Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE EKRANDA LEKE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar samsung wavem daha 1 haftalık telefonun ekranında kire benzer lekeler var.Tahminimce bir yerlerden sıvı bir şey bulaşmış ama o lekeleri çıkaramıyorum.Ekran çizilmez dediler buna güvenerek ekran filmi almadım.Şimdi lekeyi çıkarmak için denemediğim şey kalmadı alkollü pamukla sildim,deterjanlı pamukla sildim,asetonla sildim gende çıkmadı bir çözüm bilen varmı?



     SAMSUNG WAVE EKRANDA LEKE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supercharge -- 17 Ağustos 2010; 13:50:10 >



  • o ya matlaşmadır yada ekranın altına sızmış bir sıvıdır.eğer matlaşma ise parlatıcı cila ile cilalayabilrisin oto ürünleri satan mağazalara bak ama öncelikle servise bir göster bakalım onlar ne diyecek bu durma geçmiş olsun
  • Ekranı hafif ıslak bezle sildiğimde su damlacıkları lekelerin üzerinde birikiyor toplanıyor.Buda bana lekelerin ekran üzerinde olduğunu gösteriyor.Off kafayı yiyecem ya naptıysam çıkaramadım.
  • Servise götürün bence..
  • bi fotoğraf eklesenizde görsek nasıl bişey olduğunu daha iyi olmazmı
  • Buda ekranı ıslak bezlen sildiğim zaman lekelerin suyu tuttuğunun görüntüsü.

     SAMSUNG WAVE EKRANDA LEKE
  • Servise götürün bi' an önce, sonra garanti dışı oldu felan diye tıraş yapmasınlar
  • Filim yapıştır üzerine lekeler örtülür, ekran koruyucular satılıyor piyasada.
  • sanki darbeden dolayı oluşmuş bir eziklik gibi geldi bana. darbe olmadığına emin misin. belki senden habersiz biri yapmıştır. ne yaptıktan sonra oluştu bunlar en son?


    edit: sorguya çeker gibi oldu biraz ama kusura bakma.
  • kendi topiğindede bi kaç arkadaş daha bu konudan şikayetçi sonradan oluşan bişey değil sanırım fabrika çıkışı bi sorun 8003 jetlerdede böyle leke sorunları vardı ama onlar daha kötüydü tabi sabun köpüğü gibi diğer partilerde bu sorun giderildi 8003 jetlerde
  • hafif yapışkanımsı bir lekeyse mikrofiberle silince geçiyor
  • eğer bulaşık deterjanınıda denediysen telpa teknik servise götür mutlaka ilgileneceklerdir garanti kapsamında sorunun çözülür
  • Hepsini denedim arkadaşlar deterjanda dahil yapışkanımsı bir şey gibi ama çıkmıyor.Belkide camda tam tersi erime var.Sanki cam erimiş de zarar görmüş gibi.Kimseye vermedim telefonu sürekli evdeydim.Bir şeylerde deymedi. sadece yarım saat kadar oyun oynadım.Sabah kalkdım bakdım cihaza leke var.Herhalde bir şey yapışmış dedim sildim geçmedi.cihaz telpa garantili değil.Malesef paralel ithalat almıştım.Bakalım istanbula Betpa denilen şirkete daha doğrusu dükkana göndercem ne dicekler.
  • geçmiş olsun
  • iphone 4 lerde de benzer bir sorun vardı 2-3 güne düzeliyordu.Nedeni ise ekranı yapıştırmak için kullanılan yapıştırıcıdan.İnşallah böyle birşeydir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supercharge

    Hepsini denedim arkadaşlar deterjanda dahil yapışkanımsı bir şey gibi ama çıkmıyor.Belkide camda tam tersi erime var.Sanki cam erimiş de zarar görmüş gibi.Kimseye vermedim telefonu sürekli evdeydim.Bir şeylerde deymedi. sadece yarım saat kadar oyun oynadım.Sabah kalkdım bakdım cihaza leke var.Herhalde bir şey yapışmış dedim sildim geçmedi.cihaz telpa garantili değil.Malesef paralel ithalat almıştım.Bakalım istanbula Betpa denilen şirkete daha doğrusu dükkana göndercem ne dicekler.



