Mrb uzun zamandır araştırıyorum ama SAMSUNG S5603 ve LG KU990 arasında çok kararsız kaldım LG 5MP kamerası var Samsung 3.12MP ama fotoları gayet iyi görünüyor...Bu telefonlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçer...Zira 2 haftaya kadar karar verip telefonu değişeceğim...Aslında benim için önemli olan dokunmatik olsun 3G ve fotoğrafıda iyi olsun diğer özellikler önemli değil 450 civarına önerebileceğiniz başka telefonlar varsa onlarıda araştırırım şimdiden teşekkürler...
KU990 Viewty LG'nin satış başarısı yakalamış cihazlarından biri ama artık çok eskidi. Tavsiye etmem açıkçası bu saatten sonra. Bu ikisi arasından S5603 Star derim. Ayrıca Star, LG Cookie modelinin rakibidir, ona da bakabilirsiniz.
tam 450 tl ye wlanlı star
wlanlı star bunda 3G yok heralde samsung tip olarak lg den daha güzel gibi tşk...
s5603 preston kullanıyorum dokunmatik yönünden çok memnunum çok rahat kullanım sunan bir cihaz ayrıca bu cihaz üzerinden 3 g de kullanıyorum oda gayet başarılı şiddetle tavsiye ediyorum..
arkadaşlar bende almayı düşünüorum 750-900 tl arası dokunmatik ekranlı bi telefon arıom biraz araştırdım LG KM900 arenayı tavsiye eden arkadaşlarım oldu siz nasıl tavsiye edermisin...