|
Samsung'un 2017'de tanıttığı özellik Android 14'e geliyor
-
-
5 seneye İOSa gelir o halde
-
Ya şuna kısaca çift uygulama ya da ikiz uygulama derseniz daha iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hep demişimdir keşke Google yerine Samsung Android haklarını satın alsaydı diye, şu an gerçek anlamda Apple a direk rakip olabilirdi
-
Windowsumsu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çok kullanılan popüler uygulamaların ana sisteme entegre edilmesi yeni birşey değil. Mesela zamanında ACDSEE diye resim video ön gösterimi yapan bir uygulama vardı. Windows bunu 10 seneden fazla artık dosya gezgini içinde yapar oldu ve Acdsee yeryüzünden silindi.
Bunlar normal şeyler.
_____________________________ Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için
"TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK." -
iOSta zaten var adı da state management fanboyların yorumları ayrı bi cahillik içeriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tek başına Samsung'un elinde bugünlere ulaşamazdı Android. Onlarca fason üretici, onlarca HTC gibi farklı üreticilerle birlikte bugünlere gelebildi Android.
_____________________________ -
Stage Manager demek istedin heralde. İOSta yok iPadOSta var Samsungdan kopyalanan bu özellik. Üzülme belki ileride dex modunu falanda kopyalarlar rahat rahat kullanırsın telefonunu ipad gibi :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 20 Mayıs 2023; 11:18:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İphoneum jailbreakli olduğu için androiddekinden çok daha fazla şey yapabiliyorum ipadosta olması farketmiyor ben üzülmüyorum asıl sen üzülme belki bir gün iosun sunduğu stabilite ve olanakları kullanma kabiliyetine ulaşabilirsin
iOS'e stabil dediğine göre iOS 5,6 falan kullanıyorsun herhalde. Son sürümler gayet sorunlu stabillikle uzaktan yakından alakası yok çünkü. 12-13 senedir İOS kullanan biriyim, iOS 7'den sonra yavaş yavaş bitmeye başladı o stabillik.
_____________________________ -
Ipad air 5 iphone 13 ve macbook pro kullanıyorum bir takılma çökme vs ile karşılaşmadım hiç ayrıca iphone ve ipadi hiç güncellemiyorum iphone ios 15’te mesela
eskiden milletin pc sine format atar win98SE filan yuklerdim. Aygıt yoneticisinden driverları manuel olarak kurduğumuz günler. Bu şekilde 3-5 okul harçlığı çıkarırdım. Hey gidi günler. Format bittikten sonra yuklediğim program paketinin içinde vardı ACDSee, sayısal, saz çalma programı, winamp, adam asmaca vb... :) bir ACDSee geçmişe götürdü
-
Yakın zamanda (5 sene önce) google'ın picasa'sı vardı yüz tanıma özellikli, o da tarih oldu.
_____________________________ Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için
"TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK."
En Beğenilen Yanıtlar
|
5 seneye İOSa gelir o halde
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı