Şimdi Ara

SAMSUNG WD0804W8N ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SAMSUNG 8 yıkama 5 kurutmalı modeli için kullanan arkadaşlardn artıları ve eksileri nelerdir. Düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.

• Biz 5 aydır kullanıyoruz, herhangi bir sorunu yok. Çamaşırları güzel kuruluyor ve sessiz.
  • Salamlar,

Ben de Samsung WD0804W8 aldım. Çok memnunum.

WD0804W8 kesinlikle süper sessiz. hem yıkama, hem kurutma.. 8 yıkama 5 kurutma diyor ama inanmayın..
    4.5 saat kurutma sonunda hala çamaşırlar yaşsa 1-2 saat daha kurutmayı çalıştırınca kup kuru çıkıyor.
    Ayrıca, çok elektrikte yakmıyor. kesinlikle elektrik tüketimim sadece 12-15 TL civarı arttıki her hafta 2-3 kere yıkama yapıyoruz..
    tek kötü yanı, kurutma sonrası kapak lastiğinde biriken tüyler. bu da mecburen katlanacağımız bişi.. gülü seven misali..
    nemli bir bezle silerek temizliyoruz..
    Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

Salamlar,

Ben de Samsung WD0804W8 aldım. Çok memnunum.

WD0804W8 kesinlikle süper sessiz. hem yıkama, hem kurutma.. 8 yıkama 5 kurutma diyor ama inanmayın..
    4.5 saat kurutma sonunda hala çamaşırlar yaşsa 1-2 saat daha kurutmayı çalıştırınca kup kuru çıkıyor.
    Ayrıca, çok elektrikte yakmıyor. kesinlikle elektrik tüketimim sadece 12-15 TL civarı arttıki her hafta 2-3 kere yıkama yapıyoruz..
    tek kötü yanı, kurutma sonrası kapak lastiğinde biriken tüyler. bu da mecburen katlanacağımız bişi.. gülü seven misali..
    nemli bir bezle silerek temizliyoruz..
    Saygılar..

Arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim . Toplam su tüketimi 150lt nin üzerinde diye bir ibare var makinada bu doğrumudur.

• rica ederim ne demek..
    valla sanmam. 15 lt olmasın o? nerde okudun bu bilgiyi?
    2 aydır su parasında artış görmedim ben? sadece elektrik arttı biraz..
  • bu makine sanırım kurutma için de su kullanıyor. 150 küsür litre doğru olur o zaman. 15 lt olmasının imkanı yok. Bulaşık makinesi değil ya bu. Normalde 60-70 lt harcar çamaşır mak zaten. Ama kurutmayı da su kullanarak yaparsa ki bu makine öyle görünüyor, 150 lt olur tüketim.
  • ben buna çok inanamadım şimdi.. 150 lt çok fazla.. su faturalarıma bir daha bakayım..
    ayrıca su kullanarak nasıl kurutsun? suyu kaynatarak içeriye ısısınımı veriyor acaba? kurutma bittiğinde çamaşırlar ve banyo fena halde sıcak oluyor orası kesin.. ama su ilemi kutur bilemicem tabi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Çamaşır Makinesi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 150 litre değil arkadaşlar, bizim evde haftada enaz 4-5 kez kurutmali(adana asirinemvar, devamlı kurutma r kullandik) yıkama yapılıyor, dediğiniz gibi 150 litreharcasa, 3 ton su harcaması lazım. Toplam harcamam 3 metreküp kusur
  • quote:

ben buna çok inanamadım şimdi.. 150 lt çok fazla.. su faturalarıma bir daha bakayım..
    ayrıca su kullanarak nasıl kurutsun? suyu kaynatarak içeriye ısısınımı veriyor acaba? kurutma bittiğinde çamaşırlar ve banyo fena halde sıcak oluyor orası kesin.. ama su ilemi kutur bilemicem tabi..

