Şimdi Ara

SAMSUNG ULTRABOOK 530U3C-A01 CORE İ5 3317U 13.3'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer satılmıştır. Konudaki mesajlar onunla ilgili. Yanlış anlaşılmasın.

Cihazın genel olarak özelliklerini yazmak gerekirse şu şekilde

İşlemci Üreticisi : Intel® core i5 3317U 1.7 ghz 3'üncü nesil işlemci
    Bellek : 4 GB
    Disk Kapasitesi : 24 gb ssd+500 gb hdd
    Ekran Boyutu : 13,3"
    Ekran Kartı Belleği : 1 GB
    Ekran Kartı : İntel HD 4000
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium 64 bit (isteyen 29 liraya windows 8 alabilir üstüne ekleyerek)
    Ağırlık : 1,30 kg
    Bellek Türleri : DDR3
    Kablosuz Ağ : 802.11b/g/n
    Bluetooth v4.0, EDR uzantıları,HDMI, usb 3.0 vs vs.

Bir arkadaşıma hediye edilen (Başarısı sebebi ile bir dershaneden) Samsung ultrabooktur. 15 günlüktür. Sadece servis tarafından kutusu açtırılıp kurulumu yaptırılmış ve 2-3 gün kullanılmıştır. Yani ha mağazadan sıfır ha bu. İhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır. Aşırı ısınan, tabiri caizse yanan 2 nci nesil işlemcilerden değildir. Üzerinde 3 ncü nesil işlemci vardır. Faturası şu anda mevcut değil fakat 10 gün sonra verebileceklerini söylediler. ama telefon ile servisini arayıp garantisini teyit edebilirsiniz. Mediamarkt'tan alınmış ve 2 yıl garantilidir. Kutusunda şarj cihazı ile birlikte teslim edilecektir. Faturası 10 gün sonra geldiğinde (%100 gelecek demiyorum, bir aksaklık olur mahcup olurum) alıcıya kargolarım. Satılması için fiyatını epey uygun tutuyorum. Saygılar.

Fiyat: SATILMIŞTIR Pazarlık ve Takas yok.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 12 Aralık 2012; 17:55:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elimde 3 tane laptop var yine de kaşındırıyor görünce İyiyimiş hakkaten, fiyat performans ve taşınabilirlik oldukça güzel.
    Hayırlı işler abi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 9 Aralık 2012; 16:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Elimde 3 tane laptop var yine de kaşındırıyor görünce İyiyimiş hakkaten, fiyat performans ve taşınabilirlik oldukça güzel.
    Hayırlı işler abi :)

Eyvallah sağol. Bu fiyata almayanı döverler valla.

• Hakkaten forum ölmüş yav :D 790 tl ye hem oyun oynatabilecek hem bataryası upuzun giden hem de taşınabilirliği iyi bir laptop var ve 1 gün geçti hala duruyor Valla benim de laptop satışım var ama bu ilanı da övmeden geçemedim 2. kez
    İhtiyaç olsa böyle bir alete, para olmasa kartla alırım o kadar diyorum, beni bilen biliyor genelde fiyatı yüksek diye eleştiririm
  • quote:

Hakkaten forum ölmüş yav :D 790 tl ye hem oyun oynatabilecek hem bataryası upuzun giden hem de taşınabilirliği iyi bir laptop var ve 1 gün geçti hala duruyor Valla benim de laptop satışım var ama bu ilanı da övmeden geçemedim 2. kez
    İhtiyaç olsa böyle bir alete, para olmasa kartla alırım o kadar diyorum, beni bilen biliyor genelde fiyatı yüksek diye eleştiririm

Sen birde benim öbür ilanıma bak Forum hakikaten ölü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

quote:

Hakkaten forum ölmüş yav :D 790 tl ye hem oyun oynatabilecek hem bataryası upuzun giden hem de taşınabilirliği iyi bir laptop var ve 1 gün geçti hala duruyor Valla benim de laptop satışım var ama bu ilanı da övmeden geçemedim 2. kez

Sen birde benim öbür ilanıma bak Forum hakikaten ölü.

Sen onu bana gönder abi ben güzel fotolarını çeker sahibindende satarım 750 nin üstü senin Acer diye galiba korkuyor milletimiz :) Ben de sevmem şahsen markayı ama yani bu özelliklere de bu fiyata hakkını vermeden geçemem. Akarı kokarı da yok diyorsun, benim sattığım Asus'dan sonra en iyisi bu şu anda satışta fiyatını hakeden makineler kategorisinde

• Aletinin diğer harddiski ne oldu acaba? Hayırlı satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Aletinin diğer harddiski ne oldu acaba? Hayırlı satışlar

Harici disk haline getirdim kutu alarak ve 2-3 ay önce sattım ihtiyacım kalmayınca.

• Peki. Hayırlı alışverişler dilerim...

• quote:

Peki. Hayırlı alışverişler dilerim...

