Şimdi Ara

Samsung Wave 723, Samsung Galaxy Gio, Nokia E5 ..Hangisini almalıyım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 500 TL civarlarında olan SAR ı 1 W/kg. altında ve şarjıda nisbeten uzun olan aşağıdaki 3 telefondan birini almayı düşünüyorum.
    Uygulamalarla fazla işim olmayacak, telefonun üstünde olanlar çok büyük ihtimal yetecek. Bu durumda sizce hangisi daha isabetli bir karar olur.. Hadi bir zahmet kafa karışıklığından kurtarın beni..

1. Samsung S7233 Wave 723

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s7233-wave-723-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams7233w&categoryId=371946

2. Samsung Galaxy Gio S5660

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-gio-s5660/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5660&categoryId=371946

3. Nokia E5

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-e5-sinirsiz-ovi-maps-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnoke5&categoryId=371946

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 17 Haziran 2011; 12:42:06 >

• Samsung Galaxy Gio
  • Nokia E5 veya optimus me'yi tavsiye ederim hocam.. Gio ile ilgili pek iyi şeyler duymadım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Nokia E5 veya optimus me'yi tavsiye ederim hocam.. Gio ile ilgili pek iyi şeyler duymadım açıkçası.

optimus me yi bilmiyordum baktım ama sar ı 1.06 imiş. Diğerlerine göre % 50 oranda yüksek, bu nedenle düşünmüyorum. Sağolun..

@X-Slim,

Gio ile ilgili tereddütüm şarj süresi. Wave 723 ün 700 saat gibi bir bekleme süresinin olması cezbediyor açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Nokia E5 veya optimus me'yi tavsiye ederim hocam.. Gio ile ilgili pek iyi şeyler duymadım açıkçası.

optimus me yi bilmiyordum baktım ama sar ı 1.06 imiş. Diğerlerine göre % 50 oranda yüksek, bu nedenle düşünmüyorum. Sağolun..

@X-Slim,

Gio ile ilgili tereddütüm şarj süresi. Wave 723 ün 700 saat gibi bir bekleme süresinin olması cezbediyor açıkçası..

Kullananlara sormak lazım hocam anakonusu felan varsa samsung bölümünde yorumlari okumak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Kullananlara sormak lazım hocam anakonusu felan varsa samsung bölümünde yorumlari okumak lazım

Ana konuları takip ediyorum ama her konu bizim ki daha güzel diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 17 Haziran 2011; 12:39:40 >
  • Güncel..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun programla ilgileniyorssan galaxy gio en iyi içlerinde
  • Anroid işletim sistemine sahip telefonların şuanlık tek sıkıntısı şarj..sen 1000 TL verip HTC alsan bile bu sorunla karşılaşacaksın..ama uygulama oyun bolluğu açısından Gio öneririm
  • Gio'nun şarjı konusunda ne duydunuz bilmiyorum ama internet,oyun çok fazla oynamazsanız şarj süresi ile ilgili sorun yaşamazsınız,bu ikisini çok yoğun kullansanız bile 24 saat yetiyor şarj,o konuda sıkıntı olmadı benim için.
  • dostum e5'i listeden çıkar bence
    android fln bu işlerden anlamıyorsan
    wave 723 al
    daha stabil çalışır android göre
  • Adam şarjı uzun gitsin, proglamlada işim yok demiş siz galaxy gio önermişsiniz.

Ben e5 öneririm. Wave 723 hakkında bilgim yok.
  • Android gayet stabil bir sistemdir,gun boyu oyun , internete girerseniz. yoğun kullanimda gunluk şarj,oyunla vs fazla işim olmaz diyorsaniz normal kullanimda 2 gun gider.
  • e5 ler internette dolaşmak falan kolay mı..ne bilim sayfa büyütmek kolay mı...

bide sormadan edemicem... bu 723 neden pahalı..600tl fiyatı var..ama androdili değil badalı ve ekran çözünürlüğü düşük..halbuk samsungun ekran çözünürlüğü yüksek ve androdili modelleri var daha düşük fiyata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 19 Haziran 2011; 14:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

e5 ler internette dolaşmak falan kolay mı..ne bilim sayfa büyütmek kolay mı...

bide sormadan edemicem... bu 723 neden pahalı..600tl fiyatı var..ama androdili değil badalı ve ekran çözünürlüğü düşük..halbuk samsungun ekran çözünürlüğü yüksek ve androdili modelleri var daha düşük fiyata...

İnternette dolaşmak multiouch lı telefonlarda daha rahat olur. İnternette çok işiniz varsa dokunmatiklere bakın derim şarj falan düşünmeden.
  • Wave 723 479 tl teknosa extralarda bugün.

Fiyatı burada 400 tl den başlıyor.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-s7233-wave-723-cep-telefonu-fiyati,383264.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Wave 723 479 tl teknosa extralarda bugün.

Fiyatı burada 400 tl den başlıyor.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-s7233-wave-723-cep-telefonu-fiyati,383264.html

ben geldikten sonra gördüm 479tlyi ...ankarada varmıydı aceb...kacırdık yine fırsatı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Adam şarjı uzun gitsin, proglamlada işim yok demiş siz galaxy gio önermişsiniz.

Ben e5 öneririm. Wave 723 hakkında bilgim yok.

Evet, gio güzel bir telefon ama yukarıda da yazdığım gibi uygulamalarla işim olmayacak ve tel. den interneti çok gerektiğinde ve nadiren kullanacağım. Bunlar olunca şarjı diğerlerine göre oldukça iyi görünen Wave 723 ve E5 öne çıkmaya başladı..

Birde dokunmatik tlf kullanması bana zor geldi biraz. Geçenlerde dokunmatik bir telefonu biraz kurcaladım, şöyle bir bakayım derken elim ekrana her dokunduğunda telefondan uyarılar çıktı, 10 defa iptal e basmak zorunda kaldım. Alışkanlık olmadığından herhalde..

• Hala güncel arkadaşlar..
  • Güncel ama sana telefon beğendiremiyoruz malesef
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.