Şimdi Ara

samsung wonder mesaj sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar forumda yazılmıss ama denedim olmadı istediğimiz melodiyi mesaj sesı yapmak için dosyalarım klasorune girip media klasöru olusturmak onun ıcıne audio onun ıcıne yine bir baska notifications kllasoru olusturun olur denmiş denedim olmadı mesaj ayarlardından bildirim sesi ni değiştire girdiğimde en sonkı klasore kopyaladıgım melodo görunmedı bilgisi olan yazsın lutfen

• Telefonunuzun kendi hafızası icerisinde Notifications diye bi klasör var istediginiz müziği oraya atin sonrada bildirim sesi kisminda yuklediginiz müziği secin...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

Telefonunuzun kendi hafızası icerisinde Notifications diye bi klasör var istediginiz müziği oraya atin sonrada bildirim sesi kisminda yuklediginiz müziği secin...?

tam olarak nerde bulamadımtam olarak nerde bulamadım
  • menu icerisindeki dosyalarim uygulamasini aciyoruz sonrasinda tum dosyalar sonrasinda dahili hafizayi secin klasorler arasinda Notifications klasorunu bulabilirsiniz.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

menu icerisindeki dosyalarim uygulamasini aciyoruz sonrasinda tum dosyalar sonrasinda dahili hafizayi secin klasorler arasinda Notifications klasorunu bulabilirsiniz.?

malesef yok kendım olusturdum yıne olmadı telefonu yenı aldım guncelleme yapmam lazım mı android surumu ıcın yapcaksam hangı surumu yapmam lazım bunla alakalı olabilir mı cunku soledıgın dosya yok kendım olusturdum muzıgı oraya kopyaladım yıne olmadı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.