Arkadaşlar herkese selamlar. Samsung Wave in fiyatı iyice suyunu çekmeye başlamışken bir tane de ben edineyim şundan dedim yalnız gezindiğim telefonculardan biri Nokia C7 yi aklıma soktu.
Tamam samsung da güzel telefon ama bu şöyle güzel, böyle güzel diye anlatmaya başladı.. Özellikle kendisi samsung un uygulama eksiğine takmış durumda, nokia da bol bol bulursun diyor. Kamerası nokia nın daha iyi diyor. samsung un Navigasyonu shareware. Ona senelik 90euro vermen gerekiyor, nokia da ise ömür billah kullan, beleşe diyor.
Aklımda kalanlar bunlar.. acaba siz ne diyorsunuz? yorumlarınızı almak istiyorum arkdaşlar.. 2 telefonu kıyaslarsanız sevinirim. teşekkürler ..
ve arkadaşlar acaba wave için google talk uygulaması var mı?
Kardeş bende bu 2 telefon arasında kaldım x6'da vardı aklımda ama onu eledim galiba c7 alıcam nokia olsun çamurdan olsun:)
Bada yeni işletim sistemi tam yerine oturmadı.Onun için nokia almalısın
wave in dokunmatiği c7 ye göre daha hassas ve kullanışlı gibi ... öte yandan c7 nin 8 mpx kamerası wave in 5 mpx kamerasına göre öne çıkıyor.
arkdaşlar, özellikle bu iki telefon hakkında deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum. görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar ...
Hiçbir zaman telefoncunun önerdiği telefona bakmam. Çünkü o satacağına bakar. Kötü cihazı bile şurası şöyle burası böyle der satar ama ilk defa bir telefoncunun söylediklerine bu kadar içten bir şekilde katılıyorum.
nokia symbiandan kurtulduğu zaman nokia olsun çamurdan olsun moduna girilebilir ancak ben wave öneririm gerçekten telefonu kullanmadan kulaktan doğma bilgilerle hareket etmemelisin ayrıca
Arkadaşlar bnde şuan bu ikilemdeyim ve kafam çok karışık. c7 nin ekranı 0.2 inç daha büyük. bnm için + sı bu. fiyatlar aynı. proram olarak çok program ykleyen biri değilim wifi ps ve 3 g kullanıyorum. yardımcı olabilirmisiniz aaba?
ekran çözünürlüğü ve dokunmatik olarak ayrıcada işlemci olarak samsung... pil ve fotoğraf olarak nokia...ihtiyacınıza göre karar vermelisiniz...wave bada değilde andriod kullansaydı zaten samsung kesin denir ama şu durumda hız ve ekran dokunmatiği ve ayrıca çözünürlüğü olarak samsung...fotoğraf olarak ise nokia gibi duruyor...tabi bide marka ön yargıları katılırsa karar vermek çok kişisel ama ben dokunmatik sevsem samsung derdim...
git 2.el x10 al ;)
600e x10 aldım hem android hemde cihaz çok çok seri 384 mb ram olmasından dolayı korktum ilk önce ama gerçektende dogru tercih yapmışım bunu görüyorum ;)
multimedya konusunda wave c7'yi ezer geçer ama kısıtlı desteği var ben olsam wave'i alırdım wave uygulama beklemeye değer bir cihaz
Açıkcası özellikler de şöyle dursun, nokia nın menüsü (menüdeki iconlar fln..) sanki samsung wave in kine göre biraz sevimsiz kalıyor.. wave daha bir şık mı ne?
Wave nin alternatifi n8 olur c7 değil.
Wave kullanan biri olarak hiç düşünme wave al derim.Sebeplerini uzun uzun buraya yazarım ama polemiğe girmek istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aybek1453
Wave kullanan biri olarak hiç düşünme wave al derim.Sebeplerini uzun uzun buraya yazarım ama polemiğe girmek istemiyorum.
dostum telefonuna gerçekten bu kadar güveniyorsan eğer lütfen yorumlarını esirgeme, uzun uzun sırala lütfen.. sen bahset ki kafamızda bir şeyler netleşebilsin...
