Şimdi Ara

Sanalmarketim sitesinden nakit alışverış?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanalmarketim sitesinden ürün almak istiyorumda kargo geldiginde nakit olarak teslim edebilirmiyim yoksa illa kredi karti filan mi lazim

• havale yada kredi sanırım.

bakdım şimdi siteye de

Kredi Kartı İle Tek Çekim (%4 indirim)
    Banka Havalesi İle Ödeme (%5 indirim)

böyle bi durum var. eger havaleyi internetten yapmıyosan bide havale ücreti vericen. kargo ile nakit oldugunu sanmıyorum ama emindegilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 13 Haziran 2008; 22:36:54 >
  • havaleden nakit ödem yapılıyor havale ile %5 civari indirim yapıyorlar.
  • güvenilir bi sitemi arkadas daha once bu siteden alış weren yapan hiç duymadım ben sanırım bi güven sorunu yasıor arkadasda...
  • güvenilirdir, ben oradan çok alışveriş yaptım, kibar insanlardır ayrıca hiç çekinme aç telefonla sor.
  • son aylarda bilgisayar toplama dahil bayagı yüklü alışveriş yaptım.herhangi bir sıkıntı yaşamadım.bilgimi kadarıyla ankaranın eski

ve güvenilir bir firması.telefonla arayan kişilerde oldukça kibar ve ilgililer.
  • türkiye'de çalışılabilecek en güvenilir firmalardan biridir.hep nakit çalıştım kendileriyle ve hemen ürünleri gönderdiler.çok sağlam ve güvenilir bir firma..hiç tereddüt etmeyin bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.