Bildirim
SanalMarketim.Com dan Monitör Alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
evet kardeşim bugüne kadar4-5 farklı internet alışveriş sitesinden çalıştım en güzeli vatancomputer ve sanal marketim çok hızlı gönderi yapıyorlar ve kredi kartıyla yapılan alışverişlerde 3g güvenlik sistemini uyguluyorlar -
Ben 790 görüyorum dolar mı düştü ne?
http://www.teknofiyat.com/?search=samsung+t240&altlimit=&ustlimit=
Karfashoptan da alabilirsin en ucuz orası...
ama bence görüp almanda fayda var hatta kontrol edip almanda fayda var...
ölü pixel malum... -
Sanalmarketim.com dan baya bir alışverişim olmuştur, bence ürün gönderimi olsun, müşteri hizmetleri olsun, satış sonrası hizmetler olsun son derece kaliteli bir firmadır, güvenle alışveriş yapabilirsiniz...
Ancak şöyle bir durum var, monitör gibi hassas bir ürünün internet üzerinden alınması bence pek uygun değil, taşıma esnasında üründe fiziki sorunlar oluşabileceği gibi, ölü piksel gibi çok önemli bir durumuda gözardı etmemek gerekir diye düşünüyorum... -
Selam Sultan El Kebir, bugün sanalmarketim'den t240 aldım, 770YTL gibi bi fiyata, dolar kuru sayfada sürekli güncelleniyo, malum kur dalgalanmaları da çok fazla şu günlerde.
Site hakkında hiç bi kötü yorum bulamadım şahsen internette, bugün öğleden sonra sipariş verdim ve şu an kargoda, yarın monitör elimde olucak bakalım hayırlısı..
bulabilsem t240HD alıcaktım ama malesef bulamadım hiçbi yerde. -
quote:
Orjinalden alıntı: kcin
Selam Sultan El Kebir, bugün sanalmarketim'den t240 aldım, 770YTL gibi bi fiyata, dolar kuru sayfada sürekli güncelleniyo, malum kur dalgalanmaları da çok fazla şu günlerde.
Site hakkında hiç bi kötü yorum bulamadım şahsen internette, bugün öğleden sonra sipariş verdim ve şu an kargoda, yarın monitör elimde olucak bakalım hayırlısı..
bulabilsem t240HD alıcaktım ama malesef bulamadım hiçbi yerde.
Cevap veren bütün üyelere teşekkür ederim.Arkadaşım ürün gelince, görüşlerini benimle paylaşır mısın?Ürün eline sapa sağlam ulaştı mı?Ürünün kutulanması (kolilenmesi) iyi bir şekilde yapılmış mı?Birde monitörde ölü piksel olup olmadığını belirtirsen çok makbule geçecek.
-
evet bugün ulaştı monitör elime.
tek kelimeyle harika :)
http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads/DPB.zip adresinde bulunan dead pixel testi kullandım, 1 tane bile yok :)
paketleme de gayet güzeldi, servis hızı da, şahsen çok memnun kaldım ;) -
ben dizüstü bilgisayar aldım hiçbir sorun yoktu.müşteri hizmetleride gayet ilgili... -
quote:
Orjinalden alıntı: kcin
evet bugün ulaştı monitör elime.
tek kelimeyle harika :)
http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads/DPB.zip adresinde bulunan dead pixel testi kullandım, 1 tane bile yok :)
paketleme de gayet güzeldi, servis hızı da, şahsen çok memnun kaldım ;)
Sanalmarketim hangi kargo firmalarıyla çalışıyor?Sitesine baktım, herhangi bir firma ismine ulaşamadım? -
UPS
dakika dakika takip edebiliyosun paketin nerde olduğunu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X