Beyler sizde biliyorsunuzki bu sezon idmanlarda teknolojiyi sonuna kadar kullanıyoruz ve bu teknoloji sayesinden oyuncuların yorulmasından , sakatlanma risklerine kadar herşeyi görebiliyoruz.Bu sebepten dolayıki o kadar yüklemeye rağmen daha sakatlık yaşamadık.
Zaten bununda en önemli örneği Van Persie.Adam 2 senedir yürüyecek hali yokken 4 maçtır 11 oynuyor ve son Marsilya maçındada sürekli önde bastı ve ben dahil herkes baya şaşırdı.Ki 2-3 ay daha bu çizgide devam ederse baya iyi seviyeye gelirmiş.
İşte bu mantıktan yola çıktığımız zaman Persie gibi bitmiş adam bu seviyelere gelmeye başladıysa eğer Samuel Eto'o gibi her ne kadar 36 yaşındada olsa son 2 sezonda sadece 7 maç kaçırmış ve 61 lig maçında tam 38 gol 11 asist yapmış adam her türlü iş yapar.Kısaca yaşı 36 olabilir ama fizik olarak iyi seviyede olduğu sürece bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Çıplak gözle izledim bu adamı, press olarak persieden fazlasını beklemeyin. Zaten bence van persiede yeterli press yapıyor. Katkı verme konusunda da hiç şüpheniz olmasın oynar bu adam çokta iyi oynar.
quote:
Orijinalden alıntı: Fakdet1
Çıplak gözle izledim bu adamı, press olarak persieden fazlasını beklemeyin. Zaten bence van persiede yeterli press yapıyor. Katkı verme konusunda da hiç şüpheniz olmasın oynar bu adam çokta iyi oynar.
Banada öyle geliyor.Artık tek sorun kaldı takımda çift ön libero
Kısa vadede başarı için mükemmel seçim bence. Tüm planları bu yıl şampiyon olmak için yapıyor Aykut Hoca, transferlerde ona göre şekilleniyor. Kimse Etoo dan 3-4 sene üst seviye oynamasını beklemiyor zaten. Çok iş yapacağını düşünüyorum.