Şimdi Ara

Samsung YazıcıLar için Firmware ÜCRETSİZ 100 Ad. Verilecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
11.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Who wants to try this program,for reset .It is bedava for respect with Turkish brothers ,especially for Bursa where live my cousin.

Samsung YazıcıLar için Firmware ÜCRETSİZ 100 Ad. Verilecek

size :100mb
    http://www.mediafire.com/?sztq3ws6wnuuia6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi int3r -- 26 Aralık 2011; 12:18:09 >
  • ben ne yaptıysam olmadı versıyon sonunda f harfı vardı.mecburen modul lehimledim anakarta..
  • Size zahmet bu serino ya görede yazılım gönderin.

Model : ML-1660
    Serino : Z4WKBKEB100243F
  • Arkadaşlar bursada bir ilköğretim okulunda öğretmenim. ML-1660 yazıcıdan var elimizde ve resetlememiz gerekiyor. Yardımcı olacak bir arkadaş varsa oldukça memnun olurum. teşekkürler...

model: ML-1660
    Machine serial number: Z4WKBKEB401501T.
    OS Version: V1.01.00.34

ismailciftci84@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i-smile -- 27 Aralık 2011; 19:13:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: int3r

Who wants to try this program,for reset .It is bedava for respect with Turkish brothers ,especially for Bursa where live my cousin.

thanks to you so much

• Dostum bende yapamadım banada gönderirmisin?

m1660

Serial:Z4WKBKFB301117L

VERSİON V34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkccn -- 28 Aralık 2011; 0:28:09 >
  • arkadaşlar bu genfix yazan dosyadan şirketimizin iki yazıcısınada yazılım atıık versiyonlarıda tutuyor yazıcı çalışmıyor düğmedende kapanmıyor açılır açılmaz turuncu bir ışıkta kalıyor servisi aradık programın uyumsuz bir program olup flashını yakmış olabileceğini söylediler servise götürmeden kısa sürede hallettirebilecegimiz yer varmı 1660 v34 3200 v7 iki cihazda iptal oldu
  • boş yere uğraşmayın,yaklaşık 3-4 gündür bu konu ile uğraşıyorum..Vardığım netice sadece seri numarası değiştirmekle iş çözülmüyor.yeni bir kartuş satın alıp da yazıcıya taktığımızda yazıcının sorunsuz çalışacağı varsayımını da düşündüğümüzde yazıcının orjinal yazılımını(v.34) tekraren seri numarasını değiştirerek yüklemenin mantığı da yok zaten....v.34 orjinal yazılımının c.r.k,pack vs.yazılımını bulmak lazım...gerisi boş...boş yere patinajj...yapan arkadaşlar da reset yazılım cihazı satın alıyorlar galiba..onlar da para istiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mineuncu

arkadaşlar bu genfix yazan dosyadan şirketimizin iki yazıcısınada yazılım atıık versiyonlarıda tutuyor yazıcı çalışmıyor düğmedende kapanmıyor açılır açılmaz turuncu bir ışıkta kalıyor servisi aradık programın uyumsuz bir program olup flashını yakmış olabileceğini söylediler servise götürmeden kısa sürede hallettirebilecegimiz yer varmı 1660 v34 3200 v7 iki cihazda iptal oldu

reset atarken chipleri çıkarttınızmı? yazıcılar kurulu oldukları pc lerde varsayılan yazıcımıydı ? isterseniz telefon ile ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raptor_17

Size zahmet bu serino ya görede yazılım gönderin.

Model : ML-1660
    Serino : Z4WKBKEB100243F

ilk yapışım bu programı arkadaş deneyip olup olmadıgını yazarsa buradan bütün arkadaşlara yardım etmeyi isterim para talep etmeden insanlık namına

http://www.mediafire.com/?zu3jaf2br9fmk9h
  • gen fix programını kulanmayınız verilen link teki prg ram yazılımı yapıyomuş gibi yapıyor yazdığınız seri ali içerine yazmıyor ve sizde kilitli bir program oluşturu yor bu programın madurları yazıcılarna orjinal firimware yüklemeleri gerekiyor genfix de eksik dosya lar var prg ramı indir diğinizde zaten oluşturur ken a.bat hatası verir a.bat dosyasını yapsanız bile wird ve reder dosyalarına ihtiyacınız var bide klasör içinde verilen dosyalar onynamış tamanem yazıcı kilitlemek için yazılmış firimvareler var f atar gercek fix lerde fw atması gerekir
  • gen fix zaten yüklenirken ne mal olduğunu anlatıyor...100 mb.lık bir dosya:)))işe yaramayacağı belli zaten
  • Larionx üstad mesajın için teşekkürler fakat özel mesaj atamıyorum .....

birisi bana yardım etsin kafayı yiyeceğim...

Samsung ml 1660 v.34 seri no:Z4WKBKEB200113B
    mail adresim:alpagon13@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpagon13 -- 30 Aralık 2011; 19:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mineuncu

arkadaşlar bu genfix yazan dosyadan şirketimizin iki yazıcısınada yazılım atıık versiyonlarıda tutuyor yazıcı çalışmıyor düğmedende kapanmıyor açılır açılmaz turuncu bir ışıkta kalıyor servisi aradık programın uyumsuz bir program olup flashını yakmış olabileceğini söylediler servise götürmeden kısa sürede hallettirebilecegimiz yer varmı 1660 v34 3200 v7 iki cihazda iptal oldu

cevap yazdılarmı bılmıyorum ama..modul var anakartla lehımlenecek modul 30 tl dir.modulle bırlıkde nereye nasıl lehımlenecegı anlatılıyor..modulde her açılışta yazıcıyı resetlıyor servıse yollarsanız sizi ucrettenduman ederler..garantı kapsamına koymazlar...elit elektrınden modul satın alıp lehımler chıptende yazılımdanda kurtul
    benım başımada yanlış yazılım sorunu geldı naptıysam olmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: boray1

quote:

Orijinalden alıntı: int3r

Who wants to try this program,for reset .It is bedava for respect with Turkish brothers ,especially for Bursa where live my cousin.

thanks to you so much

Programı deneyen olduysa bılgılerını bizimle paylaşırsa sevınırım.eskı sutadlardan olursa sevınırım...

• ml 1675 için varmı
    firmware version:v1.01.00.04
    serial no: z6gtbkcb600687j
  • Samsung ML-2851ND
    OS VERSİON: V1.01.15.46
    Serial No:4F67BAJZ300337N
    vyas.shailesh@ymail.com
  • Neymis samsung lazer alinmicakmiş
  • Arkadaşlar elimde scx3200 V7, V8 generatoru mevcut. Ben dolumcu değilim. Ancak ben de bu mereti satın aldığım için parasını çıkartmaya çalışıyorum. İsteyene generator isteyene seri nosuna özel yazılım verebilirim. Fiyat uygundur. miralay@html.cm
  • fixgen rus sitelerinde de var arkadaşlar deneyen varmı gerçekten ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.