kurutmalı programlarda su tüketimi 164lt verisine ulaştım. İçeriye suyu kaynatıp da mı kurutuyor demeden önce bence bi bu makinelerin su ile nasıl kuruttuğunu araştırın.
  • Emrah bey ben kullanıp sonucu yazıyorum, siz internetten üreticinin onaylamadigi bilgiyi yorumluyorsunuz. 164 litre harcıyor ise benim evde ayda ortalama 50-60 litre toplam su tüketimi olmuş demektir, yani imkanı yok.
  • Dostlar be nzaten nasıl kurutttuğunu bilmediğimi söyledim..
    emin değildim ama şimdi sadece kurutmayı çalıştırdım, su felan çekmedi.. dönmeye başladı ve hala dönüyor..
    bence su ile kuruttuğu mantıklı değil..
    kaldıki ben su faturalarıma baktım, ilk alındığı ay 15 güne tekabul edio, 70 tl gelmiş, sonraki aylar 40-48. 150 tl olması imkansız..
    ilk ay başka harcama yapmışım demek ki..
    çünkü biz deli gibi kullanıyoruz.. 2-3 dedim ama hanım h.sonu arka arkaya kullanıyor valla bebek var bizde.. bebişin kıyafetlerini yıkıyor zırt pırt.. ben 150 lt bilgisine şüphe ile bakıyorum ki bu bilgiyi göremedim bir yerde?
  • Yıkama Enerji Sınıfı A Program Sayısı 15 Yıkama Kapasitesi 8 kg Kurutma Kapasitesi 5 Kg Devir Hızı 1400 Renk Gri/Gümüş Sıkma Enerji Sınıfı A Sıkma Kapasitesi 8 kg Kurutma Evet/Var Gürültü Seviyesi 72 db Su Girişi Tek,Su Tüketimi 164 LT Su Kesik Emniyet Sistemi Evet/Var Ağırlık Sensörü Evet/Var LCD Panel Evet/Var Zaman Erteleme Evet/Var Boyutlar (GxDxY) 60 x 60 x 85 cm

Ya 100küsür litre banada mantıksız geliyor ama makine verilerine bakınca bir yerden aldığım alınıt yukarda 164lt yazıyor. Kurutma yaparkende acaba su tükteimi yapıyormudur enteresan bir durum sözkonusu.
  • Bende simdi denedim özellikle ;kurutma programında su falan almıyor.
  • Ben bu makineyi almaya karar verdim. Kuruturken su tüketmesi akla, mantığa ve fizik kanunlarına aykırı :)
  • keşke bu yorumu yapmadan önce kurutmalı çamaşır makinelerinin çalışma prensibi hakkında az da olsa bilgi sahibi olsaydınız. Türkiyede şu an piyasada su kullanmadan kurutma yapan bossch ve sanırım electroluxte var çamaşır mak olarak. Aklınız ya da mantığınız almayabilir ama fizik kurallarına aykırı demek sadece gülünçolur. Ürünün sitesinde bu bilgi yok. Zira olmuş olsa insanlar "allah allah nden bu kadar yüksek" der. Bu bilgiyi ancak müşteri hizmetlerini ararsanız söylüyorlar. Ben bazı sitelerde zaten 164 lt verisine ulaşmıştım. Ama resmi sitede bu bilgiyi artık paylaşmadıklarından (önceden bu bilgi de yer alırdı) müşteri hizmetlerini aradım ve sordum. Kurutmalı program seçildiğinde 56 lt.nin 2 katı (112 lt) su harcadığı bilgisini aldım. Buyrun siz de arayın bilgilenin. Sonra yorum yapın. Ama mutlaka kurutmalı çmmakinelerinin çalışma prensibini öğrenin ki komik yorumlar yapmayın fiziğe aykırı diye. Forumda da kurutmalı çamaaşır mak ve ilgili başlıklarda onlrca yorum- bilgi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

keşke bu yorumu yapmadan önce kurutmalı çamaşır makinelerinin çalışma prensibi hakkında az da olsa bilgi sahibi olsaydınız. Türkiyede şu an piyasada su kullanmadan kurutma yapan bossch ve sanırım electroluxte var çamaşır mak olarak. Aklınız ya da mantığınız almayabilir ama fizik kurallarına aykırı demek sadece gülünçolur. Ürünün sitesinde bu bilgi yok. Zira olmuş olsa insanlar "allah allah nden bu kadar yüksek" der. Bu bilgiyi ancak müşteri hizmetlerini ararsanız söylüyorlar. Ben bazı sitelerde zaten 164 lt verisine ulaşmıştım. Ama resmi sitede bu bilgiyi artık paylaşmadıklarından (önceden bu bilgi de yer alırdı) müşteri hizmetlerini aradım ve sordum. Kurutmalı program seçildiğinde 56 lt.nin 2 katı (112 lt) su harcadığı bilgisini aldım. Buyrun siz de arayın bilgilenin. Sonra yorum yapın. Ama mutlaka kurutmalı çmmakinelerinin çalışma prensibini öğrenin ki komik yorumlar yapmayın fiziğe aykırı diye. Forumda da kurutmalı çamaaşır mak ve ilgili başlıklarda onlrca yorum- bilgi var.

