Şimdi Ara

SAMSUNG YENI 40C530/C550 Serisi ( FULL HD + HD DIVX + USB) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
8
Favori
152.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimbahar

Merhabalar,

Benimde bie sorum olacaktı özellikle hdd'yi TV'ye bağlayıp film izleyen arkadaşlara.

Benim hdd FAT32 formatta, ilk kez 1080p diziler indirdim tam hddye atacakken anlamış oldum ki hdd formatım NTFS olmalıymış. Şimdi bunu bir seferlik değiştireceğim uğraşırım ama sorum şu ki hdd formatı NTFS olduğunda TV'ye bağlayınca problem olur mu hdd yi gene de görür değil mi?(Çok cahilce bir soru olarak gelebilir size:) Az çok bu tür şeyleri kullanmayı bilsemde işin teknik detaylarında bilgim olmadığı için sizlere sormadan formatını değiştirmeye korktum açıkcası.

Hiçbişey olmaz, hatta daha iyi olur, 4 gb'tan büyük dosyaları da atabilirsin ve izleyebilirsin.
    Tek dezavantajı fat32'de dosyaları tv üzerinden (kumandadan) silebilirsin ama NTFSde silemezsin, o da çok önemli bişey değil.

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için, gönül rahatlığı ile format değişikliğini yapabilirim artık.

• arkadaşlar konyadayım ve samsung c530 sahibim kablolu ve teledünyayı conax modülle seyreden varmı nerden aldı konyada yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar ilk defa bir dizinin bölümünün sesi gelmiyor. Bu tv'nin desteklemediği ses formatı var mıdır?
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN YAKLAŞIK OLARAK 2 AY ÖNCE SAMSUNG C 550 ALDIM BU AKŞAM TV İZLERKEN BİRDEN BİRE TV DEN ELEKTRİK KESİLDİ VE HİÇ ELEKTRİK GELMİYOR ACABA NE OLMUŞ OLABİLİR TV Yİ İSTANBUL BİLİŞİMDEN ALMIŞTIM YARIN UMARIM SORUNLA İLGİLENİRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

arkadaşlar ilk defa bir dizinin bölümünün sesi gelmiyor. Bu tv'nin desteklemediği ses formatı var mıdır?

Sıkıştırma formatıyla ilgisi vardır, benim de sesini çözemediği bazı videolarım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselkucuk

MERHABA ARKADAŞLAR BEN YAKLAŞIK OLARAK 2 AY ÖNCE SAMSUNG C 550 ALDIM BU AKŞAM TV İZLERKEN BİRDEN BİRE TV DEN ELEKTRİK KESİLDİ VE HİÇ ELEKTRİK GELMİYOR ACABA NE OLMUŞ OLABİLİR TV Yİ İSTANBUL BİLİŞİMDEN ALMIŞTIM YARIN UMARIM SORUNLA İLGİLENİRLER

banada ona benzer bişey oldu. tvnin fişini çıkartıp saçma gelsede pirizin topraklama kısmına felan bir süre tuttum, sabah ( 6-7 saat sonra ) tvm açıldı ( arada enerji koruma uzatma kablosu vardı ), tabi ilk iş ups almak oldu, şimdi ups ve enerji kooruma kablosuna tv+uydu alıcı vs takılı, ara sıra enerji düşmesi yada artmasını ampuller hissettiriyor ama tv de tık yok
  • altyazıları daha da buyutme ile ilgili sanırım hal bir cozum yok sinir olucam altyazıları okumak gercekten sinir bozucu olmaya basladı bari alt yazının rengini degistirebilsek sarı yada daha belirgin bir renk yababilsek secmek zor olmaya basladı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljuuk

altyazıları daha da buyutme ile ilgili sanırım hal bir cozum yok sinir olucam altyazıları okumak gercekten sinir bozucu olmaya basladı bari alt yazının rengini degistirebilsek sarı yada daha belirgin bir renk yababilsek secmek zor olmaya basladı :S

Yapacak bişey yok NMT cihazı alın daha rahat edersiniz. Popcorn Hour , WD ,Dark Media gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljuuk

altyazıları daha da buyutme ile ilgili sanırım hal bir cozum yok sinir olucam altyazıları okumak gercekten sinir bozucu olmaya basladı bari alt yazının rengini degistirebilsek sarı yada daha belirgin bir renk yababilsek secmek zor olmaya basladı :S

altyazıların boyut, karakter ve renklerini değiştirip filmlere programlar yardımıyla gömebilirsiniz
  • Bende c530 aldım ama altyazılardaki I ve Ğ yani türkçe karekterler gözükmüyor şaçma şekiller çıkıyor.Servis menüsünde T-MSX5DEUC-2005.4 yazıyor samsungun sitesinde T-TDT5DEUC_1023.0 versiyonu var yeni versiyon mu acaba yüklesem olur mu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Bende c530 aldım ama altyazılardaki I ve Ğ yani türkçe karekterler gözükmüyor şaçma şekiller çıkıyor.Servis menüsünde T-MSX5DEUC-2005.4 yazıyor samsungun sitesinde T-TDT5DEUC_1023.0 versiyonu var yeni versiyon mu acaba yüklesem olur mu sizce

