Şimdi Ara

Samsung WAVE S8500 Firmware Güncelleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
3
Favori
105.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar dün itibariyle Samsung Wave satın alarak aranıza katıldım.(İyiki almışım)
    Belki önceki sayfalarda cevaplanmış olabilir ama ben yinede affınıza sığınarak bri soru soracağım.S8500 Wavede menülerinde dokunurken titreme özelliği varmı? bir türlü bulamadım.
    ( Arama gelirken,oyun veya mesajda titreme mevcut)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmasher

ARKDASLAR BU KONUDAN DAHA ONCE BAHSETMISTIM AMA NE DENEDIYSEM OLMUYOR BASKA PC DE TELEFON KIESE BAGLANIYOR FAKAT BENIM PC DE BAGLANMIYOR KIES EN SON SURUM DEFALARCA KALDIRDIM VE YUKLEDIM AMA OLMUYOR CIHAZIN SURUMU SW VER:JVJE4 CSC VER:JVJE5 LUTFEN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM CIHAZIMI GUNCELLEYEMIYORUM BU YUZDEN

Samsung WAVE S8500 Firmware Güncelleme

Bu sorunu çöze bildiniz mi acaba
  • BADA OS 2.0 I DUYURMUŞ ARKADAŞLAR HADİ HAYIRLI OLSUN HERKEZE. İŞTE HABERİN KAYNAĞIhttp://www.maxicep.com/portal/samsung-bada-os-20u-duyurdu.html
    adamlar 2.0 ı duyurdu ama bizim kies lere daha 1.2 güncellemesi bile gelmedi bunuda bi anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-a-g-l-e

BADA OS 2.0 I DUYURMUŞ ARKADAŞLAR HADİ HAYIRLI OLSUN HERKEZE. İŞTE HABERİN KAYNAĞIhttp://www.****.com/portal/samsung-bada-os-20u-duyurdu.html
    adamlar 2.0 ı duyurdu ama bizim kies lere daha 1.2 güncellemesi bile gelmedi bunuda bi anlamış değilim

Senin k.adını biyerden hatırlıyorum ama nerden..

Linki aralarında boşluk yaparak düzeltir misin ? *** seklinde cıkmış.

Duyurdu ama heralde 2011 in ortalarında gelir.Yani en az 6 7 ayı var diye düşünüyorum.Umarım utandırır benide 2 aya düşer..

• quote:

Orijinalden alıntı: coni85

quote:

ARKDASLAR BU KONUDAN DAHA ONCE BAHSETMISTIM AMA NE DENEDIYSEM OLMUYOR BASKA PC DE TELEFON KIESE BAGLANIYOR FAKAT BENIM PC DE BAGLANMIYOR KIES EN SON SURUM DEFALARCA KALDIRDIM VE YUKLEDIM AMA OLMUYOR CIHAZIN SURUMU SW VER:JVJE4 CSC VER:JVJE5 LUTFEN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM CIHAZIMI GUNCELLEYEMIYORUM BU YUZDEN

yok kardes hala yardım eden yok bu konuyu tam 4.kez yazıyorum ama hala yardım eden yok

• quote:

quote:

quote:

yok kardes hala yardım eden yok bu konuyu tam 4.kez yazıyorum ama hala yardım eden yok

Ana konuda bu sorundan bahsedenler olmuştu, fakat nasıl bir çözüm buldular hatırlamıyorum. İsterseniz ana konuda bir arama yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: raginda

quote:

quote:

quote:

Ana konuda bu sorundan bahsedenler olmuştu, fakat nasıl bir çözüm buldular hatırlamıyorum. İsterseniz ana konuda bir arama yapın.

ana konudada ben acmıstım konuyu ama yınede cozum bulunamadı

• Arkadaşlar şu an Bada 1.0 jf3 kullanıyorum ve sorunlarım var. Şu an en sorunsuz çalışan önerebileceğiniz fw hangisidir?

düzeltme: Arkadaşlar bu arada kies'in son sürümünü yüklerken kurulum iptal edildi hatası alıyorum. Herşeyi denedim ama düzelmedi. CD'den de internetten de yükledim ama hala kuramıyorum Kies'i... Çözüm bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 23 Aralık 2010; 2:15:29 >
  • bada 1,0,2 kullanıyorum XXJI5 SURUMU kıes den en son guncelleme olarak gosterıyor bunun ust fw cıktı ama manuel olarak sızce yapmalımıyım yoksa kies cıkarmasını mı beklemelıyım.

manuel olarak yapılan guncellemelerde sorun cıktıgını goze alırsak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaalsan
    manuel olarak yapılan guncellemelerde sorun cıktıgını goze alırsak...

