Şimdi Ara

sanalmarketim.com Dan Alış Veriş Yapan var mı ? yada Memnuniyetsiz bir durum duyan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar dilerim sanalmarketim.com dan 1 pc alacağım fakat daha once internet üzerinden herhangi bir alış verişim olmadı ( otobus bileti cep tel ( sahibinden) den vs dışında )

sanalmarketim.com dan 9 tyada 12 taksitle bonus kart ahttp://www.sanalmarketim.com/urun/f4db93b83051345688ae1023d8c16ddd/DELL-inspiron-N5110-B67F45-Core-i7-2670QM-4GB-500GB-GT525M-15.6#34;-FreeDos

bu pc yi alacağım fakat garantisidne olsun kargo da olsun sorun yaşarmıyım

ankara ya tahmini kaç TL kargo tutar ve üründe pixsel sorunu fln olursa geri almak da zorluk cıkarıyhorlarmı

daha once alış veriş yapan arkadaşlar yardımcı oluralarsa sevinirim

dip not :; konu yanlıs yerde ise silmeden doğru yere taşırsanız sevinirim

• Ankarada öveçlerde yerlerı var gidip kendın alabılırsın dostum
  • En son sorun yaşayacağın sitelerden biridir rahatlıkla güvenebilirsin benimde farklı alışverişlerim oldu bu siteden.

oyun ekipmanları flash disk ram vs. hiçbir sorun yaşamadım.

gamecom777 kulaklığımı garantiye göndermek istedim ses kumandasındaki problem yüzünden. ithalatçı firma ile irtibata geçin eğer garanti zamanının uzaması problem değilse bize de gönderebilirsiniz demişler di.

Ayrıca o laptopu bende almak istiyorum sanalmarketim den ama kredi kartımın borcu olduğundan dolayı alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanozer -- 19 Aralık 2011; 19:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

En son sorun yaşayacağın sitelerden biridir rahatlıkla güvenebilirsin benimde farklı alışverişlerim oldu bu siteden.

oyun ekipmanları flash disk ram vs. hiçbir sorun yaşamadım.

gamecom777 kulaklığımı garantiye göndermek istedim ses kumandasındaki problem yüzünden. ithalatçı firma ile irtibata geçin eğer garanti zamanının uzaması problem değilse bize de gönderebilirsiniz demişler di.

Ayrıca o laptopu bende almak istiyorum sanalmarketim den ama kredi kartımın borcu olduğundan dolayı alamıyorum

eywallah hocam ve ozerayan hocam teşekkür ederim.

işte n3c0 kardeş ole yapıcam da saat 6 da japatıyorlarmıs

8. Cadde. 1328. Sokak (Eski 74. Sokak) No : 16/3 Öveçler / ANKARA / TÜRKİYE

Eternal Bilgisayar Ltd. Şti.
    8. Cadde. 1328. Sokak (Eski 74. Sokak) No : 16/3 Öveçler / ANKARA / TÜRKİYE
    Tel: 0312 473 27 29
    Faks: 0312 473 14 83
    Çalışma Saatlerimiz :
    Hafta İçi : 09:30 - 18:00
    Cumartesi : 10:00 - 13:00
    Kargo Saatlerimiz :
    Hafta İçi : 09:30 - 18:00
    Cumartesi : 10:00 - 13:00

Ben işten saat 6 da metro ya biniyorum saat 18.27 de kızılay da oluyorum. kızılay dan ovecler dolmusuna binip gitsem 15 -20 dk sürser saat olur 19:00 . e adamlar 19 a kadar çoktan kapamıs olur sanırsam xD derdim o

tek pazar gunum boş ondan mecbur siteden alcam gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektafig -- 19 Aralık 2011; 22:21:13 >

• bir de pixsel sorunu fln cıkarsa ne yapacam o da war :S
  • garantiye işin düşerse süründürürler. bana para iadesi yaptıklarında kdv sini bile vermemişlerdi.
  • alışveriş yapabildiniz mi siteden bende çamaşır makinesi bakıyorumda görüşlerinizi alacaktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.