Ekran 1: Burada kırmızı ile çerçevelenmiş bilgiler kullandığınız FW ye göre farklılık gösterebilir.
Ekran 2: İlk Ekranda kırmızı çerçeveye alınmış yerler bu ekrandaki kırmızı çerçeveye alınmış değerlerle değiştirilmelidir.
Ekran 3: Artık Kies kandırılmıştır ve FW güncellemesi gösterir.
Önemli Not: Bu işlemi sadece telefonunu servise verecekler yapmalıdır. Normal kullanımda bu tür kandırma yöntemleri eksik ve hatalı dosyalar kaldığından kullanımda anomaliler ve beklenmedik hatalara yol açabilir. Kimse gelipte buraya Kies i kandırıp kullanıyorum ama telefonumda öyle şöyle sorunlar oluştu yazmasın boşuna, oluşacaktır ve çözümü yoktur.
Kolay Gelsin
Aydınk_1903 arkadaş resmi olmayan sürümden resmi sürüme dönmenin sorunsuz bir yolu yokmu yani?
quote:
Orijinalden alıntı: ssmasher *#1234# yapınca telefonun versıyonu SW VER:JVJE4 CSC VER:JVJE5 kiese bagladıgım zaman bu surum guncellenemez dıyor ne yapmama gerekıyor
acil yardimlarinizi bekliyorum
Merhabalar, S8500XXJK1 klasörünün içinde Multiloader'da "Factory FS" alanı için bir dosya yok. Bunu işaretlemeden yükseltme yapmak mümkün mü?
arkadaşlar telefonu yeni aldım türkçe dili yok nerden başlamalıyım daha acemiyim
quote:
Orijinalden alıntı: pedant
Merhabalar, S8500XXJK1 klasörünün içinde Multiloader'da "Factory FS" alanı için bir dosya yok. Bunu işaretlemeden yükseltme yapmak mümkün mü?
Zaten henüz s8500XXK1 in full sürümü yayınlanmadı. O yüzden XXK1 i yüklerken full yükleme yapmayacaksın. XXJID ın üstüne güncelleme şeklinde yapacaksın. Dolayısıyla da Factory FS alanını gerekmediğinden ve de olmadığından kullanmayacaksın.
XEJL1 cikms beyler k1 in ustune kurumu var sanirm deneyen oldumu?
pardn beyler k1 sonra k2 sonrada L1 surumu oluyms
üst mesjda yazdklarımı uyguladm türkce dil desteği yokms bunu gornce tekrar jj9 surumune dödüm türkçe olan sürum neden hala ingizce yanı suanda jj9da ingizce ne yapma gerek ?
quote:
Orijinalden alıntı: altugdr üst mesjda yazdklarımı uyguladm türkce dil desteği yokms bunu gornce tekrar jj9 surumune dödüm türkçe olan sürum neden hala ingizce yanı suanda jj9da ingizce ne yapma gerek ?
Ful fw XXJID üstüne yüklemeniz lazım tekrar.
çok saol kardesım yaptm
quote:
Orijinalden alıntı: gemres
arkadaşlar telefonu yeni aldım türkçe dili yok nerden başlamalıyım daha acemiyim
Bende telefonu bugün yeni aldım arkadaşlar yurt dışından telefonu kardeşim kullanacak ama telefonda Türkçe dil desteği yok acaba buna nasıl Türkçe desteği kazandırabiliriz.
*#1234# yaptığımda telefonum versiyou şöyle çıkıyor sw ver : S8500XXJI3 csc ver : S8500XFJI2
Bu telefona Türkçe yüklemeyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: coni85
quote:
Bende telefonu bugün yeni aldım arkadaşlar yurt dışından telefonu kardeşim kullanacak ama telefonda Türkçe dil desteği yok acaba buna nasıl Türkçe desteği kazandırabiliriz.
