Şimdi Ara

samsung yp-u3 driver :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ark.lar. ben ebay dan 2gb radyolu bi yp-u3jqb aldım.fakat bilg.ım aleti görmüyor. diriver istiyor.internette aradım baya bi ama bulamadım driver ını. xp kullanıyorum. normalde aletin 1gb ını kullanıyodum.radyosuz olanından. ama onda driver sorunu olmuyodu. xp için driver ı nerden bulabilirim bilen biri var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantinejohn -- 3 Mayıs 2008; 10:59:43 >

• benim bildiğim driver kendi içinde oluyor tak çalıştır olması lazım, çözüm olmaz ama birde samsung media diye program var ya onu kur belki onun içinde vardır hiç olmadı firmware i değiştir belki işe yarar;
    http://www.samsung.com/us/support/download/supportDown.do?group=mp3audiovideo&type=mp3players&subtype=flashmemory&model_nm=YP-U3JQB/XAA&language=&cate_type=all&dType=D&mType=FM&vType=R&prd_ia_cd=03040200&disp_nm=YP-U3JQB

• bilg. driver arıo ama bulamıo. firmware i yüklemek için belleğini görmem gerekmiyomu.ama bilg. bellek te grmüo :s
  • u3ün bütün versiyonlarının sürücüsüz çalışması lazım
    ebaydan aldığın alet çakma olmasın
  • yok ya çakma deil heralde.çakma olsa anlarız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: secabemu

bilg. driver arıo ama bulamıo. firmware i yüklemek için belleğini görmem gerekmiyomu.ama bilg. bellek te grmüo :s
    o da doğru ben orayı atlamışım ama ilginç birşey görmemesi
  • hmm :O ilginc bişey oldu. bi kaç bilg. da daha denedim aleti , sadece vista tanıdı aleti. anlamadım ama alet sadece vistayla uyumluymuş. xp için driver bulamadım ama idare ediyorum ark.ların bilg.lardan :) xp için driver ını bulabilceim bi yer bilen warsa yardımcı olrsa sevinirim. çok teşekkür ederim . ii günlerde kullanayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam senin Xp Sp1 ise belki ondan da olabilir. Sp1 genelde usb aygıtlarla sorun çıkarıyor, çoğunu tanımıyor.
  • acaba sen pc deki başka usb portları denesen genelde önceki usbler böyle sorunlar verebiliyor.
  • cihaz MTP olmasın? mtp-msc dönüşümünü yapmayı deneyebilirsin...
  • aynı sorun bende de var nasıll olacak o dönüşüm?????
  • mtp-msc dönüşümü u3'te yoktur...arkadasım senin tanımama sorunu büyük ihtimalle son cıkan,xp için olan service pack(sp) yüklü olmayabilir!!!

windows'un sitesine girip son cıkan service pack(sp) yüklemen gerekli....
  • Konu hortlamış olacak ama :)))

Bende de aynı cihazın 1gb olanı var. Bilgisayara taktığımda usb device not recognized diyor. Cihazı şarj ediyor fakat tanımıyor. Windows 7,vista ve 2000 de denedim hepsindede aynı sonuçları aldım. çözümü nedir biliyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Konu hortlamış olacak ama :)))

Bende de aynı cihazın 1gb olanı var. Bilgisayara taktığımda usb device not recognized diyor. Cihazı şarj ediyor fakat tanımıyor. Windows 7,vista ve 2000 de denedim hepsindede aynı sonuçları aldım. çözümü nedir biliyormusunuz

iyi hortlamış konu
    cihaza format atmayı dene. çok seviyodum bu aleti şehirler arası otobüste çaldırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: secabemu

quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Konu hortlamış olacak ama :)))

iyi hortlamış konu
    cihaza format atmayı dene. çok seviyodum bu aleti şehirler arası otobüste çaldırdım

Hocam bilgisayar tanımıyor, cihaz tanımlanamadı diyor,ondan dolayı formatlayamadım, Kendi menüsünden formatladım oda bi işe yaramadı. resetlemek için iki düğmeye basılı tuttum açtım fln yine yemedi

• başka bir konuya yazmıstım ;

samsung sitesinden upgrade yapman gerekıyor
    Bende de aynı sorun vardı . Müzik dosyalarını görmedi daha sonra acmak ısteyınce mavı led sureklı yanmaya devam etti.Format atınca degısen bırsey olmadı.Daha sonra versiyon yukleyınce duzeldı ve şimdi yepyenı almıs gibi kullanıyorum
    benım versıyon tr 1.10 du sımdı 1.12 oldu.

internet sitesinde ayrıntılı acıklama var ama yapamazsan yardımcı olmaya calısırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.