Anlamadım bunu öğrenince ne oldu ? Valla laptop alacaksanız forumda bu fiyatlara alınacak 2 laptop var, biri benimki biri de bu, biraz daha limitiniz az ise P8800 işlemcili HD4650 ekran kartlı bir hp var 625TL , o da 600e bırakır sanırım o da güzel, başka da bu fiyatlara parasını hakeden bir ürün yok şu anlık, görünce eklerim bu mesaja
  • quote:

quote:

Peki. Hayırlı alışverişler dilerim...

Anlamadım bunu öğrenince ne oldu ? Valla laptop alacaksanız forumda bu fiyatlara alınacak 2 laptop var, biri benimki biri de bu, biraz daha limitiniz az ise P8800 işlemcili HD4650 ekran kartlı bir hp var 625TL , o da 600e bırakır sanırım o da güzel, başka da bu fiyatlara parasını hakeden bir ürün yok şu anlık, görünce eklerim bu mesaja

Hocam onu öğrenince almaktan vazgeçtim o oldu. Çok Film izleyen biriyim ve muhtemelen sıfır alacağım laptopu 2. El piyasası gereğinden fazla yüksek. Bu laptop için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın...

• quote:

Hocam onu öğrenince almaktan vazgeçtim o oldu. Çok Film izleyen biriyim ve muhtemelen sıfır alacağım laptopu 2. El piyasası gereğinden fazla yüksek. Bu laptop için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın...

Hocam kusura bakma da sen bedava arıyorsun demek ki bu fiyata satıyor adam bir de harici hdd mi hediye edecek , fiyatlar yüksek kısmına katılıyorum ama bir kaç laptop var fiyatı uygun olan kesinlikle uygun olan :) Bahsettiğim 3 laptop , bu -benimki ve o hp sıfır laptoplara göre oldukça uygun.
    Bu ilan için konuşayım, bu fiyata yakın hangi laptop bu laptopun oynattığı oyunu oynatıp , şarjı bu kadar gidip bu boyutta olur ?
    Benim ilanım için konuşayım, hangi sıfır laptop en az %50 pahalı olmayan 1350 altında diyelim, benimki kadar serin sessiz ve performanslı? Daha performanslıları evet 1200 civarına bulunabilir ama ısınma ve fan sesi konusunda ben benim Asusuma rakip tanımıyorum, var diyen varsa göstersin biz de öğrenelim.

Selamlar.

• Asus makine için zaten konuşmuştuk sanırım belki yeri değil ama kırık vs olmasaydı alinabilirligi vardı. Neyse hayırlı satışlar dilerim tekrar.bu makine içinde hdd olsa tabiiki fiyat farkederdi siz yorumları yanlış yorumluyorsunuz iyi gunler dilerim.

• Güzel cihaz. Satılmaması gereken nadir laptoplardan. Efsane Timeline X Serisi. Almak isterim. İstanbuldayım. Taksit imkanı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalbiselim07

Güzel cihaz. Satılmaması gereken nadir laptoplardan. Efsane Timeline X Serisi. Almak isterim. İstanbuldayım. Taksit imkanı olur mu?

Büyük ihtimalle satıldı bir arkadaşa. Yarın teslim edilecek. Başka bir siteye ilan verdim 20 küsür alıcı çıktı. Bu forum ölücü dolmuş. 500 lira teklif edenler mi ararsın, ben aynı notebooku 300 liraya aldım fiyatın çok yüksek diyenler mi ararsın. İnsanın sabrını test ediyorlar.

• quote:

quote:

Güzel cihaz. Satılmaması gereken nadir laptoplardan. Efsane Timeline X Serisi. Almak isterim. İstanbuldayım. Taksit imkanı olur mu?

Büyük ihtimalle satıldı bir arkadaşa. Yarın teslim edilecek. Başka bir siteye ilan verdim 20 küsür alıcı çıktı. Bu forum ölücü dolmuş. 500 lira teklif edenler mi ararsın, ben aynı notebooku 300 liraya aldım fiyatın çok yüksek diyenler mi ararsın. İnsanın sabrını test ediyorlar.

Kalılıyorum
  • Acer satılmıştır. Şu andan itibaren Samsung Ultrabook satılmaktadır.

• quote:

Acer satılmıştır. Şu andan itibaren Samsung Ultrabook satılmaktadır.

Kardeşim şu Samsung Ultrabook modelinin güzel bir incelemesini bulabilirsen link verebilirmisin? Sabah ben aramıştım. Biraz araştırıp değerlendirmeye göre almak istiyorum.
  • quote:

quote:

Acer satılmıştır. Şu andan itibaren Samsung Ultrabook satılmaktadır.

Kardeşim şu Samsung Ultrabook modelinin güzel bir incelemesini bulabilirsen link verebilirmisin? Sabah ben aramıştım. Biraz araştırıp değerlendirmeye göre almak istiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_62232381/tm.htm

Sadece harici ekran kartı yok ve bunda hdd 500 gb. Geri kalan herşey aynı. Intel HD4000 bile 5.0 alıyor windows değerlendirmesinden. Çok kötü bir etkran kartı değil. Hele eskileri düşünürsek.

• Kardeşim satıldı mı Laptop?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.