Herhangi birşeyi yanlış yapmadığınız sürece sorun çıkması için bir neden göremiyorum.Sadece hazırladığım klavuza göre adımları takip ediniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: e-a-g-l-e

BADA OS 2.0 I DUYURMUŞ ARKADAŞLAR HADİ HAYIRLI OLSUN HERKEZE. İŞTE HABERİN KAYNAĞIhttp://www.****.com/portal/samsung-bada-os-20u-duyurdu.html

Senin k.adını biyerden hatırlıyorum ama nerden..

Linki aralarında boşluk yaparak düzeltir misin ? *** seklinde cıkmış.

Duyurdu ama heralde 2011 in ortalarında gelir.Yani en az 6 7 ayı var diye düşünüyorum.Umarım utandırır benide 2 aya düşer..

başka bi forumdan filan hatırlıyosundur belki ...
    link olmuştur heralde http://www.maxi cep.com/portal/samsung-bada-os-20u-duyurdu.html

• Benim telefonun sürümü S8500XXJI5 ama Türkçe yok. Altta ki linkte ki S8500XXJI5_Full.rar dosyasında Türkçe varmış sanırım bunu direk yüklesem benim telefona bir sorun olur mu. Bu sürümü deneyen var mı acaba Birde sadece csc dosyasını yüklemek mümkün mü

http://netfolder.in/folder.php?folder_id=M4w7E4h
  • samsung wave a andorid yükleyebiliyormusuz.ortalıkta bunla ilgili programlar varmı acaba.
  • Arkadaşlar;

Kies üzerinden bağlandığımda Firmware versiyounumun XXJF4 olduğunu görüyorum.Bu firmware güncellenemez yazıyor...

1.Neden güncellenemiyor arkadaşlar?
    2.Benim firmware haziran ayında çıkmış.Daha sonra çıkmış türkçe firmware mevcut mudur?
    3.Herkes JVJH1'den bahsediyor ama ben böyle bir firmware sürümü göremedim..Yanlış mı baktım acaba?
    4.Bu Türkçe firmwarelerin çıkış tarihlerini şöyle basitçe bir konuda sırayla yazabilecek tecrübeli arkadaşımız var mı?

Çok teşekkür ederim şimdiden...

Herkese...
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var.Samsung 8500 wave telefonum var kanada dan geldi.Pasaporta kayıt edildi.Sim kilitliydi açtırdım ancak telefon sadece avea şebekesini çekiyor ne türksel nede vadofon şebekesini bulmuyor bile.Avea da normal hattı çekiyor şebekede 3g olduğu zaman bile 3g çekmiyor.şebeke ayarlarından her yolu da denedim ve bütün versiyonları yükleyerek denedim ancak bir çözüme ulaşamadım.Ne yapmam gerekir acaba?
  • arkadaslar XEJL2 diye bir firmware cikmis aralik 2010...ancak bu firmware'de bildigim kadariyla tr dil destegi yok galiba....deneyen arkadaslar oldu mu?nasil bir firmware oldugunu merak ediyorum da?iyilestirmeler var mi yok mu?
  • BURAK Bey Allah razı olsun. Telefonum Türkçe oldu ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: etcelik

BURAK Bey Allah razı olsun. Telefonum Türkçe oldu ....

Rica ederim.Sorunun çözülmesine sevindim.
    Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: etcelik

BURAK Bey Allah razı olsun. Telefonum Türkçe oldu ....

Telefonu nasıl Türkçe yaptınız. Hangi sürümü yüklediniz acaba.
  • 1.0.2 XXJI5 TÜRKÇE YOK LÜTFEN YARDIM
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.