Bildirim
Sanalmarketim sitesinden nakit alışverış?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
havale yada kredi sanırım.
bakdım şimdi siteye de
Kredi Kartı İle Tek Çekim (%4 indirim)
Banka Havalesi İle Ödeme (%5 indirim)
böyle bi durum var. eger havaleyi internetten yapmıyosan bide havale ücreti vericen. kargo ile nakit oldugunu sanmıyorum ama emindegilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 13 Haziran 2008; 22:36:54 > -
havaleden nakit ödem yapılıyor havale ile %5 civari indirim yapıyorlar. -
güvenilir bi sitemi arkadas daha once bu siteden alış weren yapan hiç duymadım ben sanırım bi güven sorunu yasıor arkadasda... -
güvenilirdir, ben oradan çok alışveriş yaptım, kibar insanlardır ayrıca hiç çekinme aç telefonla sor. -
son aylarda bilgisayar toplama dahil bayagı yüklü alışveriş yaptım.herhangi bir sıkıntı yaşamadım.bilgimi kadarıyla ankaranın eski
ve güvenilir bir firması.telefonla arayan kişilerde oldukça kibar ve ilgililer. -
türkiye'de çalışılabilecek en güvenilir firmalardan biridir.hep nakit çalıştım kendileriyle ve hemen ürünleri gönderdiler.çok sağlam ve güvenilir bir firma..hiç tereddüt etmeyin bence...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X