Daha önce birkaç defa yazıldı kaçırdınız herhalde , filmdeyken tools tuşuna basıp şifreleme kısmına gelip oradan Türkçe'yi seçin problem kalkacaktır.
  • Arkadaşlar bir sorunum olucak ama yaklaşık 5 ay önce teknosadan aldım 40c550 model televizyonu teledünya kullanıyorum sorunum şu televizyon açıkken yayın esnasında ekran 4-5 defa gidip gidip geliyo ısınınca geçiyor gibi fakat hiç olmassa 15 dakika içinde bu işi 20 defa yapıyor neyden olabilir acaba bütün bağlatıları kontrol etmeme rağmen birşey bulamdım servisi çağırsam acaba ne kadar zamanda tekrar elime geçerki bilgisi olan arkadaşlarımdan rica ediyorum yardımcı olurlarsa sevinirim
  • C530 u samsungun sitesindeki firmware ile güncelleyen oldu mu acaba güncellememiz lazım mı?
  • TV yi alalı 5 ay falan oluyordur sanırım daha güncelleme yapmadım, sorunsuz kullanıyorum şuan.
  • Arkadaşlar MKV performansından genel olarak memnundum TV nin ama 1080p filmlerde sorun yaşamaya başladım

mesela "Star.Wars.Episode.IV.A.New.Hope.1977.1080p.HDTV.x264-hV" dosyasını oynatamadım, "desteklenmeyen video codeci" gibi birşey diyor.

güncelleme ile çözülür mü problem, 1080p filmlerde siz de sorun yaşıyor musunuz?
  • arkadaşlar 46c530u dreambox 800ün kumandasından kontrol edebilen varmı acaba?sitedeki bütün güncel kodları denedim ama olmadı..eğer yapabilen varsa kodu verebilirmi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

Arkadaşlar MKV performansından genel olarak memnundum TV nin ama 1080p filmlerde sorun yaşamaya başladım

mesela "Star.Wars.Episode.IV.A.New.Hope.1977.1080p.HDTV.x264-hV" dosyasını oynatamadım, "desteklenmeyen video codeci" gibi birşey diyor.

güncelleme ile çözülür mü problem, 1080p filmlerde siz de sorun yaşıyor musunuz?

Video codec sorunu güncellemeyle çözülebilecek bişey değil.
    Bu tv'nin işlemcisiyle ilgili bişey.
    ender123 bu konuda ayrıntılı bi mesaj yazmıştı, başlığı okursanız bulabilirsiniz.
  • izliyemediğiniz filmin uzantısı mkv mi acaba ?
    receiver kumandası ile TV yi kontrol etmeniz imkansız olmalı ? yada kontrol edildiğini nerden duydunuz ?
  • merhaba,

dreambox 800 ile bir çok lcd plazma tvyi dreamboxun kumandasından kontrol etmek mümkün..mesela 40c650 ve 46c650 lcdyi 0090 kodu ile dream kumandasından kontrol etmek mümkün,ama kendi tvme uygun kodu bulamadım..
    quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

izliyemediğiniz filmin uzantısı mkv mi acaba ?
    receiver kumandası ile TV yi kontrol etmeniz imkansız olmalı ? yada kontrol edildiğini nerden duydunuz ?
  • Merhaba benim bir sorum daha olacak, c530 u sonunda kullanmaya başladım, bugün ps3 ü bağlamak istedim hatta kablolarını servis elemanına bağlatmıştım yanlış yaparım korkusu ile.

Bugün ps3 ü açtım ancak tv de bir değişiklik olmayınca kumandadan HDMI tuşuna bastım karşıma bir ekran geldi ingilizce bir yazıydı yanlışlıkla direk X tuşu ile enter demiş oldum ve ekran simsiyah kaldı yani ps3 ü bir türlü ekranda göremedim.

Ekranda çıkan yazıyı tekrar görünce not aldım hemen.

an available HDMI device was detected. Do you want to output video and audio using HDMI?

Konu içi arama yaptım ancak bu tür bir soru göremediğim için soruyorum. Acaba ne şekilde ps3'ü çalıştırmayı başarabilirim.

EDİT: Çözümü buldum sorunum düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimbahar -- 21 Şubat 2011; 12:53:04 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.