Şimdi Ara

Samsungdan S24+ kazığı (Sahtekarda olduk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30/05/2024 tarihinde s24+ aldım (eğitim indirimi+takas+kod ile) Kredi kartımdan 42.928 çekildi. Aynı günün öğlenine siparişi "iade" olarak gördüm. 8 gün boyunca neden iade olduğunu açıklayamadılar. Bugün sabah çözüm yetkilisi Emre bey efendi sorunun bankadan sahte işlem olarak göründüğü için iptal edildiği şeklinde oldu. Bankayı aradım, biz de sahte işlem olsa anında müşteriyi arar iptal ederiz; sizin işlemde sabah 10:27 de para alınmış, gece 00:00 samsung tarafından iade edilmiş dendi. İşin ilginç kısmı 30/05/2024 tarihinde bana mail üzerinden faturamı gönderdiler :) Koskoca Samsung ne hallere düşmüş. Bana ve Yapı Kredi bankasına sahte işlem yapmışsınız diyor... Hakem heyetine başvurdum. Bakalım ne olacak.

Güncelleme:(13/06/2024)

Tüketici hakem heyeti savunma istemiş, beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QhellThosh -- 13 Haziran 2024; 9:4:33 >

• İlginç. Kodlar promosyonlarda yalan oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetgven4tr -- 5 Haziran 2024; 21:51:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QhellThosh kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun aynısını bana yaptılar, şikayet var a açtım, hayır pis herifler kod tek seferlikti gitti

• samsungun distribütörü hizmet yönünü bilemem ama diğeryönlerden çok büyük hatalar yapıyor, fiyat belirleme, kampanya zamanlamaları, bilgi birikimleri sıkıntılı, ödeme yaparken bile sıkıntı yaşıyorsun son aşışverişi ödemek için samsungun online mağaza uygulamasını indirip ödeme yapmam gerekti, pcden ödeme yaptırmadı ama uygulamadan aldı, şaka mı bu paranla rezil oluyorsun demek bu, para da para 10-15 değil verdin mi 30 veriyorsun yanında telefonunu değişim diye veriyorsun , bu ortamda olanlar bunlar, sıkıntı büyük kısaca

• Eski Tr operasyonları lideri çok iyiydi. S ultra serilerini ön siparişte alanlara resmen ekosistem hediye ediyordu. S23 ultra alınca yanında saat,kılıf ve emin olmasam da kulaklık hediye ediyordu. Geriye tablet kalıyor bir tek, o da orta üst segmentte pahalı değiller. Dolayısıyla bir kez para verip, neredeyse ful ekosisteme sahip oluyordunuz. Üstelik çok rekabetçi bir fiyatla girerdi. S serisi fiyatına apple tarqfında giriş model alınabiliyor, 512 s serisi alırsanız iphoneun plus serisine denk geliyordu. Ama s serisi ile pro max birebir rakiptir.

Yeni lider, kutu içeriği ile oynadı, ön siparişte hediye olayını bitirdi. Rekabetçi fiyatlandırmayı kaldırdı. Kümse kusura bakmasın da s ultra serisine kimse 70 bin civarı vermez. Zira diğer tarafta güvenli liman pro max var. İkinci elde güçlü, teknik desteği iyi ve sorunsuz bir yapıda.

Ultranın 512lik fiyatının 55k-57k yani plus modellerinin fiyat bandına çekilmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 7 Haziran 2024; 1:11:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C. S C kullanıcısına yanıt
    Kutu içeriklerinin bataryası kulaklığı çıktı ama fiyatlar artıyor şu ortamda fazla hediye işi yalan olur bunu kaldiranlar dogayi bahane esen daha cok kar yapayim diyen kappelerdir, hediye kampanya dedin mi zaten bu konuda firma okey vermeden hiç hareket edemezsin gibi yani iş operasyon liderini falan aşar hediye vs girdi mi, yinede güzel hareketler olmus müşteri adına, bu apple konusunun artık farklı boyutlarda ele alınması gerekiyor en azından tr bazında o yüzden o konuda s24u değersiz pro max güvenli liman konusu çok yönlü tartışma konusu, bence s24u teknoloji paket olarak pro max i yok eder gel gelelim ki dışarı çık 100 kişiye sor 80 i 2 saniye içinde pro max tercih eder bunun sosyolojik ve psikolojik çok yönü var tabii olayın ekonomik tarafı da var hem statu göstergesi hem ikinci eli sağlam daha ne, ultranin kalemi kamerası ekranı kimin umrunda , pro max çok güzel tek alınası cihaz bence apple da ama konu teknoloji ise samsung kazanır geri kalan her alanda apple daha iyi olabilir ona lafım yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.