Şimdi Ara

Sanal limit işe yaramiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar vakifbank worldcard ile internet üzerinden 26 TL lik bir alisveris yaptim sanal limitim 0 TL idi fakat buna ragmen alisverisim onaylandi. Müsteri hizmetlerini arayip söyledigimde ise bu durumun bazen olabilecegini, o siteyi normal pos cihazi olarak görmüstür dedi böyle bir sacmalik var midir? İnternette de bu durumdan dolayi bayagi sikayet var, kartin güvenligi bu kadar basit midir?
    Bu bankayla bu tip olay yasayan arkadas var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal kredi kartının da güvenliği tartışılır. geçen bir yerde yemek yedim kartı verdim adam pos cihazını getirecek sandım
    adam kartı postan geçirmiş fiyatı yazmış çekmiş kartı ve slibi aynen getirdi posu getirmediysen slibi de getirmeseydin dedim
    sonra meraktan sordum bu iş nasıl oldu dedim adam abi şifre mifre hikaye kart oldumu her tür geçeriz dedi.
  • bankacı seni geçiştirmiş sanırım. o siteyi normal pos gibi görmüştür cümlesi bana saçma geldi. sanal kartlar ayrı bir yerden işlem yapmıyorki. bonus sanal kartımla bir sürü deneme yapmıştım önceden limitin fazlasına asla onay vermiyor.
  • vakıf sanal limit olayı hikaye.ben 200 tl limit koydum 1000 tl alışveriş yaptım.zaten vakıfbankın sanal kart uygulaması da yok.paypaldan Türkiye içi alışveriş yaptım hesabıma dolar yansıttı.bu yönlerden çok geride kalmış vakıfbank.internet alışverişi yapmayacaksın.
  • zaten 50 Tl ye ye 5 Tl kampanyasına da zamanında katılamadım iyice uyuz oldum bunlara
    bu gidişle vakıf world kartı iptal ederim ücret almayalım kalsın diye ikide bir ikna edip duruyorlar.
  • Size katılıyorum vakıfbank world yeni kullanmaya başladım fakat bu sanal alışveriş olayında biraz geri kalmış malesef, internetten alışveriş yapmaya korkar oldum güvenlik açısından hoş bir durum değil bu.. Bonus gibi sanal kart olayı yapmaları gerekiyor bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Size katılıyorum vakıfbank world yeni kullanmaya başladım fakat bu sanal alışveriş olayında biraz geri kalmış malesef, internetten alışveriş yapmaya korkar oldum güvenlik açısından hoş bir durum değil bu.. Bonus gibi sanal kart olayı yapmaları gerekiyor bence..

worldcard kendi inisiyatiflerinde bir şey olmadığı için heralde çokta bir müdahelede bulunamıyorlar. güvenlik konusuna önem vermiyorlar, devlet bankasıyız mantığı var.
    ama şube içerisindeki uygulamaları diğer bankaları aratmıyor. altın hesabını kapat diyoruz ek limit tanımlamaya çalışıyorlar
    yatırım hesabını kapat diyoruz otomatik ödeme tanımlayalım falan diyorlar istediğimiz bir şeyi adam gibi yapsalar gam yemem şubede yaptık diyorlar
    gidip internet şubeden bakıyoruz aynı tas aynı hamam, telefonla arıyoruz 24 saat içinde isteğiniz şöyle olacak böyle olacak diyorlar. kartı lokantada veririz şifresiz çekip gelirler
    bakalım başımıza daha neler gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

quote:

Size katılıyorum vakıfbank world yeni kullanmaya başladım fakat bu sanal alışveriş olayında biraz geri kalmış malesef, internetten alışveriş yapmaya korkar oldum güvenlik açısından hoş bir durum değil bu.. Bonus gibi sanal kart olayı yapmaları gerekiyor bence..

worldcard kendi inisiyatiflerinde bir şey olmadığı için heralde çokta bir müdahelede bulunamıyorlar. güvenlik konusuna önem vermiyorlar, devlet bankasıyız mantığı var.
    ama şube içerisindeki uygulamaları diğer bankaları aratmıyor. altın hesabını kapat diyoruz ek limit tanımlamaya çalışıyorlar
    yatırım hesabını kapat diyoruz otomatik ödeme tanımlayalım falan diyorlar istediğimiz bir şeyi adam gibi yapsalar gam yemem şubede yaptık diyorlar
    gidip internet şubeden bakıyoruz aynı tas aynı hamam, telefonla arıyoruz 24 saat içinde isteğiniz şöyle olacak böyle olacak diyorlar. kartı lokantada veririz şifresiz çekip gelirler

Hocam Ziraat Bankası'da devlet bankası fakat aradaki fark ortada Bakalım kullanmaya başladık, inşallah sıkıntı yaşamayız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

quote:

Hocam Ziraat Bankası'da devlet bankası fakat aradaki fark ortada Bakalım kullanmaya başladık, inşallah sıkıntı yaşamayız

Bazı arkadaşlarım ziraat internet Bankacılığını kullanır. Onlarda maximumla çalışıyor al birini vur otekini

• vakyfla internetten alysveris yapmayn yeter.diger konularda ve kampanyalar yönünden begeniyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 20 Nisan 2014; 1:04:31 >
  • İnşallah en kısa zamanda birsey filan yaparlar da düzeltirler. İnternet alisverisi yapilmadan da olmuyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnşallah en kısa zamanda birsey filan yaparlar da düzeltirler. İnternet alisverisi yapilmadan da olmuyor ama

Internet alışverişinde genelde garantiyi tercih ederim hem daha çok yerde geçer
    hemde kredi kartın olmasa bile sanal kart tanımlayıp kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.