Şimdi Ara

Samsung'un 3 ürünü arasında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında 2000 YTL'i geçmeyen bir tv almak istiyorum ama araştırmalarım arasında aşağıdaki ürünler kafamı karıştırdı. LE-32R88BD modelini almayı düşünüyorum. Ama altında belirttiğim ürünler biraz daha bekleyip LE-37R81B veya LE-32M87BD modelini mi alsam ? Mayıs sonu evleneceğim Allah nasip ederse, şimdiden taksitine başlamam lazımda. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

SAMSUNG LE-32R88BD LCD TV = 2.107,14 YTL
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 32" Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1366x768 Çözünürlük
    KONTRAST: 8000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 550 cd/m2 Parlaklık
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-32R88BD-LCD-TV,2415.html

YADA

SAMSUNG LE-37R81B LCD TV = 2.549,06 YTL

EKRAN GENİŞLİĞİ: 37" Ekran Genişliği
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-37R81B-LCD-TV,2426.html

SAMSUNG LE-32M87BD LCD TV = 2.408,14 YTL
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 32" Ekran Genişliği

100 Hz LCD Panel
    3 HDMI Giriş
    8000:1 Kontrast

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-32M87BD-LCD-TV,3158.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xray2 -- 9 Ekim 2007; 6:03:40 >

• Arkadaşlar bu konu hakkında yardımcı olursanız bu 1-2 gün içerisinde sipariş vereceğim. Şimdiden teşekkür ederim.

32m87'yi görmedim ama 100 hz önemli bir özellik lcdlerde

r serisi harikadır ancak dediğim gibi 32m87'yi görmeden bu yorumu yapıyorum o yüzden bir gör beğenirsen m87yi al beğenmezsen r serisi de seni üzmez r88'i sadece istanbul bilişim getiriyor zaten resmi distribütörde bu ürün yok
  • Yani İstanbul Bilişim'in getirdiği ürünlerde garanti sorunu yaşayabilirmiyiz ? Açıkçassı 100 Hz olayı beni düşündürüyor fakat, ekran boyutuda kararsız bırakıyor. Maksimim verebileceğim ücrette 2300 ytl civarı. Başka öneride bulunabilecek arkadaşlar var mı? Ayrıca yorumun için teşekkür ederim.

Mayıs ayına kadar taksit verir gibi kenara biraz atarsın, en azından %20-30 düşük fiyata alırsın.
    Kullanmayacağın ürünü şimdiden alıp, bir çok riski de üzerine almış olurusn. Mesela ilk 1 hafta iade şansın!, garanti sürenin bir kısmı boşa gider vs.

Hiiç acele etme, sonuçta tv alma işi 1 gün

Orjinalden alıntı: Xray2

Yani İstanbul Bilişim'in getirdiği ürünlerde garanti sorunu yaşayabilirmiyiz ? Açıkçassı 100 Hz olayı beni düşündürüyor fakat, ekran boyutuda kararsız bırakıyor. Maksimim verebileceğim ücrette 2300 ytl civarı. Başka öneride bulunabilecek arkadaşlar var mı? Ayrıca yorumun için teşekkür ederim.

Turkiye capinda teknik servisleri var. Bu bana guven veriyor. Ayrica 32M87 modelinin goruntu kalitesi cok iyi. Tavsiye ederim.

..edim ama 100 hz önemli bir özellik lcdlerde

M87BD'yi tavsiye edeceğim nacizane, çünkü 100Hz hakikaten bir ayrıcalık. Bütçe müsaitse, nden olmasın
  • Ben evlilik olayını okumamaıştım sakın alma bu panel işinde acele eden zarar eder hiç acelen yok nasıl olsa buralardayız evlenirken ne tvler çıkar bunlar demode olur sana daha güzel tvler aldırırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.