Şimdi Ara

Samsung'un Android 6.0 güncelleme haritası ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 6.0'ın 32 bitlik sürümüyle uğraşmak istemiyorlar o yüzden eski cihazlar almıyor.

• O değil de S5 neo diye telefon mu varmış :S

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Lg'nin verdiği 6.0'lar rezalet çıktı. Rezalet geleceğine geç gelsin daha iyidir.

G4 kullanicisi olarak hic bir sikintim yok 6.0 la. Rezaletten kastiniz nedir hocam. Bi sikintiniz varsa cozelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

cep telefonum 4.3 tabletim 5 sürümünde.arada sadece arka plan resmi değişikliği görüyorum.çok önemli değil ama avea bile in touch için 444vermişken samsung telefonlarına bi nane vermiyor.

6.0 da uygulama izinlerinin yonetimi sizde. Velasilkelam diyelimki virus yediniz. O virusun yada size virusu atan kisinin yapabileceklerini kisitlayabiliyorsunuz. Mesela kamera iznini kapadiniz o kisi kameraniza erisemiyor. Ayrintili videosunu cektim imzamda linki mevcut izleyebilirsiniz hocam. Bu uygulama izinlerine mudahale edebilmek cok buyuk bi olay.

• Not3un 4ten ne eksigi var? Hadi guncelleme vermezken cihaz yetersiz diyordun. Ee bunun yetersizligi mi var? Bes paraliksin samsung. Ama rakiplerde iS yok.

Not: Not4 kullanicisi.

• Note 3 e vermemeleri ayıptır donanım olarak note 2 bile alabilecek güçte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan Samsung Android 7 çıkmadan 6 yı vermem diye yemin etmiş! Bu nasıl bir takvim? piyasada halihazırda bulunan en güçlü/güncel donanımlı telefonunu bile destek konusunda bu kadar boşlayan başka bir firma yoktur.Yazıklar olsun Samsung'a

• Samsung'un 5.0.1 güncellemesi verebildiği cihazlara hala daha 5.1 vermemesi 6.0 güncellemesi ile ilgili yeterli bilgiyi veriyo.

S5'e verirse bi defa verir, sonra S5 kullanıcıları avucunu yalar.

Hala daha Samsung kullanıyosam sebebi telefonumun işimi görmesi, maddi durumum elverince yeni telefon alırsam bu kesinlikle Samsung olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

cep telefonum 4.3 tabletim 5 sürümünde.arada sadece arka plan resmi değişikliği görüyorum.çok önemli değil ama avea bile in touch için 444vermişken samsung telefonlarına bi nane vermiyor.

6.0 da uygulama izinlerinin yonetimi sizde. Velasilkelam diyelimki virus yediniz. O virusun yada size virusu atan kisinin yapabileceklerini kisitlayabiliyorsunuz. Mesela kamera iznini kapadiniz o kisi kameraniza erisemiyor. Ayrintili videosunu cektim imzamda linki mevcut izleyebilirsiniz hocam. Bu uygulama izinlerine mudahale edebilmek cok buyuk bi olay.

Videolarını izledim gayet açıklayıcı olmuş gereksiz izinler ciddi bir sorun Android 6 da bunun önüne geçemeyecek işe yaradığı yerde yarıyor ama videoda ise depolamayı kapattığın halde görünüyordu yalnız daha çok video olurda kullanıcılar için faydalı olur detaylı anlatmışsın ...

• quote:

Lg'nin verdiği 6.0'lar rezalet çıktı. Rezalet geleceğine geç gelsin daha iyidir.

Neresi rezalet?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brynrdg kullanıcısına yanıt
    Su gibi giden şarj mesela. Simgelerin kaybolması. Isınma. Daha ne olsun ? Türkiye versiyonunu bilmiyorum ama yabancı ülke romlarında durum.

• brynrdg kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekürler.bende de android için sanallaştırıcı yazılımlar var pc için ama senin videonu görünce gaza geldim.laptoba felan kurayım.telefon olarak yok ama sanal oalrak bakayım bari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

quote:

Orijinalden alıntı: montevocep telefonum 4.3 tabletim 5 sürümünde.arada sadece arka plan resmi değişikliği görüyorum.çok önemli değil ama avea bile in touch için 444vermişken samsung telefonlarına bi nane vermiyor.

Eski discovery1 (sanırım 4.2 versiyondu) telefonumda vardı o özellik. 6.0 ile geldiğine emin misiniz?

• çok geç kaldın samsung.önce donanımdan kıstın (radyo,sd kart,ufalan pil).sonra yazılım.seni bıraktım
  • galaxy tab 4 ve galaxy E5'e de gelir umarım gecikmeli de olsa.
  • quote:

Su gibi giden şarj mesela. Simgelerin kaybolması. Isınma. Daha ne olsun ? Türkiye versiyonunu bilmiyorum ama yabancı ülke romlarında durum.

hocam ben daha fazla pil performansı alıyorum. normal gün içi kullanımda lolipopta sabah alırdım akşamına yatağa girmeden biterdi pilim. şimdi 27 saate kadar pil performansı alıyorum. ısınmayı düşürmüşler hocam. jungle head oynuyorum lolipopta o telefon cayır cayır yanıyordu. yüzüme değdiremiyordum o oyunu kapadıktan sonra. şimdide ısınıyor fakat artık yüzüme değdire biliyorum bunuda burdan kıyaslıyorum. simge kaybolma sorununuda ilk defa sizden duydum hocam.
    Bende tek bildirim sıkıntısı olmuştu wifi kopup mobil veriye geçip dk başı şukadar mobil veri kullandınız diye bildirim geliyordu ufak bir ayarla onu çözdüm şuan 4 4 lük çalışıyor.
    ----------

EsaSOgLaNN eyw hocam. evet depolamanın önüne geçemiyor. ama kameranın rehberin vs. yine önüne geçebildiği şeyler var bu bile çok önemli.
    Çok konuşuldu bu adam konumdan sokağına kadar buluyo. çevrenin telefon numarasını senin telefon numaranı adını alıyor. hadi erkek için bi yere kadarda bi bayan için sıkıntı büyük. ablasının telefonuna apk kurup oyun oynayan yokmudur. çok büyük sıkıntılar doğabilir çevremizi bilinçlendirelim.

-----------

montevo eyw hocam :)

-----------

funnel lolipopta yoktu hocam bu 6.0 ile geldi. 4.2 de de olduğunu hatırlamıyorum ama bir bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brynrdg -- 16 Aralık 2015; 9:04:17 >

• Tab s 8.4 e gelmeyecek herhalde. Umarım geç de olsa gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 yılında aldığım iPhone 4s telefonum çok stabil ve enson çıkan iPhone 6s telefon ile aynı güncellemeyi aynı saatte aldı iOS 9,2 telefon bozulsa da yeni 6s alsam diyorum bozulmuyor eskimiyor meret ??????

• Yeni nesil A serisi Android 5.1.1 ile gelecek. Samsung'un beğenmediğin taraflarından biri de bu; 100 çeşit telefon üretip bir kaç tanesine adam akıllı güncelleme vermesi.

• ağız tadıyla ağlayamaz olduk :) bunun port romu var, aosp si var, samsung vermese de olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.