    Merhaba arkadasım.. bende bir internet sitesinden aldım Samsung Wave aynı sekilde bendede aynı lekeler cıktı.. ilk gün hic bir sey yoktu ikinci gün sabah bi baktım lekeler war sonra yayıldıkca yayıldı onlar.. bende servise verdim 3. gün.. yaklasık 20 gün oldu servisten ses seda yok sadce degisim istenmis onay bekliyolar.. 15 gün sonunda bana degisim istegi gonderdik dediler sordugumda ne zaman onay gelir diye 15 gün dediler, eee onay geldikten sonra tel elime ne zaman ulasır dedim oda bi 15 gün sürer dediler dalga gecercesine.. yani 45 günlük bir periyotun 20 gününü yedim bu sekilde ama bakalım noolcak her gün arayıp samsungu rahatsız ediyorum sıkıstırıorum. GRMS numarası die bisey verdiler en sonunda oda islemleri hızlandırmak icinmis. bakalım ne kadar hızlandırıcaklar 45 günü 44 yaparlar sanırım. benim telefonda BETPA garantiliydi.. sanırım betpalarda bu sorun war.. betpa'ya degil istanbulda direk samsung ana servisine götürdüm bıraktım telefonu... haala beklemedeyim.. daha sonra bi kac magaza geziyim dedim teknosa elektroworld bimeks gibi teshit ürünlerini inceledim ki ne göreyim 5 telefondan 3ünde aynı sorun war.. internettede bu sorunu yasayan bi kac kisi war ki bi arkadasımıza garantiden gelen 2. telefondada aynı sorun cıkmıs ve onuda bırakmıs servise ücüncüyü bekliyormus. bakalım bendede sendede umarım o sorun cıkmaz ki servise ve cagrı merkezine sordugumda bana gelecek telefondada aynı sorunla karsılasırsam ne olucak peki, telefonu sizin yanınızda acsamda ekranda leke varsa baska cihaz verebilecekmisiniz bana bekletmeden dedigimde, hayır yine servise bırakıp bekliyceksiniz denildi.. hadi hayırlısı işimiz var walla.. 1 aydır nerdeyse telefonum yok, sikayetvar'a sikayet ettim saolsun samsung dondu bana, samsungun kendi sitesinde bize ulasın bölümünden sikayet ettim bu sefer ses yok :S walla nolcak bilmiom ama adamlara dedigim 1 ay bekleyebilseydim zaten 1 ay sonra alırdım telefonu bana hemen yeni telefonumu verin :D:D bu arada benim aklıma gelen bir yeni fikir ise bu yeni telefondada aynı problem cıkarsa eger para iadesi istiycem gidip yeni bir telefon alıcam.. en azından daha kısa sürer diye düsünüyorum.. tekrar gecmis olsun arkadasım...




  • Aynı sorun bugün bende de oluştu çözümünü bulan var mı arkadaşlar ? Servise götürmek istemiyorum epey bi zaman alır gibime geliyo siz ne düşünüyorsunuz
  • Ekrandaki parmak izi bıraktırmama kaplaması ve anti-glare (yansıma önleyici) kaplama soyuluyor.Kesin ve net.Bu telefonu aldıktan tam 3 gün sonra ekranda dikine olacak şekilde bu soyulmalar oluştu.Mikro fiber bez ile siliyordum sanki görünmüyor gibi oluyordu, parmağımla yatay hareketler yapınca ekranda hemen belirmeye başlıyorlardı.Tabii bunu telefon ekranı bekleme konumunda simsiyahken görebiliyordum.

    Servise verdim ve değişim talep ettim. 4 gün anca kullanabildim cihazı, şimdi de bu değişim isteğimi para iadesine dönüştürdüm.

    Kıssadan hisse, böyle bir sorun var, ama benim telefon çin üretimi görünüyordu.Belki kore yapımları farklıdır.
  • kronik bir sorun gibi görünüyor sanırım bir kısım seride bu şekilde bir ekran hatası var ama bütün wave larda vardır gibi düşünmek doğru değil.

    edit: bence iki katman arasındaki bir çeşit nemden kaynaklanıyor. telefonu kuru ve sıcak ortamda 1-2 gün bekletirseniz kimbilir belkide düzelebilir bir deneyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 21 Ekim 2010; 14:28:08 >
  • Büyük geçmiş olsun.. Paralel ithalat cihazların neden böyle ucuz olduğunu anlamışsınızdır arkadaşlar..Genel de defolu ürünler paralel ithalat kapsamında satılırmış..Özellikle büyük firmaların ürünlerini satıyorlarmış..Bence 100 liradan kaçıp bu tür sorunlarla uğraşmayın eğer telefonun türkiyedeki ederi 800tl ise biz niye 999 verdik değil mi?



    NOT:Samsung wave de böyle kronikleşmiş bir sorun yoktur..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.