Şimdi Ara

samuel L. Jackson en çok kazanan aktörmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu adamı severim oyunculuğu çok güzel ve oynadığı her filmi izlemeye çalışırım
    bu haberi yeni okudum ama dikkatimi bir şey çekti
    36 yılda 7.42 milyon dolar kazanmış diyorlar.
    ama 36 yılda bu rakam az değilmi sonuçta yeni filmlerde duyuyoruz yeni filminden 20 milyon dolar aldı diye
    bu 7.42 milyon doları 36 yıla bölünce yılda 500 bin dolar düşüyorki buda çok az bir rakam
    acaba bu 742.000.000 olabilirmi

Samuel L. Jackson
    En çok kazanan oyuncu
    Bugüne kadar oynadığı filmlerden toplamda en büyük parayı kazanmış aktörün Samuel L. Jackson olduğu açıklandı. 1972’den beri sinema filmlerinde rol alan aktör, 36 yıl içinde bu filmlerden toplam 7.42 milyon dolar kazandı.

kaynak:http://www.haberx.com/Magazin-Yasam-Haberleri/Ekim-2008/Guinnesse-giren-Hollywood-yildizlari.aspx

• sabahta okudum bende çoğu saçma yaa adriana limanın 4 milyar dolarlık bir serveti yokki işin aslı geçen sene 4 milyar dolar serveti olan linçestayn prensiye evlenecekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirman

sabahta okudum bende çoğu saçma yaa adriana limanın 4 milyar dolarlık bir serveti yokki işin aslı geçen sene 4 milyar dolar serveti olan linçestayn prensiye evlenecekti

Evlenince 4 milyar dolarda onun oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

quote:

Orjinalden alıntı: kirman

sabahta okudum bende çoğu saçma yaa adriana limanın 4 milyar dolarlık bir serveti yokki işin aslı geçen sene 4 milyar dolar serveti olan linçestayn prensiye evlenecekti

Evlenince 4 milyar dolarda onun oluyo

hayır olmuyor çünkü sözleşme imzalayacaktı servetten hiçbir hak iddaa etmeyeceğine dair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirman -- 11 Ekim 2008; 22:16:26 >
  • ben adriana limayı bilmem oda kazanıyordur ama

samuel L. Jackson bu kadar azmı kazanan oyuncuymuş

lütfen gene lima muhabbetine dönmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.