merhaba arkadaşlar samsung ve xerox tüm yazılımları uygun fiyatawww.printerturkey.com adresinden temin edebilirsiniz:!
SERIAL : Z4WKBKEB400411Z OS VERSYON : 34
YARDIMINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
ml-1660/STS yazılım versiyonunu bilmiyorum çünkü yazıcı hiç yazmıyor kartuş bitti yada kartuş uyumlu değil diyor seri numarası: Z4WKBKEB100388B banada gönderirseniz sevinirim. teşekkürler cibril58@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: ShovaLye33
quote:
Orijinalden alıntı: boray1
quote:
Orijinalden alıntı: int3r
Who wants to try this program,for reset .It is bedava for respect with Turkish brothers ,especially for Bursa where live my cousin.
Programı deneyen olduysa bılgılerını bizimle paylaşırsa sevınırım.eskı sutadlardan olursa sevınırım...
bu bahsedilen 100mb dosyanın oluşturduğu fix dosyalar yazıcılara yükleniyor sorunsuz. Ama sorunu çözmüyor. Her yolu denedim. "Fix generator v1.1" diye bir başka program var. o dosyayı bulamadım. o dosya youtube da falan anlatılmış. Muhtemelen onun ürettiği fixler sorunsuz çalışıyor. bulursanız ve paylaşırsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: saygili
quote:
Orijinalden alıntı: ShovaLye33
quote:
Orijinalden alıntı: boray1
quote:
Orijinalden alıntı: int3r
Who wants to try this program,for reset .It is bedava for respect with Turkish brothers ,especially for Bursa where live my cousin.
Programı deneyen olduysa bılgılerını bizimle paylaşırsa sevınırım.eskı sutadlardan olursa sevınırım...
bu bahsedilen 100mb dosyanın oluşturduğu fix dosyalar yazıcılara yükleniyor sorunsuz. Ama sorunu çözmüyor. Her yolu denedim. "Fix generator v1.1" diye bir başka program var. o dosyayı bulamadım. o dosya youtube da falan anlatılmış. Muhtemelen onun ürettiği fixler sorunsuz çalışıyor. bulursanız ve paylaşırsanız sevinirim.
arkadaşlar forumdan başka bir arkadaş bana fix dosyasını gönderdi yükledim ve yazıcım sorunsuz çalışıyor. önceki fix generatorla yükleme yaptım versiyon 98 den 99 a da çıkardım. sorun çözülmedi ama. forumdaki bir arkadaş sağolsun bana uygun versiyon ve benim seri numaramla bir fix dosyası gönderdi. yüklemeyi yaptım ve şu an cihazımı chipsiz kullanabiliyorum. bilginiz olsun.
samsung ml-1675 / sts Z6GTBKFBA01916E
BANA DA YAZILIM KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??
samsung ml1675 yazıcı
seri no:Z6GTBKABA01715M versiyon: V1.01.00.07
yardımcı olursanız sevinirim.
Z4WKBKCZB02246W BENDE ACİL YARDIMİSTİYORUM
kardeş sana zahmet bana da gönderiver. ml-2160 series