ben bu tableti aracıma bağlıcam ve 3tane şeyi aynı anda bağlanması veya yapması gerek
1) bluetooth ses aktarıcıya bağlancak 2) bluetooth veri aktarıcısına bağlancak (aracın içindeki verileri, android cihazlara yollaya bir cihaza yani) 3) araç sürerken ekrana dokunmak yerine, touchpad şeklinde kol dayamanın oraya koyucağım uzaktan yönetme aleti
bu 3ünü aynı anda yapabilirmi cihaz, çünkü 3üde bluetooth ile çalısıyor. Hadi 2.şıktakini yapmasın ama diğer 2si olmazsa olmasın
Birde tablette istediğim şey
usb taktıgımda içindeki müzik ve videoları açabilsin birde eğer hat takılabilip internete girerse benim için çok süper olur(olmasad olur heralde az bulunan özellikmiş)
galiba olmayabilir, çünkü bu bir telefona aynı anda iki telefonun bluetoothla bağlanmsı gibi. bir firma yapsa bence parayı kırar ama şimdiki modellerde yok sanıyorum.
Şu müzik video için cihazınızı mtp değil usb mass storage olarak ayarlamalısınız.
O dediğiniz sim kartlı olanlar 3gli tablet diye geçiyor, yada arama da isterseniz PHABLET ler var. (Tel+Tablet)
Bildiğim 3gli tablet galaxy tab 3-4 felan var.
peki sadece uzaktan yönetebiliceğim birşey varmı tabletleri. ekrana dokunmak yerine küçük bir touch pad ile mesala
hocam ben nexus 7 ile ps3 move navigation controller kullanıyorum. bildiğin ds3 ün yarım hali. tek tarafı yani. google playde sixaxis controller diye bi uygulama var. onunla birlikte kablosuz olarak kullanabiliyosun. ama kablolu olarak da kullanabilirsin otg kablo yardımıyla. yada google playde bazı uygulamalar sayesinde istediğin tuşu istediğin işleve ayarlayabilirsin. ama biraz zor bir süreç ben beceremedim mesela.