Orijinalden alıntı: melih66 jk1 üstüne jl2 yüklersem ayarlarım, yüklediğim proglamlar, mesajlar, vs uçuyor mu?
Ayarlariniz gitmez.
cevap için teşekkürler..
XXJL2 indirdim, multiloaderı açtım, dosyaları seçtim ancak Rsrc1, Factory FS, SHP APP, Tune, ETC için dosya yok.. bu şekilde devam etmeli miyim?
cevap beklerken dosyayı tekrar indirdim.. Rsrs1 tamamdır ama Factory FS, Tune, ETC hala boş.. devam edeyim mi?
XXJL2 içinde Factory FS, Tune, ETC yokmuş, durum normalmiş.. sanırım tüm full olmayan sürümlerde durum bu.. yanlışsam düzeltin lütfen..
iyi forumlar..
quote:
Orijinalden alıntı: melih66 XXJL2 içinde Factory FS, Tune, ETC yokmuş, durum normalmiş.. sanırım tüm full olmayan sürümlerde durum bu.. yanlışsam düzeltin lütfen..
iyi forumlar..
Evet, yukseltmelerde o dosyalar bulunmamakta.
arkadaşlar, az evvel wave'imi S8500XXJL2 versiyonuna yükselttim, sorunsuz çalıştırdım. Ama kurduğum samsung kies 2.0 telefonu görmüyor. Bu genel bişey mi yoksa ben mi bişeyleri yanlış yaptım?
quote:
Orijinalden alıntı: cscfounder
arkadaşlar, az evvel wave'imi S8500XXJL2 versiyonuna yükselttim, sorunsuz çalıştırdım. Ama kurduğum samsung kies 2.0 telefonu görmüyor. Bu genel bişey mi yoksa ben mi bişeyleri yanlış yaptım?
Bende de aynı problem vardı, kies görmüyordu. Kiesi kaldırdım bilgisayarımdan. Program files ve belgelerimdeki artık dosyaları da temizledim. Daha sonra regeditten samsung anahtarlarını kaldırdım. Bilgisayarı yeniden başlatıp kiesi kurduğumda problem çözüldü. Ancak bu şekilde çözüldü, daha basit bir yolu var mı bilmiyorum. Kolay gelsin.
evet bende de aynı problem var kies bana arkadışında belirtmiş olduğu gibi cihazın bu sürümü güncelleştiremez hatası veriyor. Bu neden kaynaklanmakta nasıl düzeltebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: aspirin2 evet bende de aynı problem var kies bana arkadışında belirtmiş olduğu gibi cihazın bu sürümü güncelleştiremez hatası veriyor. Bu neden kaynaklanmakta nasıl düzeltebiliriz
Gayet doğal.
ML ile Bada 1.2 ye geçince Product code degisir ve bu nedenle Kies ben bu telefonu güncelleyemem der.
Kolay gelsin
bu kodu değiştirebilmem için yapmam gereken bir şey var mı yoksa en son sürüm Türkiye ye geldiğinde otomatik olarak güncelleme yapacak mı, ne yapılmasını önerirsin şimdiden tşk ler.
ben wave i yeni aldım abiler yani yazılımı kutudan çıktığındaki ilk yazılımı iki gün oldu alalı yazılım yüklemek istiyorum tamam abim tarif etmiş ben şimdi ilk sayfadaki sürümlerden hangisini yüklüyüm ki sorun çıkmasın tel türkçe olsun ve stabil çalışsın ne olur yardımcı olun teşekkürler
canınızı yiyim biraz çabuk cevaplansa hemen atmam gerekiyorda :D
kurban olayım hadi acele lazm abiler
quote:
Orijinalden alıntı: androidfurkan kurban olayım hadi acele lazm abiler
Önce XXJID (Full) Ardından XXJL2 (Update)
Fw ler ardından önce Preconfig den XEN Seçilecek Ardından telefona Reset açılacak
Yazılım sonrası için yazdıklarımı yapmazsanız hiç bir FW stabil çalışmaz.
Telefonunuz garanti dışı diye yazdım bunları zira bu işlemleri yapınca garantili telefon garanti dışı kalır
Kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: aydink_1903
quote:
Fw ler ardından önce Preconfig den XEN Seçilecek Ardından telefona Reset açılacak
Telefonunuz garanti dışı diye yazdım bunları zira bu işlemleri yapınca garantili telefon garanti dışı kalır
Kolay gelsin
tamam abi allah razı olsun indiriyorum şimdi şu preconfigden xen seçilecek ardından telefona reset atılacak dedin ya abi nasıl yapacam onları bu konuda bilgisizim özür dileyerekten abi bunları da söylersen
quote:
Orijinalden alıntı: androidfurkan
quote:
quote:
Kolay gelsin
tamam abi allah razı olsun indiriyorum şimdi şu preconfigden xen seçilecek ardından telefona reset atılacak dedin ya abi nasıl yapacam onları bu konuda bilgisizim özür dileyerekten abi bunları da söylersen
Forumda wave sorular konusunda hepsi yazıyor, kodlu işlemler ve bu kodları ezberlemiyorum.
Kolay gelsin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: androidfurkan
quote:
quote:
Kolay gelsin
Forumda wave sorular konusunda hepsi yazıyor, kodlu işlemler ve bu kodları ezberlemiyorum.
Kolay gelsin
sağol abi
bu yüklemeler sonunda pil performansında bir iyileşme oluyor mu acaba
ben yazılımları indirdim part dışına çıkaracağım zaman şifre istiyor abinin verdiği şifreleri giriyorum ama hatalı çıkarıyor yardımcı olur musunuz
Fw ler ardından önce Preconfig den XEN Seçilecek Ardından telefona Reset atılacak ayarını forumda bulamadım tam okuyamadım da ne olur biriniz tarif edin yaaa :((