Emrah kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

• rica ederim. Ayrıca samsungun bu bilgiyi sitesinde paylaşmaması tuketiciye yanıltıcı bilgi vermekten gizlemekten başka birşey degil. Koca bir ayıp.
    Bu arada kurutmayı çalıştırdım su falan çekmedi diyen arkadaşlar. Makineyi boş mu çalıştırdınız yoksa içinde ıslak çamaşır var mıydı? Ve ne kadar süre çalıştırdınız? Programın başından sonuna kadar durdunuz mu başında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 17 Mayıs 2012; 10:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

rica ederim. Ayrıca samsungun bu bilgiyi sitesinde paylaşmaması tuketiciye yanıltıcı bilgi vermekten gizlemekten başka birşey degil. Koca bir ayıp.
    Bu arada kurutmayı çalıştırdım su falan çekmedi diyen arkadaşlar. Makineyi boş mu çalıştırdınız yoksa içinde ıslak çamaşır var mıydı?

Emrah bende bu makineye bakarken üstündeki 140küsür su tüketimini satış sorumlusu arkadaşlara sordum . birçok yerde birçok cevap aldım.En son samsungun kendi yerinde aldığım son bilgi kuruturkende su kullandığı bir gerçek ama bana söylediği makinayı soğutma adına kullanılan bir su tüketimi ha ne kadar doğru bilemedim .
  • Arkadaşlar,
    bende kurutma yaparken cihazı dinledim.. ilk etapta su almıyor evet.. ancak sonlara doğru su aldığını fark ettim..
    nasıl mı, su sesi yaptı.. giriş vanasını kapayınca su kesildi, sonra tekrar açtım. ve en az 15 dk. su aldığını gördüm.. hatta gecenin bi yarısı olduğu için gittim yattım..
    15 dakika sonuna kadar açık musluğu akıtırsanız 100 lt su harcarsınız bencede.. bu veriler doğru olabilir..
    bu çok acı bir durum.. resmen kandırıldı bu ürünü alanlar..
    ama, soğutmak için bu kadar su alması mantıklı değil..

ayrıca kurutma makinası mantığını bilmemekle itham eden arkadaşım, ben biliyorum, hepsi hava sürkülesi ile kuruttuğunu söylüyor, ama hiç su alarak kurutan bir sistemden bahsetmiyor..
    ben bu suyu ısıtıp devirdayim yaptırarak kuruttuğu mantığını kabul etmeye başladım.. hiç fan sesi yok çünkü..
    ve kurutma ses seviyesi 72 DB olamaz bence.. fena halde sessiz.. gece yarısı yıkıyoruz ve kurutuyoruz biz..
    bence sessiz olması için su kurutma teknolojisini seçmiş olabilir samsung..
    üzüldüm.. çok yüksek miktar.. 10 kurutma yaklaşık 1.5 ton eder..

ama su faturam o kadar çok kabarmadı, ne iş gerçekten anlamadım.. takipteyim cihazı.. :)

• quote:

Arkadaşlar,
    bende kurutma yaparken cihazı dinledim.. ilk etapta su almıyor evet.. ancak sonlara doğru su aldığını fark ettim..
    nasıl mı, su sesi yaptı.. giriş vanasını kapayınca su kesildi, sonra tekrar açtım. ve en az 15 dk. su aldığını gördüm.. hatta gecenin bi yarısı olduğu için gittim yattım..
    15 dakika sonuna kadar açık musluğu akıtırsanız 100 lt su harcarsınız bencede.. bu veriler doğru olabilir..
    bu çok acı bir durum.. resmen kandırıldı bu ürünü alanlar..
    ama, soğutmak için bu kadar su alması mantıklı değil..

ayrıca kurutma makinası mantığını bilmemekle itham eden arkadaşım, ben biliyorum, hepsi hava sürkülesi ile kuruttuğunu söylüyor, ama hiç su alarak kurutan bir sistemden bahsetmiyor..
    ben bu suyu ısıtıp devirdayim yaptırarak kuruttuğu mantığını kabul etmeye başladım.. hiç fan sesi yok çünkü..
    ve kurutma ses seviyesi 72 DB olamaz bence.. fena halde sessiz.. gece yarısı yıkıyoruz ve kurutuyoruz biz..
    bence sessiz olması için su kurutma teknolojisini seçmiş olabilir samsung..
    üzüldüm.. çok yüksek miktar.. 10 kurutma yaklaşık 1.5 ton eder..

ama su faturam o kadar çok kabarmadı, ne iş gerçekten anlamadım.. takipteyim cihazı.. :)

Şimdi samsungun çoğu mağzası kurtmada da su kullanıyor dediği bir gerçek bilen personelde var bilmeyen personelde, Faturana yansıyan miktarda abartı bir durum değil sanırsam suda 10-15 oynasa elektriktede 10-15 oynasa faturalara toplam maliyeti 30tl diye umuyorum.

Cihazla ilgili takip sonuçlarınızı merkala bekliycem...Saygılar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.