaatimce bu konuda önemlidir. Tekrar belirtmek isterimki konununun gidişatından dolayı bence konuyu yargılamayınız. Siz herhangi bir arkadaşa alıntı ile cevap verin elbetteki daha kaliteli cevaplar alacaksınız. Zira yukarıda yazan çok kaliteli arkadaşlar var...

Arkadaşım kimseyi yargılamak gibi bir lüksüm sadece konu burada olunca insan daha farklı şeyler bekliyor bu konu konu dışında olsa hiç itirazım olmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hemen medyanin doldurulusuna geliyorsunuz. Bir kere esrar dunyada uyusturucu olmaktan çikti. Ben senelerdir kenevirin yagini kullanirim. kenevirden elbise,ilaç gibi faydali seylerde yapiliniyor. Esrarin otundan içenlerden kimseye zarar gelmez. Neden böyle yaygara yapiliniyor anlamadim. Sigara,içki içmek serbest esrar yasak. Nasil oluyor bu?
    neyse benim için esrar uyusturucu degil. Sokakta goruyorum bunu içenler toplumun en zararsiz kisileri. Avrupada neredeyse bütün gençler içiyor. Ne kavga ediyorlar nede küfûr nede kimseye satasiyorlar.
    Keske Tr dede esrar serbest olsa bunun sayesinde insanlar uyusturucunun kötülûklerinden uzak olurlar. Ileri ulkeler bunu anlamis bizde 50 sene sonra anlariz.
  • Birde çogu arkadas hemen bu insanlari asagilamaya veya tenkit etmeye basliyor. Ayni mahalledeki geri kafali insanlarin yaptigi baskalri hakkinda ileri geri konusma tarzi. halbuki insanlar özgürdür, kimsenin baska birisine bu tarzda uyusturucu kullaniyor demesi ayiptir. Daha dogrusu insanlik degildir. özgürlügün ne demek oldugunu hala idrak edemeyenler maalesef çook. Esrar içmenin kötû oldugunu savunursan içmezsin o kadar ama baskasi esrar içiyor diye böyle forumda bagirmak bence asagiligin ta kendisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

" Dr. Jack E. Henningfield of NIDA ranked the relative addictiveness of 6 substances (cannabis, caffeine, cocaine, alcohol, heroin and nicotine). Cannabis ranked least addictive, with caffeine the second least addictive and nicotine the most.[19] "
    Wiki alıntısı üstteki;

Bağımlılık sıralaması ; esrar, kafein, kokain, alkol, eroin, nikotin şeklinde en azdan en çok bağımlılık yapana doğru. En büyük bela sigara yani!

Bu iş iradeyle alakalı 20 yaşındayım.
    Hayatımda 3 kere hap atmışlığım var bonzai falan içmişliğim içmemin sebebi ise kendi isteğim.
    İnan bana o bonzaidwn 1 fırt çektiğimde 15 dk yıldızlara baktığımda hayatımı gözümün önünden geçiriyorum o kafayı hiçbir şeye değişmem.Bağımlısımıyım?
    Hayır.
    Ama ortamını bulduğumda hapımıda atarım bonzu da çekerim.
    Sigara da aynı şekil yılda 3-4 tane içiyorum en fazla o da çok efkarlanırsam.
    Ama bu sene bi rekor kırdım gezi parkı eylemleri için gittiğimde stadın orada 6 tane içmiştim.Bu polisler niye böyle allahsızlar dedim efkârlandım

Zayıf iradeli bir insan için önemli bu sıralama bütün arkadaşları esrarkeş biri olarak söylüyorum bunu.
    En son hap attığım zaman zürafaların üstüme koştuğunu oradan şovalyelerle savaşıp küvette yattığımı hatırlıyorum

Mala bağladık yine.

• ulan be ersin korkut'da mı içiyormuş
  • Yakında zaten birisi gözaltına alındığında denilecek ilk laf bu gezi parkının oradan alışveriş yapıyordu. Ondan içeri aldılar. İntikam !1!!1!. Birde şurda düzgün yazayımda ilgi çeksin diye ekşici moduna girenler yok mu. Çok komik oluyorsunuz boşuna kasmayın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.