geçenlerde de yazmıştım, kiesten yaptığım güncelleme sonunda (jvk1 - 1.0.2) telefonda oluşan sorunları ne yaptıysam gideremedim. telefonu her aç kapa yaptığımda, önceden gönderilmiş olan tüm iletim raporları sms kutusunda geri çıkmakta. 500 üzerinde sms gösteriyor en başta. mecburen de tüm smsleri sil deyince gidiyor. Çaresi ne olabilir?
geçenlerde de yazmıştım, kiesten yaptığım güncelleme sonunda (jvk1 - 1.0.2) telefonda oluşan sorunları ne yaptıysam gideremedim. telefonu her aç kapa yaptığımda, önceden gönderilmiş olan tüm iletim raporları sms kutusunda geri çıkmakta. 500 üzerinde sms gösteriyor en başta. mecburen de tüm smsleri sil deyince gidiyor. Çaresi ne olabilir?
Çözümü yokmudur bunun servise götürmeden ya da hard format atmadan?
Bu 1.2 kiesten ne zaman çıkıcak arkadaşlar bilgisi olan varmı?
arkadaslar ben telefonda buyuk bir hataya dustum *#197328640# tuşlayıp sırasıyla 6-3-2 menulerine basarak camera yazılımını guncellemeye calıstım ama hatayla karsılastım sonra kamera basarısız diye hata aldım telefonun versiyonunu degistirdim format attım internette cozumler vardı yaptım olmadı sizce napmalıyım
denedigim Cozumler: Telefonu usb hata ayıklamayla pc ye baglayıp bazı dosyaları degistirmek telefon surumunu degistirmek tekrar *#197328640# komutuyla duzeltmeye calısmak
simdiden tesekkur ederim
facebooka girdiğimde duvarımda yayınladığım fotoğtafları açamıyorum fotoğraf yok diyor acaba neden
Burak hocam, XXJL2 ye yükseltmeye karar verdim. Şimdi XXJK1 den mi yukseltmeliyim yoksa Aydink hoca XXJID üzerine direk XXJL2 demiş. Siz ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: DTmmlDZ
Burak hocam, XXJL2 ye yükseltmeye karar verdim. Şimdi XXJK1 den mi yukseltmeliyim yoksa Aydink hoca XXJID üzerine direk XXJL2 demiş. Siz ne dersiniz?
Aydın hoca diyorsa bi bildiği vardır.
Ben xxjk1 kullanıyordum önce hard reset attım,sonra xxjk1'in üzerine xxjl2 yi yükledim sonra tekrar hard reset attım.Sonra hafıza kartındaki 'others' klasörünü sildim.
Sorunsuz kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aybek1453
quote:
Orijinalden alıntı: DTmmlDZ
Aydın hoca diyorsa bi bildiği vardır.
Ben xxjk1 kullanıyordum önce hard reset attım,sonra xxjk1'in üzerine xxjl2 yi yükledim sonra tekrar hard reset attım.Sonra hafıza kartındaki 'others' klasörünü sildim.
Sorunsuz kullanıyorum.
XXJID yazılımı full, XXJK1 ve XXJL2 ise full değildir. Full olmayan versiyonu yüklerken bir önceki full olan versiyonu yüklemeniz yeterlidir. Önce XXJID, sonra XXJK1 ve en son olarak da XXJL2 yüklerseniz XXJK1 dosyalarının yerini XXJL2 dosyaları almış olur. Yani XXJID üzerine XXJL2 yüklemeniz en mantıklısı olacaktır. Yanlışım varsa üstatlar lütfen düzeltsin, saygılar.
arkadaslar wave guncellemek ıcın bagladım fakat "CİHAZIN BU SÜRÜMÜ GÜNCELLENEMEZ" diyor ZARARSIZ ve HATASIZ bir şekilde bunu nasıl çözerim
iyi günler.. öncelikle bu konu başlığı için teşekkür ederim. telefonu gönderdiğim servisle yaşadığım bir problemden dolayı mecburen xxjl2 yi yüklemek zorunda kaldım. aslında her yönüyle gayet rahat bir şekilde kullanıyorum ama gps hariç. gps çalışmıyor malesef. bu sebeple de orijinal yazılıma dönmek istiyorum. bu noktada sorum var; benim tel fransa dan geldiği için zaten xx yazılımı yüklüydü başlangıçta. avrupaya 1.2 kies üzerinden geldiği zaman bilgisayara bağlayıp kiesle update etmek için en sorunsuz olarak hangi yazılımı yüklemem lazım? 1.0.2 olan full yazılımlardan birini yüklemek mi gerekecek?
quote:
Orijinalden alıntı: ssmasher
arkadaslar wave guncellemek ıcın bagladım fakat "CİHAZIN BU SÜRÜMÜ GÜNCELLENEMEZ" diyor ZARARSIZ ve HATASIZ bir şekilde bunu nasıl çözerim
arkadaslar bu probleme yardım edıcek kımse yokmu
Tartışma içerikli mesajlar temizlenmiştir. Üslûbunuza dikkat edin! Tekrarında ceza işlemi uygulanır.
İyi forumlar.
Abiler xxjl2 yuklerken hangi adimlari takip etmeliyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: raginda Abiler xxjl2 yuklerken hangi adimlari takip etmeliyiz.
Ilk mesajda multiloaderle yukleme tarif ediliyor. XXJID üzerine XXJJ9, üzerine XXJK1, üzerine XXJL2. XXJID full (tüm ayarlar gider, cihaz fabrika ayarlarina döner.) diğerleri yükseltmedir. Bu islemin gayriresmi olduğunu hatırlatır tüm sorumluluğun yukleyene ait olduğunu belirtmek isterim.
jk1 üstüne jl2 yüklersem ayarlarım, yüklediğim proglamlar, mesajlar, vs uçuyor mu?
Üst üste 4 yazılım atmanın hiçbir esprisi yok.
Önce Full XXJID Ardından Update XXJL2
Yeterlidir. En son güncellemeden sonra Preconfig den XEN seçilmeli. Ardından isteğe bağlı bir MR (Master Reset) işlem tamam.