*#1234# yaptığımda telefonum versiyou şöyle çıkıyor sw ver : S8500XXJI3 csc ver : S8500XFJI2
Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek birileri. Yardımlarınızı bekliyorum
Zat
quote:
quote:
quote:
Garanti sorun değilse ilk sayfaya bakın.Önce xxjıd yi sonra xxjk1 i yükleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: aybek1453
Zat
quote:
quote:
quote:
Garanti sorun değilse ilk sayfaya bakın.Önce xxjıd yi sonra xxjk1 i yükleyin.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
Eğer mecbur kalırsam garantiyi önemsemiycem. Bu dediğiniz sürümleri yükledikten sonra garanti gerekirse orjinal sürümü geri yükleyebilir miyim sonra.
Birde telefonun admin modunda pre-configuration kısmında bir dünya seçenek var bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla TUR XEU ve ITA seçenekleri varsa kurunca Türkçe desteği geliyormuş bende bu kısımda bunlar yok ama bunlardan başka bir sürü seçenek var acaba burada ki seçeneklerden Türkçe desteği gelmez mi.
arkadaşlar 3 aylık wave kullanıcısıyım. bugüne kadar wifi ile veya 3g ile youtube'a bağlandığımda videolar hep çok kötü kalitede çıkardı. dün birkaç hafta aradan sonra tekrar bi youtube'a bağlaniyim dedim baktım ki çok güzel net, hd kalitesinde video izlenebiliyor. daha önce de bu böylemiydi yoksa yeni bişeymi anlamadım bunu fark eden varmı?
XXJID olan sürüm neden diğerlerinden boyut olarak daha küçük diğerleri 300 mb tan daha çokken XXJID sürümü 195 mb civarında ve Full diyor.
quote:
XXJID olan sürüm neden diğerlerinden boyut olarak daha küçük diğerleri 300 mb tan daha çokken XXJID sürümü 195 mb civarında ve Full diyor.
EVET DİKKAT CEKİCİ !!! DAHAZ AZ BOYUTLU AMA FULL OLMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ...
Yanlış bilgi, kontrol etmeye gerek duymadan yanlış bilgi üzerine yanlış yorum.
Full XXJID de ffs dosyası vardır 76MB civarındadır, bunun yerine update XXJK1 de pfs dosyası vardır ve 37MB dır. Görüldüğü gibi bu 2 dosya arasında 40MB fark vardır. Full XXJID deki app uzantılı dosya vardır 84MB civarındadır, bunun yerine update XXJK1 deki app dosyası 46MB dır. Görüldüğü gibi bu 2 dosya arasında da yaklaşık 40MB fark vardır. Boot files ları saymıyorum. Diğer tüm dosyalar yaklaşık aynı boyuttadırlar.
Yani full XXJID, update XXJK1 den yaklaşık 80MB daha büyüktür. Bir FW de ffs dosyası varsa full dür. pfs dosyası varsa update dir. İkisi birden bir FW içinde bulunmazlar.
Kolay Gelsin
ARKDASLAR BU KONUDAN DAHA ONCE BAHSETMISTIM AMA NE DENEDIYSEM OLMUYOR BASKA PC DE TELEFON KIESE BAGLANIYOR FAKAT BENIM PC DE BAGLANMIYOR KIES EN SON SURUM DEFALARCA KALDIRDIM VE YUKLEDIM AMA OLMUYOR CIHAZIN SURUMU SW VER:JVJE4 CSC VER:JVJE5 LUTFEN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM CIHAZIMI GUNCELLEYEMIYORUM BU YUZDEN
Merhabalar, ben de yeni bir s8500 kullanıcısıyım. Telefonumu yurtdışından aldım. Forumdaki tavsiyelerinizle, hem Türkçe hem de Bada 1.2 sürümüne güncellemiş oldum. Teşekkür ederim. Ancak Melih66 gibi artık ben de Kies'e bağlanamıyorum. Kies cihazı bir türlü tanımıyor. Bu konuda fikri olan var mı acaba? Telefonla ilgili bir ayar mı gerekiyor? Melih66, sen bağlantı problemini çözdün mü? Teşekkürler...