Ben dün c7 almaya diye gittim ama wave aldım.Telefon çok hoşuma gitti gerçekten çok güzel.Elektro world'den aldım 825 lira.tavsiye ederim.C7 de 755 liraydı ama metal rengi kalmıştı sadece...
Wave iyi seçim olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: gstmr
Ben dün c7 almaya diye gittim ama wave aldım.Telefon çok hoşuma gitti gerçekten çok güzel.Elektro world'den aldım 825 lira.tavsiye ederim.C7 de 755 liraydı ama metal rengi kalmıştı sadece...
nokia olsun çamurdan olsun diyen birisi kararını değiştirip wave alıyosa gerisini sen düşün.
kesinlikle wave daha iyi bir cihaz
quote:
hayırlı olsun gstmr sana ..
ben kurcalamaya devam ediyorum hala .. en son bulduğum SKYPE yazılımının bada için daha üretilmediği... şimdilik yalnızca İphone, Symbian ve Android lerde mevcut. Bu da başka bir kafa karışıklığı wave aleyhine...
SKYPE ne işe yarar diye soranlara..
3G veya WiFi bağlantı ile Skyp’tan Skype’a ücretsiz arama yapabilir, düşük fiyatlandırmasıyla yurtdışı mesaşlaşma ve aramalardan uygun fiyata iletşim kurabilir, Telefonunuzdaki video ve fotoğraf gibi içerikleri rahatça paylaşabilirsiniz.
Skype güncelleme paketinde ayrıca kullanılabilirliği dahada arttırmak adına arabirimde iyileştirmeler ve geniş ekranlarda Skype arabiriminin daha iyi gözükmesi için grafiklerde de yenilikler yapılmış. Uygulamayı buradaki adresten indirebilirsiniz.
YouTube uygulamasında büyük ekran telefonlarda videoları daha iyi izlemek ve sitede dolaşmayı kolaylaştırmak adına kullanım kolaylığı sağlayacak yenilikler yapılmış. Buna ek olarak bu yeni sürümde YouTube kullanıcı hesabınıza erişim sağlayabiliyor ve aboneliklerinizi takip edebiliyorsunuz. Güncelleştirmeyi yüklemek için cep telefonunuzun tarayıcısına m.google.com yazıp uygulamayı seçmeniz yeterli.
ALINTI: mobilhat.com
quote:
Orijinalden alıntı: satanistkedi
quote:
hayırlı olsun gstmr sana ..
ben kurcalamaya devam ediyorum hala .. en son bulduğum SKYPE yazılımının bada için daha üretilmediği... şimdilik yalnızca İphone, Symbian ve Android lerde mevcut. Bu da başka bir kafa karışıklığı wave aleyhine...
SKYPE ne işe yarar diye soranlara..
3G veya WiFi bağlantı ile Skyp’tan Skype’a ücretsiz arama yapabilir, düşük fiyatlandırmasıyla yurtdışı mesaşlaşma ve aramalardan uygun fiyata iletşim kurabilir, Telefonunuzdaki video ve fotoğraf gibi içerikleri rahatça paylaşabilirsiniz.
Skype güncelleme paketinde ayrıca kullanılabilirliği dahada arttırmak adına arabirimde iyileştirmeler ve geniş ekranlarda Skype arabiriminin daha iyi gözükmesi için grafiklerde de yenilikler yapılmış. Uygulamayı buradaki adresten indirebilirsiniz.
YouTube uygulamasında büyük ekran telefonlarda videoları daha iyi izlemek ve sitede dolaşmayı kolaylaştırmak adına kullanım kolaylığı sağlayacak yenilikler yapılmış. Buna ek olarak bu yeni sürümde YouTube kullanıcı hesabınıza erişim sağlayabiliyor ve aboneliklerinizi takip edebiliyorsunuz. Güncelleştirmeyi yüklemek için cep telefonunuzun tarayıcısına m.google.com yazıp uygulamayı seçmeniz yeterli.
ALINTI: mobilhat.com
Tşk ederim sana önerim wave. Ama samsung almam diyorsanda bence c7 değil n8 al derim.