Şimdi Ara

SAN ANDREAS yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 3 gündür gta sanandreas in bi bölümünü geçmek için ugraşıyorum fakat ne yaptımsa geçemedim. Bölümün adi WOOZİE. yani haritada W harfiyle gösterilen bölüm. daha dogrusu geçememek degil, oyunu başlatamadım. oyunu başlatmak için kırmızı dairenin içine geliyorum şu yazı ekrana geliyor.
    " you need more practice underwater before you can start this mission" bu yazıyla karşılaşıyorum. arkadaşlar lütfen yardım edin delirmek üzereyim. cevaplarınızı bekliyorum..



  • su altında yüzüp seviye atlaman lazımda üstte kocaman gta başlığı var oraya sorsaydın daha ii olacaktı
  • gta sanandreas oyun bittikten sonra araba ihraç ek görevinde 3.listeden euros isimli arabayı nerde bulabilirim bilen varmı varsa arbanın resminide gönderirmisiniz.arkadaslar bir aydır arbayı arıyorum haritanın her yerini gezdim ama bulamadım.bulan varsa nerde bulacagımı söylesin.
  • arkın dedii gibi suda yüzünce nefes tutma sewien artıo yani görev için nefes lazım ben 3 kere bitirdim ama o euros arabaı hiç aramadım!!daa dorusu görmedim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakan80

    gta sanandreas oyun bittikten sonra araba ihraç ek görevinde 3.listeden euros isimli arabayı nerde bulabilirim bilen varmı varsa arbanın resminide gönderirmisiniz.arkadaslar bir aydır arbayı arıyorum haritanın her yerini gezdim ama bulamadım.bulan varsa nerde bulacagımı söylesin.


    Yerini ezbere biliyorum, herhalde oyunu 100'de 100 bitirmiş oluğum için, Vegas'taki Stardust otelinin önünde, Stardust nerde diye sorarsan,
    Aç Google Earth'ı bak, oyundakini gerçeğiyle birebir yapmışlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WILLIAMs

    Arkadaşlar merhaba. 3 gündür gta sanandreas in bi bölümünü geçmek için ugraşıyorum fakat ne yaptımsa geçemedim. Bölümün adi WOOZİE. yani haritada W harfiyle gösterilen bölüm. daha dogrusu geçememek degil, oyunu başlatamadım. oyunu başlatmak için kırmızı dairenin içine geliyorum şu yazı ekrana geliyor.
    " you need more practice underwater before you can start this mission" bu yazıyla karşılaşıyorum. arkadaşlar lütfen yardım edin delirmek üzereyim. cevaplarınızı bekliyorum..


    arkadasların dedii gibi su altında biraz yuzup nefes tutma seviyeni geliştirmen lazim.ok....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.