Şimdi Ara

Sana göre olan mesleği açıklıyorum gelin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşdaşlar rehberlik hocalarımızdan duyduğmuz klişe laf: Sevdiğin mesleği yaz. Bence öyle bir dünya yok. Şu cümleden sonra katılmayanlar okumayı bırakabilir. Çoğumuz biliyoruz ki istediğimiz zaman tatile çıkıp istediğimiz zaman altımıza arabamızı çekiyorsak ortam gıcırsa biz mutluyuz demektir. Gelelim benim duruma mf-3 24k mf-4 21k tm-2 22k ygs-2 9k. Şimdi aklımı kurcalıyor diş gelir mi ftr parası iyi mi ytü den mezun olursam mühendis maaşı ne kadar ? Ben ingilizceme güveniyorum girişimci bir kişiliğim sizce ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangal_kangal123 -- 8 Temmuz 2014; 2:10:15 >

• up
  • sevmediğin bir mesleği yapta göreyim mutlu olabiliyor musun her şey para değil o işi yapmaktan zevk almıyorsan zorla yapıyorsan zaten başarılı olamazsın
  • Kendi adıma soyluyorum hastane ortamını seviyorum muhendıslıge de ılgım var. Benim durumumda olanlar için toplanalım yorumları alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soner_asi_kral1

Arkdaşdaşlar rehberlik hocalarımızdan duyduğmuz klişe laf: Sevdiğin mesleği yaz. Bence öyle bir dünya yok. Şu cümleden sonra katılmayanlar okumayı bırakabilir. Çoğumuz biliyoruz ki istediğimiz zaman tatile çıkıp istediğimiz zaman altımıza arabamızı çekiyorsak ortam gıcırsa biz mutluyuz demektir. Gelelim benim duruma mf-3 24k mf-4 21k tm-2 22k ygs-2 9k. Şimdi aklımı kurcalıyor diş gelir mi ftr parası iyi mi ytü den mezun olursam mühendis maaşı ne kadar ? Ben ingilizceme güveniyorum girişimci bir kişiliğim sizce ne olur ?

valla diş gelemez benimde 24k mf3 :)
  • Up

• Şu sevdiğin mesleği yap klişesine de bitiyorum abi , 18-19 yaşındaki adam sanki bütün meslekleri yapmış da , arasından sevdiğini seç diyorlar . Komikler yemin ediyorum çok komikler . Boşver pragmatik düşün , seni ileriye götürecek olanı seç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben mesleğimle zengin olmak istemiyorum, zenginliği meslek olarak yapmak istiyorum
  • maaş maaş dediğim bölümler hakkında bilgisi olan var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.